Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak visszafordíthatatlan folyamat(ok) elvégzése árán. Amennyit megspórolsz másik kipufogó nemvásárlással, annyival kevesebbért tudod majd eladni a motort egy kiherélt, szétvágott kipufogóval (aminek akkor is van költsége, ha magad csinálod).
Sziasztok!
Nemtudja valaki hogy hol lehet kipufogora venni ilyen karbon mintájú palástot?
Szia!

Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod. Tudom, hogy csak jót akarsz...
Sajnos már ez van, de remélem én szerencsésebb leszek vele...!

Jó éjt KillBill.
Hi!
A diódát beforraszottam, AC működik, de dióda nélkül is megy most már, más gondom van, ugye a 4 es a az AC relénél a start gomb megnyomásával bekapcsolaja az AC-t de ha nem indul be egyből, az én esetemben. Telenyomja a karbit + a hengereket benyával és ezért nem tud beindulni. Valamiért a karbim szar, és 1. 2. hengerekbe omlik a benya inditásnál. A tűszelep nem zár rendesen, vagy nem tom. Ha lehúzom a 4 es kábelt, akkor elvileg start nál nem tudja telenyomni.
Szia ne hari hogy hozzászólok ... épp a téli pihenő elött cseréltem le a majdnem újj conti road attack ot .. tudom hogy már nem érdekel de azért elmondom mert eléggé kellemetlen lehet. A többiek tudják mert már kérdeztem a véleményüket. Mindig minden körülmények között csúszkáltam vele, kivéve a pályán .. na ott tapadt. de utcai vezetés nem volt élvezetes...
De sokan mondták hogy lehet hogy a friss kiadású új modell már tuti lesz . Még egyszer bocsi ez csak egy saját megjegyzés volt
arra figyeljetek, hogy E jelzésű legyen, különben simán ugorhat a forgalmi érte
az igaz de pl,én ugy vettem a gépet hogy a vasdob végéből a szükitő csövet kivették mégpedig ugy hogy körbefurkálták kis furóval,és még pluszba a hangtompitoba ahol két kis cső jön ki kb 10 cm-re a végétől a két cső mellett is kifurkáltak egy kb 3-4 cm-es lukat,mintha egy colos csövet belevertek volna .volt is hangja rendesen ,3-4ezres fordulatnál már azt hittem szétmegy az agyam .Iv heggesztővel befoltoztam a colos lukat és a végére egy záró lemezt is ráheggesztettem amin csak egy kb 2-3 cm-es lukat hagytam igy visszakaptam a gyári hangját.
Ebben tévedsz! Ha lefúrod a szegecseket, leesik a borítólemez a kipuff végéről (vagy elejéről). És mögötte látni fogod, hogy a fényes lemez elől-hátul-körbe csak dizájn. Alatta ott van az igazi kipuffogó dob - vasból. Tehát nem tudod szétszedni. Én már próbáltam, szereztem egy sérültet, és azt akartam szétszedni.
köszike a tippeket!
Találtam sokféle kawasakihoz service manualt, nézzetek szét van e valami hasznos benne! http://www.manualedereparatie....
akkor csak 2 megoldás lehet-1 egy lakatossal át alakíttatod hogy a végét le lehessen szedni és akkor tudsz változtatni,és később vissza is .
2-A barbár megoldás ,ha nem sajnálod akkor hátulról egy hegyes betonvassal átütöd a belső hangtompítót a lukon keresztül,ezt csak úgy lehet visszaalakítani ha elviszed egy lakatoshoz aki szét tudja vágni és meghegeszteni
sajnos nem szegecses! viszont van egy csavar az aljába mármint a végének az aljába! de az csak egy ilyen kipugáz terelőt rögzít. ami lefelé vezeti a kipufogó gázt
Szia!
AZt hiszem te kerestél menetfény megoldást ,ime -lehet hogy én is beszerelek egy párt-http://bolthely.hu/obddiag/id/...
milyen a vége a kipuffnak ,nekem szegecsekkel van rögzitve csak ki kellett furnom a szegecseket és máris lehetett barkácsolni a tompitot,
van hozzá jó álopotu bontott elsö+hátsó lánckerék + lánc 10000ft ha kell
ment az emil
Szia Gyula,

ez nagyon jó hír! tolnál egy levelet a mailcímemre (adatlapomon), m Tiedet nem találtam, és akkor le tudjuk egyeztetni a részleteket, m érdekel a dolog!

köszi

z
ebből azt veszem ki hogy kivehető! majd csak lesz olyan aki el tudja mondani részletesen hogy is kell! be vagyok parázva szombaton majd nem megvágott egy kocka lada! hol ott neki piros volt a lámpa ! ezért szeretném hogy hangosabb legyen!de azért köszi
DMC Kft., esetleg? Tudom, nem sok remény van, de hátha van vmelyik munkatársnak 20 perce erre...
sziasztok! nem tudja esetleg valaki hogy zzr 250 kipuffjából hogyan lehet kivenni a tompítást? fojtást? ha lehet egyáltalán? jó lenne egy kicsit nagyobb hang a gépnek! előre is köszi!
Szerintem user.
Hej, mostakkor neked user, vagy service manual kell?
ofkorsz
körbe-körbe biztosan nem ment ennyivel
A fotó a vásárlás előtti próbakörödön készült?