Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itten valaki, aki DAS-os, illetve van róluk információja, véleménye, tapasztalata? Leültem ma beszélne egy üzletkötőjükkel, de objektív vélemény kellene
én a 15w 50-nel járok, ami most van akcióban.
szia ezt az olajt használod te is a motorodban kőszi
húú, vagy ezt kereste...

http://cgi.ebay.de/Kettenschut...
Lehet nem jól emlékszem...
De, nem ezt kereste valaki...?

http://cgi.ebay.de/Kettenschut...
Köszi! :) Nekem igazából a CBR-re nem volt akkor keret,bár én a 2002-es utániakat néztem. Kutya biztos nem tagad ki,sőt Rammstein még szeretni is fog :D
Szia, köszi! 95/11, F3-as. A keretbe most ez fért bele. A 636-osod is igen jó vágású, az elődje pedig...(ugye a színe is ott van/volt: )
Nekem egyszerűen csak ezt dobta a gép most.
És hátha Kutya sem tagad ki
Köszi! Nem lett volna ellenemre egy pompás ZZR600-as (E modell), de ilyen kondíciók mellett nem találtam.
A gépedhez én is gratulálok, mindig is tetszettek, itt pedig jó társaságra is találtál
Használd megelégedéssel!
Hi! Köszi a segítséget, rendkívül komplett összefoglaló, de én ezt átengedem egy ismerősnek, aki rendre ilyesmiken tornázik - én meg nem akarok a TF-re felvételizni : )
A kocsma meg már csak ilyen, azért létesült. Nem szoktuk mi tetőre vágni magunkat
még sosem kérdezték, bár az is igaz, hogy mást se
Köszi. Műszakin nem vergődnek a lámpafestésért?
Szia!

Megkaptam a leveled, válaszoltam rá...
Köszönöm előre is!

Üdv KillBill.
Ok!
Hamarosan jelentkezem.
Köszi
köszi,az sajna kevés akkor nézek máshol
szia,
én eladtam végül, de a Z750-en amire vitték, nem igazán vált be...
a zizit én így vettem, szerintem lámpafestékkel készíthették.
szia,
tudok, azt hiszem 15-16 körül van a 4 liter. ha feltétlenül ilyen kell, akkor ránézek.
csak 15 ös lánckerék van .kipufogo bilincs sajnos nincsen mindig odaadom a kipufogoval
inedex mehet . én pesten lakom a xx. kerbe. és a héten a XIII kerben dolgozom
Úgy tudom volt (van) neked Givi S850-es tartód. Bevált? Érdemes?
Más. A 600-asodon úgy láttam, hogy az index búrák mintha sötétítve lettek volna...? Ha igen, hogyan? Az igazi egy sötét szett lenne, de 200 EUR sajna.
RAM tartót használ valaki?
KillBill! Én benne vagyok, remélem addigra elkészül a gép, és le is jutok érte valahogy...
Nálam is fent van az új első gumi, asszem most jön Skyfox zizije, aztán folyt.köv. az enyémmel... Áron lassan kultfigura lesz itt a fórumon, már ha még nem az!

Más (mondjuk nem mintha bárki elfelejtené): 2 hét múlva MotorFesztivál!
Hey Skyfox! Light Cola? Azér' annyira nem rossz a helyzet! Ha kész a gép, várlak!

Be vagytok zsongva? Érdekes, én nem... Mostanában a ráérő időm 90-95%-át töltöm csak különböző motoros videók (főleg kutyaúr on board felvételei) társaságában, és közben alig bírok ülni a seggemen!
Hahhó, hogy bizniszeljünk?
Posta, vagy személyes?
Indexre válasz?
Vagy vegyem a másikat...?

Üdv Kill.
Szia Kutya!
Fuchs Silkolene Pro 4 Plus 10W-50-t is tudsz?
Ha igen mennyi?
kár ,és 16-os lánckerék jó állapotú?meg egy kipufogó bilincs kellene ha van
nincsen sajnos nicsen ez az egyvolt.