Ez engem is érdekelne, esetleg ha valakinek kéznél van a mocija és belekukkant írja le nekünk is, esetleg fényképezze le mire gondolnak, nekem is egy éve vmi berezonál!
Akkor több mint valószínű, hogy 15w-50 lesz a kiválasztott. Ugyan próbálok figyelni az anyagiakra is, de pont nem az olajon szeretnék spórolni, és ha azt mondod hogy az ára is majdnem ugyanolyan, akkor az lesz a választásom.
Azt szerettem volna megkérdezni még tőled, hogy az nem gáz (mivel nem tudom, hogyan vagytok ilyen téren Áronnal), hogy ezeket a dolgokat olaj, szűrők, gyertyák, láncszett, stb... azt tőled venném, de Áron szerelné be.
Őszintén örülök én is, hogy lassan készen lesz szeretett vasad.
Komolyan én is legalább úgy örülök mint te.
Lehet, hogy csapnak egy édes hármast a kis zizik...
Egyébként meglehet kérdezni mit kellett csinálni rajta?
Enyém szerintem betegebb az átlagnál , de biztos vagyok benne, hogy jó kezekben van ezért nem is aggódok.
Kutya ! Azon gondolkozom, hogy 10w40 helyett 15w50-et tegyek bele. Szerinted? Már csak azért is, mert nem biztos, hogy mindig olyan higgadtan és túrásan tudok majd járni vele...
Most hívott Áron!
Beindította ma a motorom és nagyjából, mindent meg is csinált rajta...
Hát volt vele dolga, de oké, már az új gumik is fönt vannak.
A héten kész, még megy műszakira.
A szerelőműhelyben jelenleg 3 zizi áll egymás mellett!
szóval totál a fellegek közt vagyok, jól be vagyok zsongva...
Ha már újra ennyi "új" ZZR-es van köztünk, megpendítem megint, hogy van egy ilyenem eladóba. 5e és még egy kis alku is belefér!
Képet most nem találtam, de egy
Nekem ahogy előadták, az az előnye, hogy itt nem egyetlen ügyvéd van, hanem komplett csapat, akik csak ezzel foglalkoznak. Emellett éves fix díja van, ami olcsóbb, mint ügyvédet fogadni. Viszont akkor is fizetni kell, ha nem történik semmi szolgáltatás a készenléten kívül.
Időkapszula:
Tetszik mi?!
Ezt ismered(itek):
http://hasznaltmotorok.hu/tesztek/teszt/24
Akkor több mint valószínű, hogy 15w-50 lesz a kiválasztott. Ugyan próbálok figyelni az anyagiakra is, de pont nem az olajon szeretnék spórolni, és ha azt mondod hogy az ára is majdnem ugyanolyan, akkor az lesz a választásom.
Azt szerettem volna megkérdezni még tőled, hogy az nem gáz (mivel nem tudom, hogyan vagytok ilyen téren Áronnal), hogy ezeket a dolgokat olaj, szűrők, gyertyák, láncszett, stb... azt tőled venném, de Áron szerelné be.
Őszintén örülök én is, hogy lassan készen lesz szeretett vasad.
Komolyan én is legalább úgy örülök mint te.
Lehet, hogy csapnak egy édes hármast a kis zizik...
Egyébként meglehet kérdezni mit kellett csinálni rajta?
Enyém szerintem betegebb az átlagnál , de biztos vagyok benne, hogy jó kezekben van ezért nem is aggódok.
Kutya ! Azon gondolkozom, hogy 10w40 helyett 15w50-et tegyek bele. Szerinted? Már csak azért is, mert nem biztos, hogy mindig olyan higgadtan és túrásan tudok majd járni vele...
Atyám, micsoda "csendélet" lehet ott a műhelyben a 3 szépséggel... Vajon összehaverkodtak a gépeink?
Most hívott Áron!
Beindította ma a motorom és nagyjából, mindent meg is csinált rajta...
Hát volt vele dolga, de oké, már az új gumik is fönt vannak.
A héten kész, még megy műszakira.
A szerelőműhelyben jelenleg 3 zizi áll egymás mellett!
szóval totál a fellegek közt vagyok, jól be vagyok zsongva...
Áron, előre is köszi...
Ez nem égetőn szükséges, de azért szeretném majd az MZ-is rendbe rakni...
Tudnál nekem segíteni akksi ügyben?
Egy '89-es MZ ETZ 250-esbe kéne valami belevaló akksi.
Képet most nem találtam, de egy
KÖZÉPKITÁMASZTÓ-t adnék el!