Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem a következő módon szokott összejönni:
Mész szépen, majd megfogan a váltás gondolata
a bal lábaddal felhúzod kicsit a váltókart, de nem váltasz még
visszaengeded a gázt, majd ezzel egy időben váltasz

Rá kell érezni, aztán megy simán. De minek?
Valaki regélte hogy ekkor pattant le a kapcsolókörmökből neki.
Ideje lenne frissiteni az adatlapot
hát akkor már nemtudom mit csináljak a géppel.
Nekem is ugyanezt produkálta a bálna amikor megvettem,majd kapott egy új olajat és megszűnt a hiba.
Most megint hangos,de 10w50-es olajat tettem bele.
Szerintem ennél sűrűbbet fog kapni tavaszra,mert ezt nem szereti.
Friss olajjal és jó kuplunggal azért (főleg magasabb fokozatokban) nem szabadna csattognia.
olajat most cseréltem.10w40-es van bent.
Lehet, hogy körül kéne nézni a kuplung környékén - bár a Kawa váltója jellemzően hangos, az én ezernégyesem is hihetetlen csattanással veszi az egyest - illetve ha csak melegen hangos, akkor lehet, hogy az olajat sem ártana cserélni, vagy más, (melegen) sűrűbb típusra váltani.
Biztos igazad van
,de probáltam már minden féle képp.Hidegen csendesen veszi a sebességeket,de ha kicsit melegszik akkor már nagyon csattogosan.
Hidd el, a Te váltód is működik kuplung nélkül, a "mi nem jó" kérdésre a válasz: a technikád gázzal tehermentesíteni kell a váltót, vagy is azonos fordulatra igazítani a kihajtást és a meghatott részeket.
Visszaváltáskor természetesen kell a kuplung itt is.
Sziasztok! Még az elözöekben olvastam hogy kuplung nélkül is kell hogy müködjön a válto.Nos ez az enyémen nem megy.Megmondaná valaki hogy akkor mi nem jo! Köszi!
Oké!

Szavadon foglak, majd egyszer csak...
köszönöm a kedvességed, aranyos vagy , de igazából én is csak nemrég költöztem ide Erzsébeten nöttem fel
Természetesen ha erre jársz szívesen látlak
Hát azért itt vitatkoznék...

Még, hogy nincs nála jobb!
Értem én...
Értem...

tisztán végrehajtjuk a cserét, nem akarok bajt
rendben főnök
Bocsi tHUNder...

De, a takarítás tényleg rád marad én sütök, tudod...
Jajjj, ne izélj már...Én szégyenlem magam...

szívesen látunk tényleg, semmilyen rossz szándékom nem volt, hogy a fórumra nem tettem fel, csak engem itt már/még nem igazán ismernek...csak a régi csapat. És így elég érdekes lett volna ha én itt bárkit is hívok és végül senki nem jön el, mert nem is ismernek... (gondolom ez érthető...)

Múltkor is szinte csak a Hitetlennel beszélgettem, vagy a régi csapattal, mert se idő, se lehetőségem nem volt többre...

Szóval ez az egyedüli oka.
De tényleg örömmel venném, ha bárki eljönne a fórumról, legalább megismerném...

Szép napot.

Üdv Kill.
Oks én meg a termoszodat készítettem elő, több év után visszakapod . A sör célzást tudomásul vettem és intézkedem .

Kanyarbandi(és -né) és a többiek, természetesen aki csak nem "sokalja" a távolságot gyühet (igaz akkor kevesebb palacsinta/kopf ).

Meg egyébként nem én "szervezem", csak a helység tulajdonossa vagyok és az afterparty takarító .
miattam ne cipekedjék a hölgy
hozom a söröm, meg valami töltelékfélét nem brokkolit

Oké, még jókor szóltál, ma este megyek vásárolni...
hozom, amit hoznom kell...

Pussz

Kár, hogy Jaku nem jön...
jajj, csak viccelődtem, nem meghívatni akartam magam

Jó ötlet és Misinél jobb házigazdát keresve sem találnánk , esedékes lenne egy látogatás nála egyébként is, mert valami pálinkát ígért a Babámnak, meg más miatt is , de sajna holnap esete nem jó nekünk. Azért érezzétek jól magatokat, meg egymást
Ja Tündérpapa, viszem a melltartódat
jöveteli szándékomat megerősítem
sörös palacsintát és viszkis gofrit fogyasztok
Szia!

Háááát nem külön party, csak mivel Pesten lesz így úgy gondoltuk/tam, hogy a távolból nem sokan jönnének, illetve nem igazán megoldott az ott alvás sajnos, de ha így is érdekel valakit én nagyon szívesen látok mindenkit! Misi (tHUNder) lakásában
Igazából ez egy beígért Palacsita Party lesz... sütök jó sok palacsintát, gófrit és összejön egy pár motoros barát, Többek közt a ZZ-R-esek... vagy ex ZZ-R-esek... régi banda, meg egy pár új...
Szóval, ha van kedvetek és nem bánjátok a sok utazást, gyertek el, szívesen látunk... a lényege a jó hangulat, nevetgélés, vicces fotók gyártása stb... hogy kicsit összehozzuk megint a csapatot...
A nyári gurulások alkalmával nem igazán nyílik lehetőség beszélgetni, megismerni egymást, így most a rossz idő beköszöntével bepótoljuk mindezt...
Mindenki jön a párjával, vagy a nélkül, a lényeg, hogy ott legyen...

Tehát , ha van kedvetek...Hajrá!
Autóval parkolás az utcán, majd megkérdezem Misitől, de szerintem, ha valaki lenne olyan vakmerő, hogy motorral jön, szerintem az betolható a belső udvarra... de ezt megkérdezem... vagy majd ő elmondja...

Sajnos nálam hideg van és messze is van Gödöllő... ezért lett Misinél a party helyszíne és így neki kell takarítania... jó fej vagyok nem...

Ja a buli ideje, most péntek este munka után, érkezés kezdő időpontja 19:00-óra...
Különleges igényeket kérem előre jelezni... és a jöveteli szándékot is!

Üdv KillBill.
Ezvalami Budapestikülönítmény parti?
Hali!
Most beszéltünk dub-al, holnap tutira megyünk a party-ra.
Köszi az invitálást, tHUNder-nek előre a vendéglátást!
Zizz