Kis kíváncsi &rash... 12 000,- ért tényleg nem drága...
Jól van, nem kell most választ adni...
Viszont, akkor lehet felteszem hirdetni (kicsit drágábban...), de ha elviszik, elviszik...
Bocsi, de Áront valamiből fizetni kell!
(ez nem zsarolás...)
Hát egy pár centivel magasabb vagyok, így a hossza is teljesen tökéletes lesz neked!
Ha erősebb, izmosabb a combod, az is belefér rendesen, kényelmesen! Volt még hely benne...
Szóval, ha tetszik, gyere el, vagy találkozzunk valahol, próbáld fel!
És ha úgy is jó, akkor...
Először is nagyon köszönöm. Vagy ötször kellett megnéznem mire észrevettem a nadrágot is...
Na de most komolyan. Jobban néz ki mint amit én linkeltem és minőségibb is úgy látom. A méretemet is pont eltaláltad.
Azt nem gondoltam, hogy ilyen magas vagy, majdnem mint én.
Igen, igazad van, sokan lépcsőfoknak veszik a ZZR-t, mint lásd én is lecseréltem. Valóban más ZZR-esnek lenni, mint motorosnak!
Nekem is csak szép emlékeim vannak a kis Ziziről, de tény, hogy első nagymotornak tökéletes volt.
Én ezeknél (Motor Sapiens) vettem anno a 400-asom. 820 eFt-ért. Ahogy valaki itt lent mondta, beleszerettem, első látásra .
Egyik ok volt h én lettem az első Mo-i tulaj, egyenesen Japánból jött (nem volt rajta só nyom, szval nem tengerparti helyről származott). Gyönyörű hangja volt, KerKer kipufok . Ha nem jelenik meg a 2006-os feketébe nem is váltottam volna. Sajnos az árak lementek, de van egy másik oka is, ami most "forgalomba" van eléggé "leharcolt" gépek kezdenek lenni, többség átmeneti motornak veszi és egy két év (bukás, csúszás, ...) után "kinövi" (nem részletezem, meg ne sértődjön senki ). Mivel Japcsiban sem gyártják már csak fogyni fog, egyszer majd a mérleg nyelve átbillen és átmegy ritkaságnak és veteránnak. Akkor majd (még jó pár év ) elkezd emelkedni az ára, sajnos előtte az alkatrész árak kezdenek majd felmenni .
Viszont vitathatatlan (főleg ezen a fórumon ), hogy ennek a motornak "lelke van" és aki egyszer vezetett ZZR-et az mindig mosolyogva fog emlékezni rá és nagyot sóhajt majd ha elhagy a nagy motorján ülve egy kis ZZR-et.
Hogyha megtetszik valami, vagy beleszeretsz valamibe akkor nem igazán nézed az árát, és egyébként sem fontos annyira, hogyha hosszú távon gondolkozol benne. A lényeg, hogy számodra értéket képvisel. Talán mivel olcsóbb, több mindenkinek lesz, és talán el terjedtebb lesz.
Rábeszéltél a nadrágra.... Sőőt
Hogy belebújsz, hogy lássam? Abszolút nem bánom. Ez már csak hab a tortán. Izgatottan várom a képeket. E-mail címem fent van. Ha találok valami jó nadrágot, meg is venném tőled.
KIcsit én is hozzászólok az áreséshez.
Ez a kereskedő nem kicsit van elszállva magától. Lehet nem nézett híreket az utóbbi 2 évben, de nagyon drágán adja a motorjait.
Sajnos a ZZR-ek meg minden más nagyon olcsón beszerezhető mostanában, mert inkább eladnak az emberek motort, mint hogy vegyenek egy "ilyen" drágát. Én is "olcsón" vettem a ZX-et, és lekopogom, hogy kötelező cserés anyagokon kívül semmit nem költöttem még rá szervizelés miatt.
Kill Bill, sajnos neked is 300-400e környékén vennék meg a motorodat, akármennyire is felújított.
Ez van, el kell fogadni!
Mint a köcsög 400 forintos benzinárt!
Én mindenképp nadrágot javaslok, ha nem ezt egy másikat, 1000 féle fazon van, próbálj fel többet!
A cordura lényege, hogy csúszás esetén a cordura nem ég bele a bőrödbe... elméletileg, míg egy hagyományos nadrágra feltett protektornál ugyebár nem ez a helyzet!
Van nekem is a te méretedben eladó cordura nacim!
Ha fent van az e-mail címed, akkor este küldök át fotókat...
Ha nem bánod bele bújok, hogy lásd...
iicon superduty nadrágolót nem tudol szerezni?