én se vagyok állat (ááá, dehogy ) de az én ZZR embe is a 15w 50 -es versenyolaj van.
ha vársz holnapig, akkor kezdődik az akciónk: 13 000 lesz az olaj és a szűrő együtt
Nekem öröm és boldogság!
A héten készen lesz a motorom! Pont ma írt áron!
Megérkeztek az új gumijaim!
De, csak március 19-20-ai hétvégén megyek érte!
Addig még van itthon egy kis elintézni valóm, de már be vagyok zsongva...
Szóval össze hozhatunk egy kisebb ZZR találkát akkoriban, ha jól veszem ki a szavaitokból... (nektek az időtájt lesz kész a motorotok)
Akkor ha nem rövid, lehet más is. Traubi, Light Cola
Ha készen van mindenképpen elgurulok feléd. Főleg, hogy szinte egy köpésre lakunk egymástól.
Még csak lassan egy nap telt el, de már várom, hogy hívjon Áron.
Azt hiszem kicsit be vagyok zsongva. Pedig még nincs is itt a jó idő.
Közben találtam polár maszkot is, így legalább nem fogok annyira fázni, bár ez az odaútnál lett volna fontosabb, mivel mire odajutok, hogy elhozzam remélhetőleg jobb idő lesz.
Kutya! Bocs, hogy nem hívtalak, de nem úgy jött össze a dolog, majd talán amikor viszem el, akkor összefuthatnánk.
Köszönöm a tippet!
Igen, két személyre terveztem a tatyót, hogy tudjunk pakolni valahova. Köszönöm a felajánlást a próbára.
Ha beköszönt a jóidő, akkor egyeztessünk és elnézek feléd.
Merre laksz?
Halihó! Megjöttünk, nem volt semmi gond, bár a cimborám azóta is alszik Érdekes, vagy inkább szokatlan volt a Balaton télen. Mondjuk a fröccs ugyan olyan most is (jó)
Nem ZZR lett ugyan (nem találtam megfelelőt):
A rövidről bizonytalan időre lejöttem (az egyik este nagggyon görbére sikerült nemrég)!
Ha kész lesz a gép, és időd engedi, valamikor gurulj el Marton felé, megcsodálnám a vasat...
Sziasztok!
Peeter,ha kétszemélyezni akarsz akkor az a táska felejtős.
Én a Z-hez vettem és az asszonypajti lába nem fér el ha hátratolom akkor nyomja az indexet
Ha motorozni van kedved gurulj át és felpróbáljuk a gépedre.
Ja és,ha a Fertőtóhoz mentek guruljatok át a barátainkhoz,mi tavaj voltunk szuper volt
Még egyszer nagyon köszönöm! Ha nagy leszek meghálálom. Sör, bor, pálinka? Vagy ebben a sorrendben pont jó? Remélem mielőbb iszunk egyet egy zizi-s találkozó alkalmával.
Ebben az esetben lehet, hogy jövő héten már hívni fog Áron a diagnózissal.
KillBill ! Szerintem igazad van a változás gyönyörködtetni tud. Annak ellenére, hogy én még soha nem voltam Cseszneken.
Még egy kérdés lenne. Tud valaki valamilyen megoldást arra, ha dobozokat szeretnék majd feltenni a vasra? Tartó konzol és doboz is érdekelne.
ha vársz holnapig, akkor kezdődik az akciónk: 13 000 lesz az olaj és a szűrő együtt
Fuchs Silkolene akció!
melyiket ajanlod ? nem nagyon szoktam te'pni a szarva't ,de me'gis szeretne'm ha jo't kapna .
Már lestoppoltam!
Tényleg most akkor hogy lesz személyes átvétel, vagy postázás?
Nem válaszoltál....
Akadna még egy doboz a mühelybe,nekem is kellene ,meg egy 16-os lánckerék érdekelne ha adod külön is .
köszi
Nekem öröm és boldogság!
A héten készen lesz a motorom! Pont ma írt áron!
Megérkeztek az új gumijaim!
De, csak március 19-20-ai hétvégén megyek érte!
Addig még van itthon egy kis elintézni valóm, de már be vagyok zsongva...
Szóval össze hozhatunk egy kisebb ZZR találkát akkoriban, ha jól veszem ki a szavaitokból... (nektek az időtájt lesz kész a motorotok)
Üdv KillBill.
Grat a pólóhoz!
Én is CBR-t néztem 6-os motornak, de inkább a 636-ot vettem meg!
Gyönyörűen néz ki a motor, gratulálok hozzá! (csak egy szépséghibája van, hogy nem ZZR )
Sok örömöt, és balesetmentes kilométert!
Akkor ha nem rövid, lehet más is. Traubi, Light Cola
Ha készen van mindenképpen elgurulok feléd. Főleg, hogy szinte egy köpésre lakunk egymástól.
Még csak lassan egy nap telt el, de már várom, hogy hívjon Áron.
Azt hiszem kicsit be vagyok zsongva. Pedig még nincs is itt a jó idő.
Közben találtam polár maszkot is, így legalább nem fogok annyira fázni, bár ez az odaútnál lett volna fontosabb, mivel mire odajutok, hogy elhozzam remélhetőleg jobb idő lesz.
Kutya! Bocs, hogy nem hívtalak, de nem úgy jött össze a dolog, majd talán amikor viszem el, akkor összefuthatnánk.
KillBill! Te mikor viszed el a gépet?
Márciusban mindenféle képen kereslek!
23.ker Soroksár.
Ha aktuális az adatlapomon elérsz.
Igen, két személyre terveztem a tatyót, hogy tudjunk pakolni valahova. Köszönöm a felajánlást a próbára.
Ha beköszönt a jóidő, akkor egyeztessünk és elnézek feléd.
Merre laksz?
Nem ZZR lett ugyan (nem találtam megfelelőt):
tudok segíteni benne: 10w 40-es szintetikus olaj + szűrő az 12 000 Ft, a 15w 50 észter szintetikus + szűrő 14 500 Ft, a postázása 1 800 Ft.
Ha kész lesz a gép, és időd engedi, valamikor gurulj el Marton felé, megcsodálnám a vasat...
zzr 400 -ba kellene nekem fuchs sikolene szintetikus olaj + szuro szallitva szolnokra , kinek van es mennyibe kerulne ?
koszonom
+tavaly
Peeter,ha kétszemélyezni akarsz akkor az a táska felejtős.
Én a Z-hez vettem és az asszonypajti lába nem fér el ha hátratolom akkor nyomja az indexet
Ha motorozni van kedved gurulj át és felpróbáljuk a gépedre.
Ja és,ha a Fertőtóhoz mentek guruljatok át a barátainkhoz,mi tavaj voltunk szuper volt
Még egyszer nagyon köszönöm! Ha nagy leszek meghálálom. Sör, bor, pálinka? Vagy ebben a sorrendben pont jó? Remélem mielőbb iszunk egyet egy zizi-s találkozó alkalmával.
Ebben az esetben lehet, hogy jövő héten már hívni fog Áron a diagnózissal.
KillBill ! Szerintem igazad van a változás gyönyörködtetni tud. Annak ellenére, hogy én még soha nem voltam Cseszneken.
Még egy kérdés lenne. Tud valaki valamilyen megoldást arra, ha dobozokat szeretnék majd feltenni a vasra? Tartó konzol és doboz is érdekelne.