Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nahát ja, van aki részletesen tudja
Ezt ti láttátok a Talma legutóbbi futamán?
Talma esés
Igazából én nem akartam rajta sokat keresni, sőt nem is kerestem rajta. Nekem az volt a lényeg, hogy vigyék el. Két motort nem akartam fenntartani.
Azta Nagyon olcsón lehet mostanában motorhoz jutni. El sem merném mondani mennyiért vettem meg mennyibe van
Mert a ZX megvétele után kihasználatlan volt. Szegényke csak állt magába.
Az biztos!
Nem szégyellem, 340e ft.-ért ment el.
Peeter, miért kellett megválni a motorodtól?
Legalább nem a garázsban áll, boldoggá tesz valakit
Milyen áron ment el? Privi is lehet ha szégyenled
Ma néma egyperces gyászban vegyünk búcsút szeretett első nagymotoromtól, kedves Zizimtől. Mától új gazdájával rója tovább a kilómétereket. Szerettem, jó volt a vele eltöltött sok túra.
Ránézésre a dobtartó konzolom olyan mint cigányé úgyhogy azzal ha arra nézed egész jó közelítést kaphatunk.
OK! Nézz rá légyszi hogy azon mit mutat, és utánna beszéljünk, nem ígérem, hogy holnap felhívlak mert melózok, de igyekszem szakítani rá egy percet, márha hagyják hogy telefonáljak.
Trafi összesen háromféle lehet: Fama II, és Fama III - ezek a régiek. SC103 - ez az új, amit az autókban láthatsz, a jobb első ülés előtt. Összesen ennyit használnak itthon.
Uhh... na mondok egyet. Holnap csörgess meg ebéd után. Lent leszek Andrissal a garázsban, és rápróbálom a Cigány D-s hatszázasára.
De az is csak saccolás lesz, mert annak más a kipuffja, és a dobtartó konzolja is, szóval az csak egy erős tipp lesz

("B" variáció - lejössz, és rápróbáljuk )
köszi
ha lefényképezem a trafit akkor megtudod milyen?
vagy hol nézzek utána,nincs valami forrásod?
érdekel mindenképp,a védekezés fontos mindig mondják
A D típusra nem jó ez kutya úr? Az enyémre gondolnám, annak mások a felfogató csavatjainak a pontjai? Születésnapomra beújjítanám.
ment egy kis szösszenet
Természetesen, de fenn van az adatlapomon is az email címem alkatresz@allbike.hu
Jó reggelt mindenkinek
Kutya Úr egy emil elérhetőséget kérhetnék?
kis segítséget szeretnék kérni(motorvásárlás,kawasaki,de nem otthon) illetve a blokkoló-téma is érdekelne ha még van ilyen
Eladó komplett doboztartó rendszer, ZZR400/600 'E' típusra. Átalakítás nélkül felszerelhető bármelyik 1993 - 2006 modellre, a felső dobozt (8 000 Ft) ajándékba adom a konzolhoz!
Ára: 16 000 Ft.
igaz ez zzr600-é, de elektromos része használható zzr400-hoz is!
http://www.manualedereparatie....
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem! '94-es vagy az utáni ZZR600-asra keresek műszerfal körüli idomot és annak a bal oldali folytatását amiben a zárható rekesz van! Plusz ha még valakinek lenne egy ezüst színű oldalidom (bal oldali) bontottba az remek lenne! Ha valakinek vannak ilyen alkatrészei az kérem írjon rám vagy itt vagy mailben is jó teljesen mindegy: pzoleee99@freemail.hu
Előre is köszi a segítséget!
hali!
szerintem probálj ki egy másik akksit is, én már egyszer megszivtam ezzel, hogy az akksi volt cellazárlatos, és emiatt nem volt töltésem, akksi csere haveréra, jéé minden oké, ezt ajánlom elsőkörben. hátha...
Akkor hozd vasárnap, úgy sincs pénzem az újra, s megpróbáljuk.
Ha lenne szervízkönyvem....