Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

csinálok képet, illetve lemérem a furattávolságot, nem ígérem holnapra, de ahéten mindenképpen, kint van a garázsban...

Szia Kolléga

igen a képen sötét füst színűnek tűnik, valójában sötét bordós-lilás-szürkés , megfogalmazhatatlan színű, de jól néz ki ! Bedobom a kocsiba, járok pestre gyakorlatilag szinte minden nap, valamikor bekanyarodok Martonvásárra, küld el a számod emilen légyszíves, holnap felhívlak!
Üdv KanyarBandi!

Akkor mint (remélem nevezhetem magam így) "újkolléga" bejelentkeznék a túraplexire! Colos vagyok, egy kis xtra szélvédelem sosem árt...

Erre a képre mondod, h csalós? Gondolom arról van szó, ami a képeid között lévő szürke Zizin figyel, ott egész jól látható... Csak azért, mert - most lehet, h elveszek a részletekben - de a fekete gépre nem szeretnék tök sötét plexit, még azt hiszik a lelkem is az...

Ha a 2 db limeparty matricát nem kérem mennyit engedsz az árból?
Szia Bandi!
Tudnál róla képet küldeni? mármint a csomagtartóról!
Nekem ugye D-s modell van, de a kapaszkodó ugytudom ugyanaz, remélem ha nem valaki itt megcáfol
Emil az adatlapomon!
Thanks
ok, félretettem - 30 9758 hat hét nyolc
15w50 akart lenni
Fuchs 15w40 + szuro .
mi a telszamod ?
melyiket beszéltük? 10w40 vagy 15w50?
akkor vevo lennek egy olyan olaj szettre a zzr-hez ,amit beszeltunk.
es ott at is tudnam venni .
de igen, pont szombaton megyünk.
jajj télleg Te nem szereted az ilyen melegedős storykat... de nem én kezdtem

egyébként

na menek a Kedvesem elé, akkor majd akkor
hello kutya . Azt szeretnem megkerdezni ,hogy szombaton nem e leszel a motorkiallitason ?

udv Smoke
Na-na...
Miről is van szó...?

Ki mit nem tud magában tartani?
KanyarBandi... azt csak otthon... ha kérhetem...

Upsz... rosszra gondoltam...
De ez olyan érzés amit nem lehet ilyen hosszú ideig elfolytani magamban, hisz Te is tudod...

Megígérted köztünk marad!
Nana , tudom amit tudok

Áhh, tudom én miért, Liát félti!
Pedig ha tudná!
Én már csak fegyvernek tűnő tárgy vagyok!
Nem is akarunk menekülni

(Küldtem mélt)
Hááát én a helyetekben (KanyarBandi és neje) betartanám, amit ígértem, mert ahogy én ismerem Misit... nem menekültök...
Ok, de mondom megértelek benneteket, csak a cukkolás jogáról nem mondok le!
Lia fél 4 kor végez csütörtökön, ha találunk elintézni valót Pesten, akkor marad a csüt. ha nem akkor napoljuk péntekre, akkor fél 6 kor végez

Hívlak a héten!
Ötig-hatig általában minden munkanap.
De megértelek, nekem is így van, hétvégén meg megkérdeznék mit csináltam egész héten, nem tudnám elmondani. Két barátom és családjaik is már nyilvánosan le akarnak tagadni , még ősszel megígértem elmegyek, de ...
Azzal vigasztalom magam, jön a szép idő és mocival majd ...
Na akkor ittatavasz és újkollégák apropóján tessék:

Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól
További extrák 2db 2010-es limeparty matrica!

10eFt, nem füst színű, csalós a kép, de sötét, jól mutatott a sötétszürke Zizin ha érdekes keressetek!

Eladó továbbá a fent említett típusra, a hátsó kapaszkodó helyére beépíthető, "kisipari" csomagtartó. Ár megegyezés szerint. Ha viszed mindkettőt kedvezmény

elnézést a kereskedelmi szünetért!
áh ne is mond , szégyenletes, de mostanában mindíg rohanni kellett haza amikor mentem Liáért... De most megbeszéltem vele, hogy csütörtökön nem rohanunk . Meddig húzod az igát előreláthatólag?
Jaj bocs, ez az olasz famíliának szólt!