...segítek nézelődni tudod, több szem többet lát! Bele kell húzni és valami jó helyet találni. Ahol persze alkalmas a fotózás is a naptárhoz! Én vállalom a fotós szerepét Min. tizenketten kellenek még rajtunk kivül , de az sem baj, ha egy hónapra többen esnek... úgyhogy gyertek bátran kedves Zizzentek és nem Zizzentek, bulira fel!
Akkor nézd meg. A gyujtáskapcsoló adja ki a parkirvilágitást is, tehát ha mindhárom hibádzik akkor nagy valószinűséggel azon a környéken van a hiba. Ha csak a két hátsó helyzetjelző kinlódik, akkor a csatlakozó lehet kontakthibás.
A vendéglátásnál arra gondoltam hogy én abban dolgozom és amikor mások hétvégén otthon vannak akkor én dolgozok így ritkán tudok a barátokkal közös programon részt venni, így veletek is ritkán sikerül közösen gurulni stb.
De végül is a félreértésből egy egész jó ötlet is alakul ha jól látom, olcsó vendéglátóhelyen senkinek nem kell takarítani :-) márcsak az 54 ft-os sört kell megtalálni :-)
Igazad van....
Erre jók a vendéglátó egységek...
Gondolhatod, hogy én sem vagyok oda a hajnali takarításokért...
Oké, ha van rá igény, utánna nézek hol lehet egy ilyen összeröffenést megtartani, írok majd be mondjuk 3 lehetőséget és lehet választani, ha így megfelel... természetesen három különböző stílust, különböző országbeli elhelyezkedéssel, hogy mindenkinek jó legyen...
3-an, 4-en már vagyunk... remélem csatlakoznak a többiek is...
Ja és nem hónap végére teszem, mert gondolom, az nem túl ideális sokaknak... (pl nekem) fizu szempontjából...
Én is csak kicsit ismerősként vauzok bele a témába:
Szerintem ha papírhuszasokat kezdesz dobálni tudod azt a szép barnás színűt, fergeteges jelentkező tömegre számíthasz, és sok huszasér nézhetsz sok eltunyult pasit :-)
Engem egyébként minden összejövetel nagyon érdekel, mivel egy nagyon jó kis csapatot ismertem meg bennetek, már legalábbis akivel volt alkalmam találkozni, de ugye a vendéglátás nem éppen összejövetel barát foglalkozás mert amikor mások szabadok akkor én robotolok :-(
Az nem számít, ez azért van, hogy megismerjünk...
Régen mi sem ismertük egymást... pont az ilyen alkalmak hoztak bennünket össze...
Szóval hajrá... kicsit jelentkezzetek még egy páran és ha van értelme elkezdem megszervezni...
Ha nem javasoltok semmit, akkor az lesz, amit én akarok... ezt jól meggondoltátok...
Na mindenki... szóljatok már hozzá...
Mindenki, bár ki... ne csak a régiek...
Akár "buli" valakinél, vagy egy közös eszem-iszom dínom-dánom valahol?
Mindegy, hogy hol... kérdés, hogy benne vagytok -e?
Hát ilyen éttermes megoldás azért nem szerencsés mivel nem lehet golfozni!
Komolyra fordítva, ott csak 3-4 órás program lehet, duß miatt sokat kellene magyarázkodnunk , nem engedélyezettek a társas (és más fajta) játékok, KillBill még betörné az ablakot a húszasok hajígatásával .
Na most nálam már volt , esetleg bátor vállalkozó ?
Héj-héj-héjjjj
a kártyapartiban benne lennék...
Pasiknak vetkőzős... és akkor dobálhatnám végre a húszasokat...
Esetleg egy pizzéria, bár kinek ötlet?
Benne lennétek egyáltalán?
Pussz mindenkinek!
KillBill
Csak hogy az én álmom is valóra váljon végre...
Na csak viccelek, de egy jó kis snapszerban benne lennék tényleg...
sőt nem ilyenkor szokott "lenni" az évadzáró, eszem -iszom, dínom-dánom... motor búcsúztató, télire lerakós party
Össze hozhatnánk valamit...
Na de hova üljünk be? Trófea?
A Misi féle Mongol? Az nem jó, ott lovat is felszolgálnak...
Hanem kicsit nosztalgiázok és régi fórum beírásokat olvasgatok, jó kis kártyapartit összehozhatnánk! Jaeger úgy is van még bőven .
Szval póker, ember ne bosszankodj, snapszer (ha megtanít valaki), römi, .....
Feltettem egy eladó bukósisakot, ha érdekelne valakit... Véletlen ügyileg...
az adatlapomon megtalálható...
Nolan N101, XS, ezüst színű - 35.000,- Ft
Szép napot mindenkinek...
Nyálcsorgatók...
Legalább valami jó pasit tennétek fel... gondolhatnátok rám is...
Csinálhatnátok egy félmeztelen ZZR-es naptárt... na én vevő lennék rá :))) Persze csak ha behúzzátok a hasatokat... (már akinek kell)
És felőlem lehet a háttérben a szokásos Cseszneki vár is, mit bánom én... csak úgy dobálnám a húszasokat...
Pussz
De végül is a félreértésből egy egész jó ötlet is alakul ha jól látom, olcsó vendéglátóhelyen senkinek nem kell takarítani :-) márcsak az 54 ft-os sört kell megtalálni :-)
Igazad van....
Erre jók a vendéglátó egységek...
Gondolhatod, hogy én sem vagyok oda a hajnali takarításokért...
Oké, ha van rá igény, utánna nézek hol lehet egy ilyen összeröffenést megtartani, írok majd be mondjuk 3 lehetőséget és lehet választani, ha így megfelel... természetesen három különböző stílust, különböző országbeli elhelyezkedéssel, hogy mindenkinek jó legyen...
3-an, 4-en már vagyunk... remélem csatlakoznak a többiek is...
Ja és nem hónap végére teszem, mert gondolom, az nem túl ideális sokaknak... (pl nekem) fizu szempontjából...
Elkezdek akkor a héten nézelődni.
Szerintem ha papírhuszasokat kezdesz dobálni tudod azt a szép barnás színűt, fergeteges jelentkező tömegre számíthasz, és sok huszasér nézhetsz sok eltunyult pasit :-)
Engem egyébként minden összejövetel nagyon érdekel, mivel egy nagyon jó kis csapatot ismertem meg bennetek, már legalábbis akivel volt alkalmam találkozni, de ugye a vendéglátás nem éppen összejövetel barát foglalkozás mert amikor mások szabadok akkor én robotolok :-(
Az nem számít, ez azért van, hogy megismerjünk...
Régen mi sem ismertük egymást... pont az ilyen alkalmak hoztak bennünket össze...
Szóval hajrá... kicsit jelentkezzetek még egy páran és ha van értelme elkezdem megszervezni...
Ha nem javasoltok semmit, akkor az lesz, amit én akarok... ezt jól meggondoltátok...
Engem érdekelne ez a történet, bár engem nem ismertek személyesen.
Na mindenki... szóljatok már hozzá...
Mindenki, bár ki... ne csak a régiek...
Akár "buli" valakinél, vagy egy közös eszem-iszom dínom-dánom valahol?
Mindegy, hogy hol... kérdés, hogy benne vagytok -e?
Komolyra fordítva, ott csak 3-4 órás program lehet, duß miatt sokat kellene magyarázkodnunk , nem engedélyezettek a társas (és más fajta) játékok, KillBill még betörné az ablakot a húszasok hajígatásával .
Na most nálam már volt , esetleg bátor vállalkozó ?
Esküszöm, nem így írtam...
Héj-héj-héjjjj
a kártyapartiban benne lennék...
Pasiknak vetkőzős... és akkor dobálhatnám végre a húszasokat...
Esetleg egy pizzéria, bár kinek ötlet?
Benne lennétek egyáltalán?
Pussz mindenkinek!
KillBill
Csak hogy az én álmom is valóra váljon végre...
Na csak viccelek, de egy jó kis snapszerban benne lennék tényleg...
sőt nem ilyenkor szokott "lenni" az évadzáró, eszem -iszom, dínom-dánom... motor búcsúztató, télire lerakós party
Össze hozhatnánk valamit...
Na de hova üljünk be? Trófea?
A Misi féle Mongol? Az nem jó, ott lovat is felszolgálnak...
activity, ha valakinek van..
Hanem kicsit nosztalgiázok és régi fórum beírásokat olvasgatok, jó kis kártyapartit összehozhatnánk! Jaeger úgy is van még bőven .
Szval póker, ember ne bosszankodj, snapszer (ha megtanít valaki), römi, .....
Egye fene, még golf is jöhet!
Na?
Feltettem egy eladó bukósisakot, ha érdekelne valakit... Véletlen ügyileg...
az adatlapomon megtalálható...
Nolan N101, XS, ezüst színű - 35.000,- Ft
Szép napot mindenkinek...
Nyálcsorgatók...
Legalább valami jó pasit tennétek fel... gondolhatnátok rám is...
Csinálhatnátok egy félmeztelen ZZR-es naptárt... na én vevő lennék rá :))) Persze csak ha behúzzátok a hasatokat... (már akinek kell)
És felőlem lehet a háttérben a szokásos Cseszneki vár is, mit bánom én... csak úgy dobálnám a húszasokat...