Hogy, te milyen perverz vagy, neked most frankón ilyen hiányod van?
Mindig, ilyen perverz módba viszed el a beszélgetést.
Szerintem szerezz be magadnak egy csajt, vagy egy pasit... (ki mit szeret), aztán hátha lenyugszol kicsit.
Nem kaptad meg?
Pedig postáztuk, igaz késve, de a Kutya futáról kaptad meg elvileg a többivel együtt.
Ha elveszett... az nagy baj, mert az az egyetlen volt
És mi van a naptárammal?
Elmúltak az ünnepek, és az ajándékom sehol
Ez elszomorít...
De nemsokára itt a tavasz és tavasszal, mint tudjuk... minden szép és jó elkezdődik
Előbújnak a motorok, a motorosok újra bandáznak, kivirul a világ is, mindenki mosolyog, a csajok miniszoknyát vesznek föl, a szerelem első szikrái megjelennek, csiripelnek a madarak stb.
Engem már ez éltet.
Hétvégére már plusz 8-10 fokot mondanak...
Hippijééééé
Hoppá!
Még nem néztem meg alaposan eddig még a markolatot keresgéltem de ha találok kormányvéget szólok. Nézegettem a neten a képeket azért 1-2 képen látok más kormányvéget de azért a kormánycsutkát nem fogom elvágni.
BUÉK!
A 250-esen egybe van öntve a kormányvég a kormánycsutkával, így nem tudsz rá végsúlyt tenni, ha lehúzod a markolatot meglátod. Nemhiszem hogy az egész rúd tömör lenne, szerintem csak a vége, de azért inkább ne kezd el vagdosni
Ha találsz ráillő kormánycsutkát megköszönném ha rámírnál, én anno feladtam a keresést
Mindig, ilyen perverz módba viszed el a beszélgetést.
Szerintem szerezz be magadnak egy csajt, vagy egy pasit... (ki mit szeret), aztán hátha lenyugszol kicsit.
"Colombo"