Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem 7512......
Köszi mindenkinek a segítséget

toth.gyula: holnap valszeg kiderül, hogy szükségem lesz-e rá.
Nyilván az engedmény az átlag (15-18E) díjakra vonatkozik, ilyen alacsony befizetésnél nincs értelme keverni - én is csak a nagyra kötöm át.
Ha tényleg 5-10ezerrel kevesebb lesz akkor benevezek. Pláne, hogy nekem mos 9500Ft az éves

Höhö, a végén még ők fizetnek!
az a kemény: 2002-es nagyzizi, Givi rendszer, 830 forint
dddddddddddddddddöbbenetes, hogy beragadt az a fránya gomb, mi?

ddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
dddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
itt van 600as manualja. 400as nincs, maximum robbantott ábrák
küldtem a citromail-es címedre
dászíp motóóóór
szevasz. van 600-as angolnyelvű, mindenki ezt használja a 400ashoz.
65MB, de csak a gépemen van.
persze csak adj egy cimet
Szia!
Nem nagyon akar összejönni, hogy menjek feléd, a kapaszkodó ügyben amit beszéltünk, van rá mód, hogy esetleg utánvétel feladd nekem?
10 ezer a kétdarab kapcsoló ára és megvan most voltam lent a mühelybe
Köszi. Ha van mondanál rá egy árat? és ha úgy adódik, akkor lecsapnék rá.
nekem van ha minden igaz megnézem reggel a mühelybe
reggel adom postára mert volt egy kis kavarodás nálam
én benne vagyok a biztositásban . küldöm
Szia Gyula akkor küldenéd a bowdent? mert akkor a 7-en még kerülhetek párat, meg karácsonykor azt idényre ennyi :S várom az sms-t is azt dobom a pénzt online. Ádám voltam szevasztok.
nem biztos, de én doc-ot biztos nem nyitnék meg ebből indultam ki :D
biztos, hogy a legjobb formátum egy ilyen történet népszerűsítésére egy .pdf oldal?
Sziasztok!
Jó lehetőség motor tárolása télire olcsón, biztonságos helyen:
Téli tárolás

Persze csak ha nincs hernyótalpas átalakítótok

Köszi a figyelmet
Zizzentek!

Van rá lehetőség, hogy a jövő évi biztosítási díjunk jelentősen csökkenjen (nem ezres nagyságrend!), ha nem egyénlieg, hanem klubként kötjük meg a 2011-es kötelező biztosításunkat.

A feltételek:

- bármilyen Kawasaki ZZR típusú motorkerékpár
- 2010.okt.18, reggel kilenc óráig egy leadott jelentkezési kérelem (név, cím, telefonszám, motor típus és évjárat, rendszám)
- meglévő kötelező biztosítás (erről elég nyilatkozni h van, nem kell csatolni)
A cím amire küldhetitek: alkatresz@allbike.hu

FIGYELEM: hogy könnyebben rendszerezzük az ajánlatokat, a tárgy minden esetben "biztositas" szó legyen! Köszönöm.

Tízenöt fő felett indul a történet, amint összejött legalább ez a létszám, akkor mindenki kap a válaszban egy díjkalkulációt, ami lényegesen kedvezőbb a jelenlegi piaci áraknál, de ugyanúgy nagy biztosítók (pl. Allianz, K&H stb.) ajánlatai.
NEM KÖTELEZŐ elfogadni senkinek, tehát csak egy ajánlat - persze ha "véletlenül" öt-tízezer forinttal kevesebb lesz, mint a jelenlegi, akkor gondolom senki nem fog hezitálni.

Várom ez e-maileket!
Okés,köszi.
Akkor majd küldöm az adatokat.
Az nem gáz, ha érvényes a kötvény - vagyis nem lett felbontva - az jöhet.
Ezzel kapcsolatban csak egy kérdés,nekem a vas most ugye ki van vonva.Így ugye biztit sem fizetek rá.Ebben az esetben is működik?
Szerződést nem bontottunk a biztosítóval,csak szünetel az is.