nekem volt ilyen más motornál, az karburátorokat eldugult és nem tudott elég üzemanyag átfolyni ha vártál szépen lassan megtelt üzemanyaggal. tisztitás jól jött neki
Sziasztok!
A tapasztalatotokra vagyok kíváncsi.
ZZr600 d 92-es. Üzem meleg volt a motor,indulás után 8-10 kmrel
elkezdett dadogni és leállt.Kb 10-15 perc után indult ,mind a 4 henger gyönyörűen járt azóta semmi. Kb 2x,3xcsinálta már! Általában huzamosabb állást követően. Mi lehet ez? Koszos az üza. rendszer?
Kutya,Rash hallgatlak titeket bittedanke
Nekem is elszakadt, 3000Ft volt az utángyártott, bolti + posta. Persze a gyár az gyári, igaz nekem arra ~25.000Ft-ot mondtak három éve Azóta meg digitalizáltam a spirálos mellett
Az egyik barátomnak volt negatív élménye a "hazai" gyártmányú spirálról,igaz nem a biai gyártásúról.
4900+posta pedig nekem megfelel.
Mondj valami okosat a leállásra amit feldobtam,te mint sokat tapasztalt guru,érdekelne a véleményed!
Sziasztok!
elkezdett dadogni és leállt.Kb 10-15 perc után indult ,mind a 4 henger gyönyörűen járt azóta semmi. Kb 2x,3xcsinálta már! Általában huzamosabb állást követően. Mi lehet ez? Koszos az üza. rendszer?
12v-os Simsonba akksit keresek,ha valakinek elfekvőbe van ilyen kegytárgya,szivesen venném .Ha nincs más akkor marad az új vásárlása,de ezt elkerülném ha lehet
Kutya,Rash hallgatlak titeket bittedanke
4900+posta pedig nekem megfelel.
Mondj valami okosat a leállásra amit feldobtam,te mint sokat tapasztalt guru,érdekelne a véleményed!
ZZR Tali
Írtam a cég címére mailt !
Köszönöm
Van gyárim 4900ft. Adatlapomon elérsz!
92-es 600as Zizi .
Kilóméterspirált hol érdemes venni?
ZZR 1100 alkatrészek eladók!
0670617070942 csabamuvek@freemail.hu
Pusz!
12v-os Simsonba akksit keresek,ha valakinek elfekvőbe van ilyen kegytárgya,szivesen venném .Ha nincs más akkor marad az új vásárlása,de ezt elkerülném ha lehet
De ha földvár, akkor oké!