Az olaj, és a szűrők az már biztos. A láncszett és a gyertyák, pedig ha Áron azt mondja cserés, akkor csere. Bár szerintem elég elhasznált állapotban vannak ezek a dolgok is.
Szerintem még két hét, mire készen lesz, de szinte már most számolom a perceket.
A jó idő sem ártana ha jönne már. Mondjuk ne legyen az ember türelmetlen, és ne várjon februárban tavasz időt...
Az megoldható lenne, hogy jövő héten levinném Áronhoz a gépezetet, és az alkatrészeket nem postán kérném, hanem a szervizbe? Sok gondolkodás után, és annak ellenére, hogy akihez vittem volna szinte "gyerek kori barátom", inkább Áront választottam. Ma egyeztettem vele, jövő hét szombat megyek.
Más:
Már többször emlegettem(tük), nem e lehetne finoman megkérni a Sportmotor csapatot, hogy a fórumozást egy kicsit "bővítsék".
Pl: szűrni csak megadott felhasználó(k)ra (hozzászólásait), javítani a saját hozzászólásokat, idő intervallumra ...
Ráférne már egy kis újítás!
Későőőőőőőőőőőőőőőő
Már elfelejtettem!
Estére? 20-22:00 között?
Ja és nehogy félreértés legyen, emlékeztető, nem táncra kérés .
Mert észrevettem, hogy járnak ide félreértő (és azt élvező) személyek!
Hú, egy hosszú választ írtam, véleménnyel, tapasztalattal Schubert és Nolan-t boncolgatva. El kellett mennem egy időre, erre időközben frissült a böngésző és minden eltűnt (persze egy copy-t nem csináltam :( ). Lényeg: zárt - nyitható, én a nyithatóba szerettem bele. Azoknak kicsit más a formájuk, mechanika miatt kicsivel nehezebbek. Három bukó csücsül már a polcomon, 1 zárt, 2 nyitható, 2N+1Sch. Az új C3-as tetszik, habár most elvileg a meglévő N103-asnak is jónak kell lennie már, tavaly kicserélték a teljes mechanikát (Euromotor-ban, ingyen és bérmentve) és plusz kis szigetelőt ragasztottak be, mivel a bal oldalon kis huzatot éreztem (be is vörösödött hosszabb túrák után a szemem). Lehet marad még egy (két) szezont tekintettel a C3 árára (150 eFt).
Nekem valahogy a Nolan és a Schubert az "igazi", másban nem is gondolkozom (egyenlőre).
A ponyva infót kössz, továbbítom is az érdekeltnek
Pfú, azok a Schuberth-ek, amiket láttunk a Bandival, ritka ronda egy darabok voltak. Olyan amorf formájuk van, hogy az hihetetlen! Ne üssetek emiatt!
Ha már Schubi, akkor az R1-es modell!
Bocsi, drága Kriszti! Nem akartam bunkó lenni! De téényleg! Nem rosszak azok a kabátok, de én ezt néztem ki asszonykának, ala 20e pénzért.
Bandesszal egy mintásat láttam, de az egyszínűre voksolt inkább a Detti.
Az olaj, és a szűrők az már biztos. A láncszett és a gyertyák, pedig ha Áron azt mondja cserés, akkor csere. Bár szerintem elég elhasznált állapotban vannak ezek a dolgok is.
Szerintem még két hét, mire készen lesz, de szinte már most számolom a perceket.
A jó idő sem ártana ha jönne már. Mondjuk ne legyen az ember türelmetlen, és ne várjon februárban tavasz időt...