sajnos a távolság miatt lemaradtam róla ZZR 400, új gumik, gyertyák, friss műszaki stb. 100 000 forint ha közelebb van, biztosan rávetődöm
ez nálam ilyen becsípődés lehet...
Igen Igen a forgalomba helyezést még számolni kell, de némelyik még így is elég jó áron van. A szervíz meg hát attól függ mit fogsz ki szerintem, azért az olasz motor se mind szar, pl az a zx636 ránézésre tényleg makulátlan, a z7 se sokat futhatott még a leömlők gyári fényesek és karcmentes a motor is, nem mondom hogy náluk veszek motort, de ha lenne náluk egy zzr600 ilyen állapotba mint ezek, biztosan elmennék azért megnézni.
azért a grandés motorokra (a 150ezres firgalombahelyezésen felül) számolj rá egy 100-150 ezres szervizdíjat is, az olaszból behozott olcsó vasak nem épp a makulátlan állapotukról híresek.
ettől függetlenül a ZZR1200 750ért kimondottan jó vétel volt náluk...
Köszi.
Olyan nincs is, én csak jó gyerekek készitéséhez értek, az előző sem volt problémás, eddig ez is jól indul. Szó szerint eszik, alszik. Most még csökkentett módban van inditva
Nohisz? Tudsz valamit amit én nem? :)
Az a helyzet, hogy irigyellek, mert velem valószínűleg nem stimmel valami. Én elképzelni se tudom mi csodálatos van egy szülésben, de örülök annak, ha valakit ez boldoggá tesz és gondoskodik róla, hogy legyen nyugdíjam.
Nagy az én bajom...
Keresek bontott de jól működő vezérműlánc feszítőt a 1100D-hez...
Köszi!
Az enyém már kíváncsiskodik...
.
ez nálam ilyen becsípődés lehet...
ettől függetlenül a ZZR1200 750ért kimondottan jó vétel volt náluk...
Akkor ha majd egyszer jó gyereket akarok, tudom kihez fordulhatok...?
Olyan nincs is, én csak jó gyerekek készitéséhez értek, az előző sem volt problémás, eddig ez is jól indul. Szó szerint eszik, alszik. Most még csökkentett módban van inditva
Hááát, akkor most jönnek azok a bizonyos át nem aludt éjszakák, a jó kis gyerek sírás...?
Kitartás!
Az a helyzet, hogy irigyellek, mert velem valószínűleg nem stimmel valami. Én elképzelni se tudom mi csodálatos van egy szülésben, de örülök annak, ha valakit ez boldoggá tesz és gondoskodik róla, hogy legyen nyugdíjam.