Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Látom nem férsz a gatyádba...

Gyere el egyszer lovagolni, aztán akkor meglátom, mennyire leszel vicces kedvedben... :)
Tudod: "elöl harap, hátul rúg, középen meg ráz"

Kérdezd a TuHUNdert, ő már tudja...
Kicsit jobban ráz mint a motor, ha hajtod, egyébként kb ugyanaz.
Elég hamar feladod, főleg úgy hogy te magad hoztad fel a témát
Nade, hogy oldható meg hogy nem látsz, és közben lovagolok - lovon, a tetején - én azért a helyedben nem bíznám rám, azt sem tudom hogy működik
Jó az 15-nek is :)
Hát vazze! Valami becsípődés! Ezen szakadtam!
Neked kéne karácsonyra venni egy nagy fagyasztószekrény dobozt, ráírni lóbetűkkel hogy TAMIJA (1:1) és teleszórni ZZR alkatrészekkel, hogy tudjál legózni a téli estéken! Sőt, még meg is mártogatjuk kromofágba az alkatrészeket, hogy te magad festhesd ki!
Na téged elhallgattatni... nem egy könnyű feladat!
Feladom!

Hagyjuk a lovas témákat, azt hiszem jobban járok.

De, azért ne kerülj a szemem elé...
A minap épp gondoltam rá, hogy mekkorákat láthattál, de mondom nem hozom fel, mert nem illik, erre tessék Azért a lóhoz képest a 20,25,30 az elég aprócska ránézésre
Háááát tudod...
A méret nem számít, kivéve, ha kicsi...
Már nem dohányzom, piára meghívatom magam, kávét nem én veszem, édesség, üdítítő helyett csapvíz, drog legfeljebb mély slukk a cipőmből meló után, akivel sokat beszélek az ingyen van. Pénz kéne több 'vazze!
Vizsgáld meg a bevételeidet/kiadásaidat, és faragj dohányzol, fogyasztasz alkoholt, kávét, üditőt, édességet, könnyű és kemény drogokat? Sokat beszélsz az asszonnyal feleslegesen telefonon? Napi megélhetésen biztosan nem tudsz már többet spórolni? Stbstb
lán=lánc
idény=idén
én(nem egyenlő)Irén
Augusztus vége óta nem mentem többet 1000km-nél pedig 10.000-et szerettem volna legalább, mégsem dagad a pénztárcám... Hol a hiba?
Akkor ne menj vele, már úgy is hideg van. Valamint 1.000Km meg nem tételével megspórolod az új feszítő árát
Az történt, már itthon a gép és így, hogy az új lán beljebb nyomta a feszítőt még a hangja is szép. Azt mondta a Laller, hogy párezer km simán belemehet de ha újra elkezd zörögni, mint előtte akkor azonnal csere. Az idény minden elfáradt ami elfáradhatott egy tizenéves motoron de most már semmi nincs rajt a feszítőn kívül ami lógna.

Majd jövőre remélem mehetek is vele eleget, ez az év kisit szegényesre sikerült.
Az enyém még csak 12...
...máshol 25 a pontosság kedvéért és nagyon jól tudom, hogy te hozod a legolcsóbban a Kawa gyári alkatrészt de ha egyszer nincs rá pénzem?!?
Pedig azt hittem a lóértés előny. Azé köcc...Majd résen leszek, és kerülöm az inszeminátort
Vigyázz vele, lovai vannak Lehet a folyamat úgy menne mint a lótenyésztésnél
Én a helyedben visszatenném a régit, aztán ráérsz télen összespórolni egy újra. Ebből nem érdemes bontottat venni, mert egy használtért is elkérnek 10ezret, aztán lehet 5ekm után összeszarja magát.
Ok! De ez máshol 26000pénz!
Köszi, szólok ha kell, egyenlőre pont a 20 rugós ára miatt keresek egy bontott jót...
Lánc is nyúlott volt, cserekor derült ki, hogy a patron is szar...
Köszi, majd meglátjuk. Mindenesetre vissza nem visszük már :)
köszönöm