Még a gépkönyvbe sincs valami sacc/kb érték, hogy mennyit kéne belerakni, úgy hogy nem tudom. Neked nincs valami tapasztalatod, hogy a Zizi-be mennyi ment bele? Sok különbség nem lehet a két fékrendszer között.
Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól
További extrák 2db 2010-es limeparty matrica!
10eFt, nem füst színű, csalós a kép, de sötét, jól mutatott a sötétszürke Zizin ha érdekes keressetek!
Eladó továbbá a fent említett típusra, a hátsó kapaszkodó helyére beépíthető, "kisipari" csomagtartó. Ár megegyezés szerint. Ha viszed mindkettőt kedvezmény
Szép elképzelések, sok sikert hozzá!
Mondja csak, a fékbetétek mellé, amiről érdeklődtem, milyen olaj dukálna? Gépkönyv szerint Castrol Dot4-es. Tudsz valami megfelelőt hozzá?
Hívtalak pont az átadás után, még múlt héten, de nem értelek el.
De akkor oké, hogy megvan!
Hondám van te Bandi
NA
Köszi!
Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól
További extrák 2db 2010-es limeparty matrica!
10eFt, nem füst színű, csalós a kép, de sötét, jól mutatott a sötétszürke Zizin ha érdekes keressetek!
Eladó továbbá a fent említett típusra, a hátsó kapaszkodó helyére beépíthető, "kisipari" csomagtartó. Ár megegyezés szerint. Ha viszed mindkettőt kedvezmény
elnézést a kereskedelmi szünetért!
Van a srácnak fantáziája!
Mondja csak, a fékbetétek mellé, amiről érdeklődtem, milyen olaj dukálna? Gépkönyv szerint Castrol Dot4-es. Tudsz valami megfelelőt hozzá?
Andit most már annyi motorral tudnád meglepni, hogy csak na!