Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igen, megvan! Biztosan jó lesz, de ha nem visszahozod! Tel. szám az adatlapomon!
Üdv!

Jól látom van egy feleslegessé vált csomagtartód?
'98-s ZZR400-ra kellene

Köszi
B.U.É.K.! mindenkinek

Kollégák!
Ha van valakinek feleslegbe hátsó doboztartó konzol ZZr 400ra az kérem jelezze
Köszi előre is
Nekem megvan így a megfázásom és torokfájásom, nem fogom még megtoldani egy motorozással is
Az biztos, ha tegnap is olyan meleg lett volna mint ma rámsült volna a gúnya, de így könnyű volt azt a 180km-t elmotorozni....határátlépés volt...
Hát az tényleg őrült aki ilyen időben elindul motorral...
Nem reklámoznám a bankrablást a helyedben egy nyilvános oldalon A bankok vasárnap zárva tartanak!
Fordítva: te hívd fel, és beszéljetek meg egy találkozót - fél tíz után már csörgetheted!
Szia Kutya!

Ma voltam bankban... :))) Hoztam ki sok-sok pénzt... részedre.
Kérdésem, hogy holnap akkor hív majd a sofőr srác, ha a környéken jár? Lehetőleg 15 perccel előbb, mielőtt a Blahára ér, hogy én is oda érjek... :)
Köszi KillBill.
Az őrült motoros ma a vasára ül, a haverjaihoz a télben így repül.
Csúszik a jég, hó van nagy, útközben az orra a plexire fagy.
Kíván mindenkinek benzint és vagyont, rohan hazafelé, esik 1 jó nagyot.
Gipszben feküdhet tavaszig az állat, mire motort ér a segge, s újra szállhat.
Motoros vagyok én is, de nem vagyok megveszve, ezért itt kívánok Nektek sok jót az új évre!
BÚÉK!
Köszönöm szépen!
Leszedésre voltak még kompresszorral levegő befújásos ötletek de a lent leírtat próbáltam elsőnek és tökéletes volt .
A kormánymarkolat bringánál nekem így ment (google.com ), feltételezem itt is: csavarhúzóval megemeled a markolatot és körbe befújsz egy kis wd-40-et, lejön nagyon könnyen kis csavargással. Az új markolatot és a SZÁRAZRA törölt kormány csutkát befújod hajlakkal (ki melyiket használja ) ráhúznod, mint olajozottra rá kell menjen, beállítani és hagyni fél órányit megszáradjon és odaragadjon.
Ha esetleg ezt a megoldást választod, segitek kivitelezni, gondolom nincs présfogód, meg saru is van bőven. Szerezz valamilyen tartót, azt át lehet alakitani percek alatt. Csak ne legyen tul rövid a szára, mert elvágni még csak-csak lehet, de toldani nem igazán.
Köszönöm!
Ne tekergesd, nem menetes. A markolat alatt van egy csavar (talán M5-ös), az rögziti. Legalábbis az enyémen.
Helló

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogyan kell kivenni a kormányvégéből azt a fém dugót? Kormányvégsúlyt akarok beletenni de nem vagyok biztos, hogy hogyan vegyem ki. Én arra gondoltam, hogy ki kell tekerni de míg nem kapok megerősítést nem piszkálom mert valószínűleg eldeformálódna ha nekiesnék egy fogóval.
Kormánymarkolatot csak levágom és ráhúzom az újat vagy van valami trükkje?
Köszi a kimerítő választ.
A tartóról levágtam a kormánybilincset, aztán egy szemes sarut sajtoltam rá és egy sima csavarral a tükörtartó menetébe csavaroztam. Vakdugó ki, és alatta a menet. Sok megoldást kipróbáltam már, de egyik sem bizonyult tartósnak. Így viszont tökéletes lett, nem törik, nem rázkódik, nincs utban egyik műszernek sem, tanktáska is elfér, és elég jó a rálátás.
Tápnak meg legjobb a szivargyujtó, mivel telefontöltéstől mindenféle akkutöltésre használható, ami egy hosszabb úton jól jön. Menetközben egy elosztó segitségével tudom tölteni a telefont és a navit sem kell akkuról üzemeltetni. Én a szivargyujtót a jobb oldali trafóra fogattam kötegelővel, elérhatő menetközben, a tanktáskába lehet mindenféle kütyü, és viz sosem éri, ha rendeltetésszerűen használod a motort.
Szervizre valószínűleg oda viszem a motort, amit javasoltál!
Gondolom, vagy remélem ott ezt is megoldják majd.
Muszáj, mert rettenetesen hangos, és engem is zavar!
Szeretem, ha van hangja, de ez rettenetes.
Hallottátok valaha Peeter ZZR-jét..
Na az sem volt semmi, de az enyém azon is túltesz....
Nem akarok mindig sorzáró lenni!

Próbáltam itt új dobot venni a Gyulától, de ő komolytalan...
Nem jelentkezett, azóta sem mondott árat stb...
Lehet, hogy majd nyáron lecserélem a dobot.
Nekem csak egy kipufos...
ha fix kell, akkor Sima Béláékkal beszélj. anno kb 10ezer volt két szűkítő. és még így is hasszázas hangja volt
:)
Oké, köszönöm!

Add, meg neki kérlek a számom, hogy csörögjön, meg, hogy tudjam, pontosan mikor ér oda....
Olyan jó 15 perc kell, hogy oda érjek a Balahára.

A kipufogómhoz ilyen kütyüt nem tudsz véletlenül?
mert, ha igen, azt is csapd hozzá léci.

Mindent nagyon köszönök!
Krumpli a dobba szoros illesztéssel, középen kb 10mm átmerőjű lyukkal. Vizsga végeztével meg még meg is lehet enni
10-11 között ér oda, rászólok akkor, h hétfőn vigye.
Bicikliváz, vége behegesztve teljesen, és egy kicsi, 3-as/4-es lyuk fúrva rá - beledugva a dobba. Arra a tíz percre megteszi, amíg vizsgázol - nekem is megtette anno.
Vagy lehozod ide tavasszal, és megoldjuk: itt nem foglalkoznak ilyen ökörségekkel, mint dB érték (a Cigány motorján töküres 50-es rendszer van ) - ha jó a motor, elindul, megáll, világít, akkor átmegy.