7.000 Ft-rt ért vettem a napokban egy hátsó gumit, igaz hiányzik középről 1-1,5 mm, meg 2007-es, de hát válság van, meg még igy is fiatalabb ez a gumi vagy 10 évvel mint a mostani
9-re megyek Kószárhegyre, mondjuk 15 perc alatt bepakoljuk a motyót, elindulok dunába kb. 10 körül érek oda, onnan M6-M0-M5- Hódmezővásárhely hamar gyorsan, szal sok idő nem leszen,
Monnya meg maga ezek alapján hol...
Tud-e valaki segíteni?
1100-ason hátsó világítás+rendszámtábla vil. egyszer világít, máskor nem. Féklámpa működik, index szintén. Észrevettem, ha a gyújtást ráadom és nem világít, akkor levételnél villan egyet. Ezt megcsinálom egy párszor és akkor beáll és világít. A gyújtáskapcsoló lenne a ludas?
+3630/2184452
űdv kaviarova
harminc 942 hetven kettő 71
küld el a telcsi számod és felhivlak ,meg beszéljük a részleteket.köszi
9-re megyek Kószárhegyre, mondjuk 15 perc alatt bepakoljuk a motyót, elindulok dunába kb. 10 körül érek oda, onnan M6-M0-M5- Hódmezővásárhely hamar gyorsan, szal sok idő nem leszen,
Monnya meg maga ezek alapján hol...
hónap tízre megyek Áronhoz konzíliumra előtte, vagy utána találkozzunk?
nálam csak újak vannak: már 30-tól létezik Continental, illetve 40-41 körül már kétkomponensű Dunlop Roadsmart, a gyári méretben.
űdv mindenkinek:kaviarova jozefkgs@citromail.hu
1100-ason hátsó világítás+rendszámtábla vil. egyszer világít, máskor nem. Féklámpa működik, index szintén. Észrevettem, ha a gyújtást ráadom és nem világít, akkor levételnél villan egyet. Ezt megcsinálom egy párszor és akkor beáll és világít. A gyújtáskapcsoló lenne a ludas?