Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szia a lézerblokkoló felől érdekeklődnék neked van milyet ajánlanál tegnap bemértek a mocskok
Na igen, nem árt, ha az működik!
Ennek ellenére azt javaslom, először csak az első fékkört cseréld, hátha mégsem elég mindkettőbe
Az király, akkor nekem is elég kell, hogy legyen! Köszi Rash!
Hali Kutya a virago rugokat mikorra is kérhetem? Már nem emlékszem.
Nekem fél literes van, kétszer már feltöltöttem az első fék-kört, egyszer a hátsót, és még van benne
Oksi, köszi!
Húú, én azt hittem még aznap megkapod!
Hívtalak pont az átadás után, még múlt héten, de nem értelek el.
De akkor oké, hogy megvan!
nincsen zézéeRRem..ígyhát plekszise kellrá

Hondám van te Bandi

NA
Borogasss!
szüz anyááááám
én már ajánlottam neki legutóbb is...
Hali! Ma kaptam meg a karbit! Még meg se néztem mert nem volt időm rá!
Köszi!
Holnap csörgess meg napközben, rákérdezek Áronnál a feltöltési mennyiségre.
Ezzel a szöveggel mehetnél a TeleShop-ba is!
Még a gépkönyvbe sincs valami sacc/kb érték, hogy mennyit kéne belerakni, úgy hogy nem tudom. Neked nincs valami tapasztalatod, hogy a Zizi-be mennyi ment bele? Sok különbség nem lehet a két fékrendszer között.
A "hatalmas" érdeklődésre való tekintettel újra!

Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól
További extrák 2db 2010-es limeparty matrica!

10eFt, nem füst színű, csalós a kép, de sötét, jól mutatott a sötétszürke Zizin ha érdekes keressetek!

Eladó továbbá a fent említett típusra, a hátsó kapaszkodó helyére beépíthető, "kisipari" csomagtartó. Ár megegyezés szerint. Ha viszed mindkettőt kedvezmény

elnézést a kereskedelmi szünetért!
Erről a szervizt kéne megkérdezni, van félliteresem is (az kicsit olcsóbb, mint 2x0.25) tudjuk meg, h mennyi kell.

Van a srácnak fantáziája!
Abból kéne kb 2, hogy mindkét tartályba jusson?
Bosch fékolajam van, ezer forint a negyed liter. DOT4-es.
Szép elképzelések, sok sikert hozzá!
Mondja csak, a fékbetétek mellé, amiről érdeklődtem, milyen olaj dukálna? Gépkönyv szerint Castrol Dot4-es. Tudsz valami megfelelőt hozzá?
nemneeeem ez vagy pályabubus lesz, vagy a Korzika kanyar egy részét fogja fedezni
Huú! Akkor kicsit leharcolt a kicsike!
Andit most már annyi motorral tudnád meglepni, hogy csak na!