igen a képen sötét füst színűnek tűnik, valójában sötét bordós-lilás-szürkés , megfogalmazhatatlan színű, de jól néz ki ! Bedobom a kocsiba, járok pestre gyakorlatilag szinte minden nap, valamikor bekanyarodok Martonvásárra, küld el a számod emilen légyszíves, holnap felhívlak!
Akkor mint (remélem nevezhetem magam így) "újkolléga" bejelentkeznék a túraplexire! Colos vagyok, egy kis xtra szélvédelem sosem árt...
Erre a képre mondod, h csalós? Gondolom arról van szó, ami a képeid között lévő szürke Zizin figyel, ott egész jól látható... Csak azért, mert - most lehet, h elveszek a részletekben - de a fekete gépre nem szeretnék tök sötét plexit, még azt hiszik a lelkem is az...
Ha a 2 db limeparty matricát nem kérem mennyit engedsz az árból?
Szia Bandi!
Tudnál róla képet küldeni? mármint a csomagtartóról!
Nekem ugye D-s modell van, de a kapaszkodó ugytudom ugyanaz, remélem ha nem valaki itt megcáfol
Emil az adatlapomon!
Thanks
Ötig-hatig általában minden munkanap.
De megértelek, nekem is így van, hétvégén meg megkérdeznék mit csináltam egész héten, nem tudnám elmondani. Két barátom és családjaik is már nyilvánosan le akarnak tagadni , még ősszel megígértem elmegyek, de ...
Azzal vigasztalom magam, jön a szép idő és mocival majd ...
Na akkor ittatavasz és újkollégák apropóján tessék:
Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól
További extrák 2db 2010-es limeparty matrica!
10eFt, nem füst színű, csalós a kép, de sötét, jól mutatott a sötétszürke Zizin ha érdekes keressetek!
Eladó továbbá a fent említett típusra, a hátsó kapaszkodó helyére beépíthető, "kisipari" csomagtartó. Ár megegyezés szerint. Ha viszed mindkettőt kedvezmény
áh ne is mond , szégyenletes, de mostanában mindíg rohanni kellett haza amikor mentem Liáért... De most megbeszéltem vele, hogy csütörtökön nem rohanunk . Meddig húzod az igát előreláthatólag?
csinálok képet, illetve lemérem a furattávolságot, nem ígérem holnapra, de ahéten mindenképpen, kint van a garázsban...