Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fenyegetések ...
beszéltem vele nagyon hosszu időre válalná
én peppével csináltattam (airbrushfehervar), de ő határidőkben nem erős, sokszor van csúszás nála, ahogy a többi fényezőnél is
5ig van suliba ha nem ér oda akkor holnap jelentkezik. addig is kőszőnőm nincs jo festő ismerősőd motor festésre
igen, a skála mögött vagyunk. a kiállítást még nem tudom, hogy mivel lesz: ha sok cuccot kell vinnem (ami esélyes) akkor inkább autóval.
oké akkor szolok a gyereknek és megyérte a skála mőgé ugye . mivel mentek motorral
az áru itt van, a kiállítás (állítólag) teljesen más lesz, mint eddig, plusz jó időt is jósólnak... szóval mindenképp megyünk.
szia majd irod ha megjőtt az áru tudsz valamit akiálitásrol mekkora lesssz mert tavaly gyenge volt
Én pénteken látogatok ki, meló után, a 7vége túl sűrű lesz. A börze mikor lesz?
úgy tudom, hogy ő pénteken megy fel
Jön ÁRON?

Értem!...
Akkor leszünk kint egy páran...
Kész zizi találkozó lesz.
testépítő? ne sértsd meg a szakmát
La Curva Fámília - ha már taljánul
lesz ott más is monnyuk La Kanyar Familia
szombaton vonulunk, valami kopasz testépítővel, meg Bitumanékkel
Hétvégén, megy valaki a motor kiállításra vagy mi lesz... és a motoros börzére?
Ez ismerős!

Most leveleztem Áronnal!
A kipufom és a hangja feladta leckét!
Nagyon remélem, sőt bízom benne, hogy meg tudják csinálni, mert már a feladás határán van...
Ami nekem nagyon nem jó hír, mert akkor kivel és hol és hogyan stb...
Szóval ha esetleg találkozol vele...
Győzd meg, hogy valahogy csak-csak csinálja meg...
annál csak ügyesebb,mint sem, hogy egy kipufogó kifogjon rajta.
Érdekes történetek, és tanulságosak...

Nekem már lassan a szerveim is a banké lesz, hogyha valami balul üt ki anyagi dolgok szintjén. Ennek ellenére azt mondtam most januárban, hogy KELL !

Talán egy hónap múlva nem lesz állásom... talán lesz... (ki tudja még..)

De volt egy fura hang belül, hogy most vagy soha...

A másik... Olyankor tudja meg, hogy kik az igazán barátok ha "szarban" van... Ha engem kér fel a barátom még most is hordanám neki a sittet... De ezek miatt is van összesen két barátom az életemben, a többi mind "haver"....

Na ennyit a lelkizésből...

Köszönöm doktor úr, hogy meghallgatott mennyit fizetek...
nyugi, nincs komolyság... volt időm (bőven) leszokni a magyarázkodásról, amikor húszévesen megvettünk egy romos lakást... jöttek is a hangok hátszelekről, meg "szülők vették"-ről

persze azok csak a lakásavatóra jöttek el, amikor a sittet kellett (fél évig) hordani, meg falat bontani, akkor valahogy nem
Persze-persze...
Mentegetőzöl, de én láttam, amit láttam...

Nyugi, nekem sajnos még ennyim sincs, csak a kis zizikém...
A többi nem az enyém, nem én vettem és nem az én nevemen van ...sajnos, vagy nem sajnos, de ez van!
Konkrétan már autóm sincs... mert tavaly el kellett adnunk, azt is... költség hatékonyság jogcímen...

Ha már nullán állnék, örülnék...
szóval te csak legyél büszke mindarra, amit elértél!
Tök mindegy, hogy hány éves az autód, vagy a motorod!
Te vetted, és a tiéd!

Én sem kapok semmit apucitól...

Pedig, mennyivel könnyebb lenne!
Na cupp.

u.i.. egy kis véresen komolyságot éreztem a "hangodban"
Az előzőket csak viccnek szántam...!
Szóval bocs, ha félre érthető voltam!
Annyira nem vagyok rutinos fórumozó, de igyekszem, igyekszem...
nem tilos a cikkhez/fotókhoz sem kommentelni

Sziasztok !

Kutya !

Gratulálok a cikkhez! Nagyon jó lett!
vagyonbevallás, 2011:

az autóm olyan öreg, hogy egy új suzuki swift oldalablakot nem kapnék az árából... a tizennégyes majd akkor lesz az enyém, amikor kifizettem a hatszázas lassan annyit fog érni, mint egy új 110-es robogó (SE)

a quad az egyetlen, ami tényleg irigylésre méltó és drága: a használtautón a bátrabbak akár százezret is elkérnek egy jobb állapotú darabért

a jacuzzi nem az enyém (konkrétan ha lenne miből/hova, akkor sem lenne, miután láttam az "Elhajlási engedély" c. filmet ( hát kinek kell egy hatalmas feka bré az arcába?! ), de tudom, hogy kit kell felhívni ez ügyben, és az épp elég...

( különben is: a jó jacuzzi az vagy kétszemélyes - extrém esetben három - vagy semmilyen )
Azért kezdek irigykedni...
A garázs tele járművekkel... kicsitől az egész nagyig... robogók, 600-ok, 1400-as, quad, autó... ki tudja hány... új dobozok... 15 férőhelyes jakuzzi, amihez minimum egy hatalmas udvar kell, de ki tudja, lehet, hogy a kacsalábon forgó palotába van beépítve...
Mond, hogy csinálod?
Kit kell megölnöm?
Vagy kit kel kirabolnom (rajtad kívül), hogy én is így élhessek...

Itt elszórod nekünk a morzsákat... új motor, mindjárt kiderül, az újság is a tiéd, ahova cikkeket írsz...
Vagy egész Korzika...

Tudsz élni!

Ja, és a mosó nők, akik a motorodat mossák..., majdnem elfelejtettem...