Szia! Olvastam az e-bay-es történetet. Nincs ismerősöd aki kint dolgozik, mert azzal elkerülhetnéd ezt a problémát, megkéred hogy rendelje meg aztán Ő ide postázza neked és már megis oldódik a dolog.
Jah, bónusz.... Igen, nekem még kezdő kategória van. 1994-ben adtam el a Z650-em, de lehet, hogy az sem az én nevemen volt.
Szerintem fiatal annyira már nem vagyok (36), rutintalan...., az lehet...
Ez lehet. De szerintem ezután is ugy lesz, mint eddig, hogy mindig lesz olyan biztosító amelyik lefedi ezt a szegmenst is kedvező dijakkal. Aztán majd cserélnek, mint eddig. Mint ahogy mi is biztosítót szintugy.
Sziasztok!
egy 1998 ZZR 400-hoz keresek alkatrészeket. (kuplunkkar, plexi, doboztartó dobozzal, stb.) ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném. Nem rég vettem, nagyon szeretem! elkezdeném rendbe rakni, de nem tudom hol kezdjem. Kellenének bontási pdf-ek, alkatrész beszerzési forrás.
Segítsetek!
Szintén K&H. Csak B7 vagy mennyi a plafon - amióta motorra is kitalálták a bonus malus rendszer bevezetését. Meg má nem vagyok taknyosorrú (sajnos...).
Szerintem vagy nagyon fiatal, vagy rutintalan vagy
Jah... De azért a nagyon olcsó mindig gyanús. Ettől sztem azért többet ér egy jó álapotú motor, még akkor is ha nagyon szabadulni akarnak tőle. Persze az is igaz, hogy a válság hatására eléggé beszükült a piac, kinek hiányzik a fenntartási költsége. Fiatal, nagyköbcentis....most meg már lóerős is.
2-3 hónapos jogsi átka
Szerintem fiatal annyira már nem vagyok (36), rutintalan...., az lehet...
egy 1998 ZZR 400-hoz keresek alkatrészeket. (kuplunkkar, plexi, doboztartó dobozzal, stb.) ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném. Nem rég vettem, nagyon szeretem! elkezdeném rendbe rakni, de nem tudom hol kezdjem. Kellenének bontási pdf-ek, alkatrész beszerzési forrás.
Segítsetek!
Szerintem vagy nagyon fiatal, vagy rutintalan vagy
14905 ft/év K&H