Jól sikerült este volt. Jól éreztük magunkat, örülünk, hogy megismertünk benneteket. Várjuk a képket...
Értesítsetek, ha már kialakulóban van a gokart verseny időpontja.
nyugi, ott voltam ott irányítgattalak szerelőruhában a boxutcából
sőt: én állítottam el a karbit is a gokartodon, hogy ne tudd lenyomni a "Hall of Fame" időmet
(de komolyan: legközelebb - főleg, ha szombati időpont lesz - mindenképp megyünk! Nem úszol meg! )
Peti, ne izgulj... igaznak bizonyult egy ideig... de aztán elnézést kértek, hogy véletlenül nem húztak ki... persze kifizettük volna, vagy is Misi, de kiderült, hogy téves. Nincs gáz, megúsztad az egy éves cikizést...
Kérlek ne 18-as karikával tedd fel, hanem sehogy... töröld ki a perverz képeiteket! Köszönöm.
Maya, én benne vagyok, hogy néha - néha lejárjunk és tökéletesítsük gokartos tudományunk! Sőt egy olyan vezetéstechnikai tréningben is benne lennék... te?
Bár annak majd utána nézek, az lehet menne valahol ingyen is...
(nem azért írtam, hogy nem én lettem az utolsó, hanem, mert a fórumon, beszélgettünk (viccelődtünk) ezzel, hogy a Kutyának volt a legjobb körideje, és hogy jól lenyomjuk, ha eljön. Úgy látszik, nekem nem sikerült volna így elsőre...)
De ha majd ha tökéletesítettük a technikánkat, simán
Puszi nektek, jó hétvégét, én megünneplem, a banyakorom kezdetét... (Happy birthday nekem )
én lettem az utolsó gokartban, de nekem igy is jó élmény volt nagyon! Még sosem gokartoztam, de ezen asszem változtatni fogok! Jó volt a hangulat, jókat beszélgettünk és játszottunk! Képeket küldöm Mindenkinek!
Mi is köszönjük a szervezést! Nagyon jó buli volt!
Miért felhívtatok hajnali 1-kor az csak vicc volt, vagy komoly?
Mert én esküszöm úgy mentem el, hogy rendeztem mindent!
A képeket hamarosan küldöm, az "olyan" képekre meg teszek egy 18-as karikát!
Meg szeretném köszönni, mindenkinek, aki eljött a pénteki bulira.
Szerintem nagyon jól sikerült, zárásig maradtunk...
A hely szuper, a gokart őrült jó (és nem én lettem az utolsó, de az első sem...)
Nagyon jól éreztük magunkat.
Remélem ezt még megismételjük!
teljesen jó: legyen egy, az elsőhöz hasonló - vagy inkább kicsit rövidebb - második rész (egyfajta kivonata a zxrash-blognak), és a végén ennek a beharangozója
Ezt nézd meg most kb 90 000,- Ft-on áll...
De biztosan fel licitálják... nemsokára lejár...
egy kis fényezés és oké...
http://cgi.ebay.de/Kawasaki-ZZ...
Hát én is odaadnám a telet egy kis szelet nyárért
Nem akarom a telet!
Remélem mindenki kihasználta a szezon (valószínű) utolsó motoros napját .A mai szép idő méltó befejezése lehet az idei szezonnak:
Értesítsetek, ha már kialakulóban van a gokart verseny időpontja.
sőt: én állítottam el a karbit is a gokartodon, hogy ne tudd lenyomni a "Hall of Fame" időmet
(de komolyan: legközelebb - főleg, ha szombati időpont lesz - mindenképp megyünk! Nem úszol meg! )
Remélem mindenki kihasználta a mai szép időt és motorozott egy jót.
Mai gurulás után elraktam a kis zizit és várjuk a tavaszt.
Peti, ne izgulj... igaznak bizonyult egy ideig... de aztán elnézést kértek, hogy véletlenül nem húztak ki... persze kifizettük volna, vagy is Misi, de kiderült, hogy téves. Nincs gáz, megúsztad az egy éves cikizést...
Kérlek ne 18-as karikával tedd fel, hanem sehogy... töröld ki a perverz képeiteket! Köszönöm.
Maya, én benne vagyok, hogy néha - néha lejárjunk és tökéletesítsük gokartos tudományunk! Sőt egy olyan vezetéstechnikai tréningben is benne lennék... te?
Bár annak majd utána nézek, az lehet menne valahol ingyen is...
(nem azért írtam, hogy nem én lettem az utolsó, hanem, mert a fórumon, beszélgettünk (viccelődtünk) ezzel, hogy a Kutyának volt a legjobb körideje, és hogy jól lenyomjuk, ha eljön. Úgy látszik, nekem nem sikerült volna így elsőre...)
De ha majd ha tökéletesítettük a technikánkat, simán
Puszi nektek, jó hétvégét, én megünneplem, a banyakorom kezdetét... (Happy birthday nekem )
én lettem az utolsó gokartban, de nekem igy is jó élmény volt nagyon! Még sosem gokartoztam, de ezen asszem változtatni fogok! Jó volt a hangulat, jókat beszélgettünk és játszottunk! Képeket küldöm Mindenkinek!
Miért felhívtatok hajnali 1-kor az csak vicc volt, vagy komoly?
Mert én esküszöm úgy mentem el, hogy rendeztem mindent!
A képeket hamarosan küldöm, az "olyan" képekre meg teszek egy 18-as karikát!
Tőlem cenzúrázhatjátok a képeket, de amelyik olyan elegánsan felülről lett fotózva, azt ki ne hagyjátok
Meg szeretném köszönni, mindenkinek, aki eljött a pénteki bulira.
Szerintem nagyon jól sikerült, zárásig maradtunk...
A hely szuper, a gokart őrült jó (és nem én lettem az utolsó, de az első sem...)
Nagyon jól éreztük magunkat.
Remélem ezt még megismételjük!
A fotókat cenzúrázzátok ha kérhetném!
Pusza.