Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Skyfox!
Tényleg nincs mit, nekem mindegy, hogy március 1. vagy 4. hetében készül el a gép, neked viszont nem! Írtam Áronnak, le van zsírozva a dolog!
...április 1-ig meg kihúzom féllábon is, csak maradjon hajam! (mondjuk a bukó alatt ez is lényegtelen... )
Tegnap volt nálam innen egy kolléga, trélerrel, frissen vásárolt motorral Remélem hazaértek épségben, jó hosszú útjuk volt.
Főleg most hogy már pakolni is fogok tudni!
Ha minden igaz, még vár rám egy szalonba egy ilyen táska!
Na, ez a beszéd!
Igazad van!
Annyi gyönyörű hely van Magyarországon. A Fertő tó például engem is vonzana, még nem voltam ott.
Jóó, akkor minden túra alkalmából máshova menjünk!
Sokszor!

Nem is azzal van a baj, csak minden zizis gurulás alkalmával ott kötünk ki.
Néha mehetnénk másfele is.
Pl a múltkori balatoni gurulás fantasztikus volt!
Oké szezonban gáz zsúfolt, megértem!
De, ott van pl Kaposvár gyönyörű a Deseda-tó partja gyönyörű, vagy Győr, vagy bármelyik nagyváros, vagy a Fertő-tó és környéke, én személy szerint oda vagyok Tatáért, vagy Szilvásváradért, és az hihetetlenül gyönyörű is. Lehet túrázni is! Na és a pisztrángok...
Stb-stb...
Csesznek is szép!
Csak minden fotón a háttérbe Csesznek van!
Annyi gyönyörű hely van, amit megmutathatnánk másoknak... na és kell egy kis változatosság is.
Miskolc
Inkább csak hasonlóak szerintem. Ami nekem volt, volt 6-osba is, de mégis picit másképp.
Valamennyire biztos voltak eltérések.
Hát bevallom őszintén, most csak a doboz kell!
Hogy-hogy, azt te döntsd el! Én alkalmazkodom!

Az indexre kaptam egy jobb ajánlatot. 2500,- Ft
Ha te is ennyiért adod a bal hátsót, akkor oké!
Megveszem. Ha nem akkor sajna érthető okokból a másikat választom!

Válaszolhatsz magánban is...

Üdv KillBill.
Miért, mi bajod Csesznekkel? Hányszor voltál már ott velünk?
Szerintem nagyon szép kis táj arra felé!
nyugi, az a része már megoldódott, "hirtelen" sürgőssé vált a dolog
Igen-igen. Dehátizé, kéne egy adatbázis, a műszaki adatoknak. Zum Beispiel nem lehetne ezeket összekötni? :) Sokkal szívesebben jelentkezem be egy adminfelületre, mint hogy doc fájlokat generáljak :)
csak a doboz kell vagy az index is . küldesz egy posta cimet vagy pesten személyesen ?
Nem tudom, ennek még nem jártam utána Azt tudom, hogy vannak speciális, &rash editionok
tHUNder Misi már talált egy japán oldalt (be is linkelte ide), ahol az adott évjáratok színei fent voltak
na ez nem ötperces munka... egyrészt a "tolná be mindenki a fotókat" általában megfeneklik a kezdeti lelkesedés után, csakúgy, mint a "majd én megcsinálom" projektek...
ld. ZZR1100 történet és technikai háttér

mindenesetre ha lement itt a húsz éves a ZZR anyag, utána szívesen leközlünk egy ilyet, ha van aki összeszedi.
Kijelenthető, hogy a 400-as színei megegyeznek a 600-aséival, ugye? Kérem, hozzunk határozatot :) Szerintem igen.
Nem cikk lenne ez, hanem katalógus-szerűség.
400as témakörben ennek már utánajártam... csak valamiért nem lett belőle cikk
Vagy a Kawasakitól kérni egy olyan logint a kawasaki.hu alatt lévő szájtjukhoz, amivel csak az az egy, erre a célra létrehozott aloldal lenne szerkeszthető. Mennyivel szebb lenne a világ :)
Kutya, mit szólnál, ha lenne a szájtodnak egy olyan része, ahol minden ZZR minden eredeti színét, évjáratonként bemutatod? Aztán tolná mindenki be a fotókat, te meg tudod, hogy mi újság volt szín vs. évjáratilag, eldöntöd/utánajársz, felrakod. Vagy én.
Nyugi!

Úgy tudom az enyém sem gyári színezés!
De, ez egy csöppet sem zavar!
Így egyedi, és csajos
Kutya !

Kíváncsi vagyok mit tervezel tavaszra.

Alkatrész ügyben majd ha beszéltem Áronnal utána tudok pontos listát adni. Első gumit ők is egyből cserésre mondták.
Kedves KillBill!

Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám.
Követtek kocsival, és visszafelé már avval vittek vissza.
Áron hegesztőpisztollyal egy kicsit rámelegített az ujjaimra, és egy- másfél óra alatt ki is engedett az ujjam.

Sikerült a költözés?

Igen tetszett, főleg hogy olyan tipp-topp állapotban volt.
Ha már színek... Áron egyből mondta, hogy az enyémen nem eredeti szín van, na ezt is most tudtam meg.

A közös túrákat én is várom már nagyon !
Mire kész lesz a vas lehet, hogy a jó idő is megérkezik.

zseton80 !
Tényleg köszi ! Nekem is nehéz kivárni mire elkészül, de április 1 is mindjárt itt van. Mi ez a kis idő 15 év nyálcsorgatás után...
Igen, amint kész van szerintem le sem tudnak szedni róla...

Szerintem fesd át sárgára...
Vagy pinkre, az is ütős lenne!

(jól van na, egyedi a tiéd is...)
Azért akad másik is, amit nem nagyon lehet máséval összekeverni