Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó képek! Köszi!
Viszont mostmár ideje visszamennem evezni.
Gabens képeit Láttad már?
OK, türelmetlenkedés felfüggesztve.

Persze hogy rabszolga vagyok, s ez most csalás. Max felszabadítanak...
Belekóstoltam(tunk) a feldolgozás részébe, egyelőre csak annyit ígérhetek, hogy még szeptemberben - komoly meló minden egyes típusról minden ifót begyűjteni, a lánckerekek fogszámától, az ülésmagasságon át a feltöltési mennyiségekig.

Amint kész, érkezik a komplett anyag, fotókkal, leírással mindennel.

király a nick
Na ezt se gondoltam volna.

Akkor te most nem vagy rabszolga?
Helló Kutya Úr!
A hétvégi ZZR-es képeket mikor s hol lehet megnézni?
Bakker, az előbb elírtam. A fékbetétek ára 13000Ft.
Hali!

Eladó ZZR fékbetétek, vadonat újjak, bontatlan dobozban.
Előre: Ferodo FDB574ST 2pár
Hátra: Ferodo FDB481P 1pár
Együtt a három pár 15000Ft

Tel.:70/312-6511

Üdv:
Szorf
(Tipp: 96-os évjárat.)
Hoppá, gratulálok, mikor nézzem meg? :) Milyen évjárat? Hány km? Milyen szép az ülése :)
jáááj
Hát ez kurva nagy!
köszi!
Gratulálok az új géphez!
Szeretnél nagyobb szélvédelmet? Szeretnéd ha kényelmes körülmények között tudnál túrázni? vásárolj MRA túraplexit Kawasaki ZZR 400/600 E model motorkerékpárodra KanyarBanditól

( )

10eFt, nem füst színű, csalós a kép, inkább hát nemistudom milyen színű, a bordó túlzás, na de úgyis láttátok a kis zizn anno... ha érdekes keressetek!
Igen ez az! Ma jön haza, remélem

Mit lehet tudni róla? Szép, nagy, ZZR meg azt, hogy újra kell tanulnom a motorozást , de majcsak összefutunk aztán megnézed...
fertőző betegség....
Kösz, most jól jött puskának: ezt a 2006-os bejegyzést dobta ki a gugli, a ZZR600 ülésmagasság keresésre
Helló!
Van egy fekete Bagster tankbőröm hatszázas zizire! Ha valakit érdekel, írjon!
Az is hülye aki ezresnél nagyobb motort vesz! Kirrály, baszott jól néz ki a masina
Szendehely - Katalinpuszta, balos visszafordító: gyáááááááááááááááááááááááááá
ez az uj?mit lehet tudni róla?
Szép színe van!
lesznek jók, a háromszínű 1100-es kibebaszott hatalmasat mutat a fák által szűrt fénnyel, meg a zöld háttérrel