Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jön az a tavasz, nyugi, bár siethetne kicsit jobban is, az igaz!

Csak hogy tudd: azért veszünk fekete + szürke ziziket, hogy a Tied kitűnjön közülük! Nem mondhatod, hogy nem gondolunk rád... Egyébként Áron szerint nem sok sárga zizi rohangál az utakon. Ez gyári festés, limited edition, vagy saját dizájn? Végülis mindegy, így is, úgy is gyönyörű!
Szia!
Oké, ez megfelel nekem, megvenném.
Mi a módja, hol tudom átvenni?
Vagy postázod?
Hogy legyen?

A lábtartókról köszönöm a fotókat, de találtam újat, vastag gumival, igazából ez lett volna a lényeg. (a vastag gumi)

Előre is köszönöm!
Kösssszzzziiiii

Vigyázok, magamra is, meg rá is!
Nagyon bízom Áronban is, remélem jó munkát végez!
(Én is bort viszek neki... )

Mikor lesz már tavasz?
Itt délután már olyan szépen sütött a nap, és elolvadt mindenhol a hó is.
Húúúúú!

Hát nekem sem volt ma egyszerű napom... költözés....
de nagyon sokat gondoltam rád... igazából sajnáltalak.
Hideg, hó, latyak és jó pár kilométer.
Azon gondolkoztam, hogy az ujjaidat vajon Áron lepajszerolta a kormányról?

Szóval a sárga tetszett mi?
Gyönyörű, az biztos!
Kitűnik a sok fekete, meg szürke zizi közül

Idén, ahogy elnézem, jó kis zizis túrákat lehet majd szervezni, leszünk egy páran...
Csak már ne Csesznekre...

És hogy mentél haza?
van szerszám tartódobozka is 1000ft az ára
A vázcserés nem az enyém (legalábbis nagyon remélem)! Nekem jövő hét közepére ígérte Áron, hogy nekilát, de írok neki, hogy nyugodtan vegye előre a tiedet, te legalább használni fogod - gondolom - , amint elkészül.
Ismerem a szitut, nekem tavaly jött össze (szintén nem sima körülmények között) a projekt, 15 év nyálcsorgatás után...
Kitartás, mindjárt itt a jó idő (meg remélem április 1. is!)!
nem értetted félre, valóban pihen Áronnál egy vas, amivel nagy terveim vannak tavaszra
Nagyon szép hangja van ! Gratula !
zseton80! Köszi! Lehet, hogy láttuk is egymást. Sőt a fényképeidet megnézve biztos vagyok benne. Ááá nem vagyok én ilyen vad, egy nagyon szerény és nyugodt gyerek vagyok ám Mondjuk ezt mondtam már, hogy akár a hátamon is elvittem volna. Közel 10 éves nálam ez a motor projekt, de csak most jutottam el odáig, hogy legyen is. Mondjuk elég nagy áldozatok árán.
A lényeg Rock&Roll ! Lassan itt a jó idő és szeretnék minél előbb gurulni vele.

Áron valamilyen váz cserés motort említett, hogy azt hozta Kutya. Aztán lehet félre értettem valamit. (lehet, hogy még le volt fagyva a fülem ) Köszönöm a felajánlást! Hálám üldözni fog...
Skyfox! Nem vagy semmi basszus, h lábon elvitted a vasat! Szerintem nem sokkal előtted jártam ott az enyémmel, mondjuk én kisteherrel vittem. Egyrészt mert nem vagyok ilyen vad, másrészt hülye fejemmel március 31-ig kivonattam forgalomból...

A lényeg: Kutya ajánlására vittem oda a gépet, szerintem az enyémről beszélt Áron, amit még meg kell csinálnia a tied előtt. Mivel én március vége előtt úgysem tudom elhozni kocsival, lábon meg leghamarabb április 1-jén, szívesen odaszólok Áronnak, hogy kezdjen a tieddel! Oké?

KillBill! Én is megcsodáltam a sárga Zizit, nagyon szép darab, gratula hozzá! Vigyázz rá nagyon, és főleg magadra!

Kutya Úr! Áronnal kapcsolatban kösz a tippet, nagyon korrektnek tűnik! Vettem ám, hogy inkább borozni szoktál...
Sziasztok !

Sikerült eljuttatni Áronhoz a vasat. Nem volt egy sétagalopp, bár lehetett volna sokkal rosszabb is pl. ha tegnap kellett volna mennem. Így alig fagyott el néhány ujjam
Nagyon korrektnek tűnt és megbeszéltük, hogy jövőhéten még nem de az azt követő héten az enyémmel kezdik a munkát.
Megemlítette, hogy Kutya is vitt egy gépet amit meg kell csinálnia még. Szóval várom, hogy hívjon hogy megbeszéljük mik a hibák...

&rash! Nem nagyon akartam nyúzni ilyen hideg időben, ráadásul a vízhőfok alig emelkedett meg menet közben, bár a 80-as átlag így is megvolt. Szóval nem volt rossz de még egyszer tényleg meggondolnám kétszer is hogy elinduljak

A lényeg, hogy jó kezekbe került. Ja igen... Találkoztam Áron édesapjával is. Vele is váltottam néhány szót. Említette, hogy még Kecskemétről is visznek oda mocikat.

KillBill ! Láttam egy gyönyörű sárga zizi-t is...
Feleannyit igyatok majd, mint egyébként, mert ezek a kanyarok nem viccelnek :)
Ejha, annyi csak a lábtartó? Ezt még megrágjuk, kiderítem mennyiért esztergálnak egyedit
Ne szopass már 50-60 az az egyes végsebessége, áttételtől függően 3.ban bőven lehet illegalizálni, lakott területen kívül is. Amúgy megnézném a mínusz 30-at, szerintem 0 fok alatt erősen vernéd a fejed a tankba menet közben, hogy lehettem ennyire ostoba
Köszi, hááát érdekes... nagyon fehér a táj...
A másik... Csak 3-ban tudok menni, mert a negyediket már nem veszi, úgyhogy kb 50-60 között fogom megtenni azt a közel 45-50 km-ert.

Holnapra én is várom a jobb időt... Kisebb túlélő túra lesz lejutnom, de már nagyon várom. Főleg majd Áron hívását, hogy mi a baja a vasnak...
...hóláncot tedd fel dunaújváros webcam

(nyugi, holnapra már sokkal jobb időt rajzolt )
A sárga zizit pedig feltétlenül szemügyre veszem...
Jajjjj, de Kedves vagy !
Ezektől a szívmelengető soroktól már most melegem van...

Érdekes módon, olyan izgalomban vagyok hogy jöhetne akár -30 is, akkor sem tántorítana el, hogy elvigyem és végre rendbe hozzák a kicsikét...
óó, te szegény...
Hát ha arra is esett a hó, rossz utad lesz, no és ott az a fránya hideg is...
Lelked melengesse, ha oda érsz láthatsz egy gyönyörű szép sárga zizikét...

Kitartás
Danke!
szerintem keresd meg Macidoktort, ő biztosan tudja a megoldást!
Helló

Egy kis segítségre lenne szükségem bár nem kapcsolódik a zzr-hez.

Van egy motor ami üzembetartóival van mert nem folyamatos a tulajdonlánc az okmányiroda szerint.
Nos ezt a motort el lehet adni?

Köszönöm!
Igen ez a havazás kiborító...

Holnap viszem Áronnak a mocit, és nem tudtam szerezni autót, így "nyeregben" megyek le vele Érdről, Dunaújvárosba...
Én tényleg tudok jó lenni!

Van az a pénz...