Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Előre is köszi!

Az olaj, és a szűrők az már biztos. A láncszett és a gyertyák, pedig ha Áron azt mondja cserés, akkor csere. Bár szerintem elég elhasznált állapotban vannak ezek a dolgok is.

Szerintem még két hét, mire készen lesz, de szinte már most számolom a perceket.

A jó idő sem ártana ha jönne már. Mondjuk ne legyen az ember türelmetlen, és ne várjon februárban tavasz időt...
Persze, gondold ki, hogy pontosan mi is kell hozzá, és leviszem Áronhoz!
Kutya !

Az megoldható lenne, hogy jövő héten levinném Áronhoz a gépezetet, és az alkatrészeket nem postán kérném, hanem a szervizbe? Sok gondolkodás után, és annak ellenére, hogy akihez vittem volna szinte "gyerek kori barátom", inkább Áront választottam. Ma egyeztettem vele, jövő hét szombat megyek.
Huppsz, ezt nem ide akartam.
Nocsak! Meglett a jakó? Nagyon jól festesz benne! Aztán maradjon is így egyben!
Ok, rajtam nem fog múlni, tolmácsolom a kérést!
Más:
Már többször emlegettem(tük), nem e lehetne finoman megkérni a Sportmotor csapatot, hogy a fórumozást egy kicsit "bővítsék".
Pl: szűrni csak megadott felhasználó(k)ra (hozzászólásait), javítani a saját hozzászólásokat, idő intervallumra ...
Ráférne már egy kis újítás!
Későőőőőőőőőőőőőőőő
Már elfelejtettem!
Estére? 20-22:00 között?
Ja és nehogy félreértés legyen, emlékeztető, nem táncra kérés .
Mert észrevettem, hogy járnak ide félreértő (és azt élvező) személyek!
aszontad szójjak. szólok. vánkrézirájd
Hú, egy hosszú választ írtam, véleménnyel, tapasztalattal Schubert és Nolan-t boncolgatva. El kellett mennem egy időre, erre időközben frissült a böngésző és minden eltűnt (persze egy copy-t nem csináltam :( ). Lényeg: zárt - nyitható, én a nyithatóba szerettem bele. Azoknak kicsit más a formájuk, mechanika miatt kicsivel nehezebbek. Három bukó csücsül már a polcomon, 1 zárt, 2 nyitható, 2N+1Sch. Az új C3-as tetszik, habár most elvileg a meglévő N103-asnak is jónak kell lennie már, tavaly kicserélték a teljes mechanikát (Euromotor-ban, ingyen és bérmentve) és plusz kis szigetelőt ragasztottak be, mivel a bal oldalon kis huzatot éreztem (be is vörösödött hosszabb túrák után a szemem). Lehet marad még egy (két) szezont tekintettel a C3 árára (150 eFt).
Nekem valahogy a Nolan és a Schubert az "igazi", másban nem is gondolkozom (egyenlőre).

A ponyva infót kössz, továbbítom is az érdekeltnek
Peeter

Most már ne mentegetőzz!
A bunkóság, az bunkóság...

Egyébként, tényleg nagyon szép a kabát!
Ha valakit érdekel!
Zsír új,méretprobléma miatt ELADÓ!
2500 HUF
"S" méret
Már megvettem 2 éve, akkor még 43-ért, még nincs benne 20km. :D :D Majd most! :)
Nem rossz, de inkább lexan/kompozit héjú sisakot sztem kicsit többért, az kevésbé hajlamos az öregedésre és UV -t is jobban bírja.
Ehhez mit szóltok? IXS H254

http://www.yamahamathe.hu/kieg...
Pfú, azok a Schuberth-ek, amiket láttunk a Bandival, ritka ronda egy darabok voltak. Olyan amorf formájuk van, hogy az hihetetlen! Ne üssetek emiatt!
Ha már Schubi, akkor az R1-es modell!
Bocsi, drága Kriszti! Nem akartam bunkó lenni! De téényleg! Nem rosszak azok a kabátok, de én ezt néztem ki asszonykának, ala 20e pénzért.
Bandesszal egy mintásat láttam, de az egyszínűre voksolt inkább a Detti.
Nyugi Misi, nem tennék én semmi rosszat az Enikővel!

Ponyvát én a Norautónál vettem 2000-ért akciósan. Vastag, kültéri, 100% víz és jégálló! Szegény MZ-t védi most a környezeti erőkkel szemben...
Köszönöm a válaszokat!
nemvan... lehet hozzá venni... orvédő nekem nem téma, bogárháló 2-3 ezer forint. Nem D gyűrűs, sima micro-lock, de nem is baj...
aham, eccer felpróbáltam a bótban , még csak kiválasztottam a vásárlás kicsit várat magára
Köszike!