Skyfox!
Tényleg nincs mit, nekem mindegy, hogy március 1. vagy 4. hetében készül el a gép, neked viszont nem! Írtam Áronnak, le van zsírozva a dolog!
...április 1-ig meg kihúzom féllábon is, csak maradjon hajam! (mondjuk a bukó alatt ez is lényegtelen... )
Igazad van!
Annyi gyönyörű hely van Magyarországon. A Fertő tó például engem is vonzana, még nem voltam ott.
Jóó, akkor minden túra alkalmából máshova menjünk!
Nem is azzal van a baj, csak minden zizis gurulás alkalmával ott kötünk ki.
Néha mehetnénk másfele is.
Pl a múltkori balatoni gurulás fantasztikus volt!
Oké szezonban gáz zsúfolt, megértem!
De, ott van pl Kaposvár gyönyörű a Deseda-tó partja gyönyörű, vagy Győr, vagy bármelyik nagyváros, vagy a Fertő-tó és környéke, én személy szerint oda vagyok Tatáért, vagy Szilvásváradért, és az hihetetlenül gyönyörű is. Lehet túrázni is! Na és a pisztrángok...
Stb-stb...
Csesznek is szép!
Csak minden fotón a háttérbe Csesznek van!
Annyi gyönyörű hely van, amit megmutathatnánk másoknak... na és kell egy kis változatosság is.
Miskolc
Hát bevallom őszintén, most csak a doboz kell!
Hogy-hogy, azt te döntsd el! Én alkalmazkodom!
Az indexre kaptam egy jobb ajánlatot. 2500,- Ft
Ha te is ennyiért adod a bal hátsót, akkor oké!
Megveszem. Ha nem akkor sajna érthető okokból a másikat választom!
Igen-igen. Dehátizé, kéne egy adatbázis, a műszaki adatoknak. Zum Beispiel nem lehetne ezeket összekötni? :) Sokkal szívesebben jelentkezem be egy adminfelületre, mint hogy doc fájlokat generáljak :)
na ez nem ötperces munka... egyrészt a "tolná be mindenki a fotókat" általában megfeneklik a kezdeti lelkesedés után, csakúgy, mint a "majd én megcsinálom" projektek...
ld. ZZR1100 történet és technikai háttér
mindenesetre ha lement itt a húsz éves a ZZR anyag, utána szívesen leközlünk egy ilyet, ha van aki összeszedi.
Vagy a Kawasakitól kérni egy olyan logint a kawasaki.hu alatt lévő szájtjukhoz, amivel csak az az egy, erre a célra létrehozott aloldal lenne szerkeszthető. Mennyivel szebb lenne a világ :)
Kutya, mit szólnál, ha lenne a szájtodnak egy olyan része, ahol minden ZZR minden eredeti színét, évjáratonként bemutatod? Aztán tolná mindenki be a fotókat, te meg tudod, hogy mi újság volt szín vs. évjáratilag, eldöntöd/utánajársz, felrakod. Vagy én.
Nagyon köszönöm, hogy gondoltál rám.
Követtek kocsival, és visszafelé már avval vittek vissza.
Áron hegesztőpisztollyal egy kicsit rámelegített az ujjaimra, és egy- másfél óra alatt ki is engedett az ujjam.
Sikerült a költözés?
Igen tetszett, főleg hogy olyan tipp-topp állapotban volt.
Ha már színek... Áron egyből mondta, hogy az enyémen nem eredeti szín van, na ezt is most tudtam meg.
A közös túrákat én is várom már nagyon !
Mire kész lesz a vas lehet, hogy a jó idő is megérkezik.
zseton80 !
Tényleg köszi ! Nekem is nehéz kivárni mire elkészül, de április 1 is mindjárt itt van. Mi ez a kis idő 15 év nyálcsorgatás után...
Igen, amint kész van szerintem le sem tudnak szedni róla...
Tényleg nincs mit, nekem mindegy, hogy március 1. vagy 4. hetében készül el a gép, neked viszont nem! Írtam Áronnak, le van zsírozva a dolog!
...április 1-ig meg kihúzom féllábon is, csak maradjon hajam! (mondjuk a bukó alatt ez is lényegtelen... )