Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ühm... kedden sajnos dolgozom... :( már....

Hát jó, mikor lenne neki jó?
Hányra ér oda?
10-12?
Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy tud-e valaki, valami kütyüt, hogy a kipufogómat lehalkítsa....
Valószínűleg ki vannak ütve a lamellák vagy valami ilyesmi....
Így nem fog átmenni a vizsgán... rettenetesen hangos!

Tehát hol lehet ilyet venni, egyáltalán lehet -e? És ha igen, mennyiért?

Köszi a segítséget!
Megfelel, csak akkor fixre beszéljük meg, mert ő most még a keddet tudja.
Sziasztok!

Kutya, hétfőn megfelel a sofőrnek, hogy a Blahánál a Corvin nagy parkolóban találkozzon velem?
(Vagy nem velem, de valakivel aki adna neki sok-sok pénzt az áruért cserébe... :) )
Sziasztok!

Nagyon boldog és együtt motorozásos új évet kívánok Mindenkinek!

Puszi Nektek!
Én egy szivargyújtót tettem fel az ülés alá, amin USB is volt, és arról jött az USB tápkábel a navihoz.
Azt megköszönném. Tápot adni neki sem bonyolult, gondolom én. Közvetlen az akksitól? Modjuk az etrex 72 órát megy 2 ceruza elemmel...
Ramm így jár vele elég régóta, de nem rázkódott le a plexiről, pedig az ívesebb is, mint a Kawáé (CBR900)
A rázkódást passzolom, majd leteszteljük tavasszal az enyémen, ami egyébként is úgy ráz, mint a szemét
Sose fog megállni a helyén, az ives felület miatt.Ráadásul belelóg mindenbe és veszettül rázkódik ha hosszu a tartókar.
Sima tapadókorongos, a plexi belső felére?
B U É K
BUÉK mindenkinek.
Ha gondolod lefényképezem az enyém. Egy sima kormányra rakhatóból van átalakitva (kb egy perc alatt), de akár egy autósból is megvan - csak az drágább- és az egész egy-két ezer ft.
Mindenkinek boldog új esztendőt, sok szép napsütéses közös kilométert!
Sziasztok!

Sikerekben gazdag, Boldog új évet Kívánok!
Olcsó benzint, jó zsíros bizniszeket Mindenkinek!

Üdv KillBill.
Boldog újévet mindenkinek!
Kedves Zizzent társadalom!
Mindenkinek, olcsó benzinben gazdag, Nagyon boldog új évet kívánok!
Estére pedig jó bulizást!
Kedves Barátaim!

Sajnos az elmúlt 2 hónapban eltűntem,de most Sikerekben Gazdag Boldog Újévet Kívánok Mindenkinek!

A biztosítóval megküzdöttem,de én nyertem!Remélem jövőre újra gurulhatok veletek!

Üdv,

zzrrs
Boldg úiévet kivánok mindenkinek
BUÉK mindenkinek, jó bulizást estére!

Az ingyenbenzin sem jönne rosszul!
Csatlakozom. Meg ingyenbenzint...
BUÉK! Mindenkinek!
Ilyesmi nem jöhet szóba, mert ugye csak kormány csutkák vannak.
Valami ilyen lesz, közben túrtam egy kicsit:
Tudnátok ajánlani valamiféle GPS tartót, amit fel tudnék tenni gyári kormány környékére? Garmin Etrex-hez kellene. Valami ilyesmire gondoltam, amit a kormány rögzítő csavarok tartanak: