Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali. &rash te újitattál fel hengerfejet, valahol irtad de nincs időm több lapot visszanézni . Mennyibe került neked és hol csinálták?
Köszi
Egy kis WD40 megoldotta a dolgot, most már nem csinálja. Tegnapra terveztem egy jó kis félnapos Zemplén túrát, erre kipurcant az akksim a sok helyzetjelző b...szogatástól
Valami Motobatt 10Ah-s van benne, szerintem 1000 éves lehet.
Nekem gyanús, hogy 12Ah-s kell bele. Mennyit kóstál mostanában egy 1100-as akksi? (kutya úr?)
Szi Gyula,
küldtem egy mélt a motorszállítós címedre!
Hali erdeklődnek bal első iranyjelző bura mennyi lenne?
kőszi. Kaviarova
Szia Gyula!

Először is köszönöm mégegyszer a kapaszkodót!
Tudtam hogy még akartam valamit.
Azt kérdezném hogy a 400-asnak az oldaltámasz kapcsolója megvan e neked illetve hogy mennyit kérsz érte?
Köszi a segítséget! Ettől féltem első ránétzésre is nagyon egybe van az a cucc. Na majd meglátjuk hogyan tovább.
Az egy kicsit más élet utat járt be...
Kiesett az egyik rögzítő csavar, aztán egyszer csak a másik, és miközben a földhöz csapódott, úgy beragadt hogy fogóval lehetett csak azt hiszem kihúzni - közben persze a motor leállt, szerencse hogy épp be tudtam gurulni egy buszmegállóba.
Emlékem szerint műgyantával van kiöntve a belseje, és nem olyan biztos hogy szétszedhető, illetve utána össze is rakható. A sajátom a fizikai behatás miatt javíthatatlan, rövidre van zárva a vezeték, mintha mindig fel lenne hajtva az oldaltámasz, de nem javaslom, mert kint felejted akkor enyhétől komoly galiba okozásáért lehet felelős.
Esetleg kérdezd meg toth.gyulát, biztos van neki működőképes.
Hali
Kérdezni szeretném, hogy szedtél e már szét oldaltámasz kapcsolót, vagyis ez hülye kérdés biztos szedtél szét :-) Van valami infód róla hogy álljak neki? Mindíg beragad, ki kellene pucolnom szerintem.
Kérdésem lenne hozzátok!
Nem tudja e valaki hogy a ZZR 400 -as karburátorba jó e a 600-as tűszelepe?!
Vagy melyik típusé jó bele!
Köszi!
Helló!

Nem, nem azért adnám el a bukómat, hanem, mert másikat szeretnék...
A VFR-rel semmi gond, megy szépen-megy...

De, én inkább maradok a ZZR-eknél
Az való nekem!

A motorozást, majd össze hozzuk tavasszal...

Tala, az összeröffenésen

Szép napot KillBill.
...ezé nem mentünk motorozni? :) Eladodasisakod milesz utána?
Namia, elakadt a VFR? :)
Gyanús, hogy igen. A parkolófény-állás huncutkodik, nem?
Oksi, természetes!
Ha nem a közös összeröffenésen, akkor adáson kívül megbeszéljük a részleteket, és átdobom.
Jó lenne tényleg egy kis találkozó régen láttuk már egymást
Apropó, kérlek a tankvédőt valahogy szerváld nekem vissza!
Akkor a barátnőd is bedobod a közösbe?
tavaszig van még idő... ha ihletet kapnál
Szívesen segítek.
Jelentkezem, ha van figyelemre méltó hely!
Pusz!
....naaa, ne becsüld alá Magad, kérlek!
Megnézem ma. Nem tudom, hogy csatlakozó-e, mert a rendszámtábla világítás sem megy (vagy 1 csati?). Meg ugye a gyújtáskapcsoló ,kapcsolgatásánál gyújtás levételnél egy picit felvillantak a hátsó fények.
Én is benne vagyok egy kis összeröffenésbe! Mint annó a ráday kupolában!
De ha kártyapartizunk, akkor már a lányoknak is legyen vetkőzős!
Köszi Maya!

Oké, köszi, segíts... :)))
Majd együtt csurgatjuk a nyálunkat...
Körülnézhetnél és ajánlhatnál abból a régióból is valami jó helyet, akár kijjebbről is... a kompromisszum kedvéért, hátha többen eljönnek... autóval összeszedjük egymást és kész...

Segítségedet előre is köszönöm.
Én nem megyek fotózásra, nem mutatna jól a giliszta testem