Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a túra "adott volt", egyfajta hagyományként gondoljuk ezt az őszi Mecsek karikát, ezért is jelölte meg Bandi, mint útirányt.
Másrészt "déli"? Jah, Pestről nézve déli... fél órás távolságról beszélünk

Úgy tervezem, hogy hatra mindenki hazaér, bőven világosban, ezzel együtt nem túl hidegben: és ezért is a tízórás indulás, hogy reggel se kelljen túl korán útrakelni a népeknek.
Hát faxa, a déliek még délebre mennek!
Nem tudom, nektek mindig arra a mániátok menni? Minél távolabb pöstől? Mé nem lehet menni fel északra?
Túl korán kellene indulni és későn érkezünk vissza, már hűvös van akkor! Ja, ja, hegylakóknak nem, mi? Hát én síksági gyerök vagyok .
Megpróbálok északi irányba toborozni valakit. Szval szombaton ha vki akar északra, északnyugatra pöst-től, olyan 11:00-tól, jelentkezzen.
Nektek meg csak ugyanazt tudom kívánni mint magamnak, jó utat .
szia!

10e Ft, de D modelre nem jó szerintem mivelo ez 8 csavaros a D pedig csak hat ha jól emléxem...
Lesz túra, hegylakó módra!

Túra
Szó volt valami gurulásról szombaton, vagy csak nekem csengett a fülem? Esetleg itt a környéken (Budapest-Visegrád-Esztergom, Vác v. vmi "jobb" ötlet) van valakinek kedve egy laza gurulásra olyan mondjuk 11:00-tól?
Az ár jó lenne de a szelepszár szimeringet azon is cserélni kellenne nem? A dugó és a henger szétszerelés után lessz esedékes mert szerintem az enyém le van ragadva és ha már szét bontottam cserélném is. Ha viszont nem ez a baja akkor jó lenne. Köszi Ha esetleg a hengerfejen ki van cseréve a szimering akkor megvenném
Köszi az "értékelést"
A doboz huszonötezer péz volt
platnival, 2db kulccsal.
a postát a küldő állta
Szia! Ezek kellenének nekem!
Ma beszéltünk telefonon!
van komplett henger+hengerfej+dugók 20 ezer az ára
Sziasztok! Mennyi lenne a plexi? 400-as D modelre is jo?
Szia!
Okt második felében biztos... szólok előtte időben
Sziasztok! Erre a kettő kuplung kiemelő alkatrészre lenne szükségem ! ZZR 600 E
Szia! tudok segiteni. Adatlapomon elérsz!
Hali! Egy két kis segítséget kérnék töletek. 600zzr 91-hez kellene hengerfej tömités. szívó kifufogó szelepszár szimmering és dugattyú gyűrű szett. holt tudok ilyeneket beszerezni? Köszönöm előre is az infókat.
Nem lett rossz, és kimondottan strapabírónak néz ki. Dobozt mennyiért sikerült beújítani?
Első motornak tökéletes nekem
Urak!
Ja és Hölgyek is vannak itt.

Had dicsekedjek egy kicsit .Túradobozzal most már így nézünk ki:
A konzol saját gyártás(Sanyi művek)
A doboz egy 50l-es CIMCO márkájú darab.
Véleményeket kérnék
Köszi
Ok!
Megbeszéltük
Mikor jársz legközelebb szegeden?
Túraplexi továbbra is gazdát keres!

400/600 E modell
Amit kutya. említett, az elvileg csak 2-es csomagban van ( 2x2200 Ft), mivel eredetileg autós, pont most kértem tőle 1-et, a másikat elbótóhatjuk ha gondolod.... Valamikor tudunk találkozni is úgy mint a múltkor
Jól kérdezed: nagyobb fényerejűt érdemes, nagyobb teljesítményűt nem
Tungsram Megalight (+50% ca. 1300 Ft) és Osram Nightbrakert (+90% 2 200 ft) érdemes, az utóbbinak már észrevehető a többlete. Én a Tungsrammal jártam a kisZizivel, a nagynak meg nem is tudom, h lenne -e értelme, szériában is hihetetlen jó a világítása (igaz, négy fényszóróval legyen is az )
Üdv Szakik!
az elsö fényszóróba érdemes-e valami ütősebb,nagyobb fényerejű,égőt tenni .Ha igen akkor néhány ötletet szívesen vennék hogy milyet
Köszi a segítséget előre is
ha valaki beújítana így ősszel: ZZR1200, egy milla alatt
Eladó ZZR fékbetétek, vadonat újjak, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2pár
Hátra: Ferodo FDB481P 1pár
Együtt a három pár 13000Ft

Tel.:70/312-6511