Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia királyfi.

Ha megyek valamikor a szüleimhez Sz.halomra, akkor viszek neked ha gondolod, csak nem tudom, mikor járok arra... valószínűleg nem mostanában...
Mielőtt, megkérdezed, igen, én is ott nőttem föl... de korán kirepültem...

Üdv KillBill
Misi!

Te méhviaszt használsz...
Értem én

Bocsi...
köszönöm a tanácsokat:-) igen tudom hogy nem voltam ott és majd megevett a fene :-( de sajna dolgoztam ...... nagyon jó lett volna de remélem hogy lessz még valami buli amire mehetek veletek
Nekem ez vált be, Patrik barátom még anno ajánlotta:
http://www.briston.hu/
főleg a bőrtisztító gél!
És még a méhviaszos bőrbalzsam sem büdi!
Egy "benzintyúk" sem panaszkodott !

Egyébként meg nem szégyelled kicsit magad? Hova tűntél el? Hol voltál szept. 5-én , a ZZR napon .
Szia!

Én sima bőrápolóval szoktam.
A legjobb, ami nem is fog, ha bemész az első lovas boltba és veszel nyereg szappant!
Ez színtelen (visz sárga, de felkenve színtelen) viszonylag szagtalan cucc, viszont a bőrnek jót tesz, ápolja és puhítja.
Én otthon a bőrkanapét is ezzel tisztítom...
Mondjuk én könnyen beszélek van egy csomó lovunk...

Tehát evidens, hogy van ilyen cuccom...
vigyázz, ha más csodaszert veszel pl: bőrolajat tök mindegy, hogy színtelent, vagy feketét, az fog, vagy zsíros foltot hagy!
A méhviasztól elég büdi leszel még megszólnak, hogy ühmmm meleg vagy...
És ragad is...

Sima nyereg szappan ami bevált! egyszerűen enyhén nedves mosogató szivaccsal felviszed a bőrre és jól beledörgölöd. szép tiszta lesz és puha...
És nem túl drága beruházás kb max 1 000,- ft, de attól függ, mekkora kiszerelést veszel, kicsit kapsz olcsóbban is szerintem... Nagyon sokáig elég... (tehát ha kapsz, csak kicsit vegyél... elég az)

Üdv KillBill.
Még egy tudok egy 250 zzr eladót 98 as bórdó ha valakit érdekel
sziasztok zizzentek
lenne egy kérdésem : eláztam a bőrszerkóba és most kicsit kiszáradt.... hogyan tudnám újra működöképes állapotba hozni ? mivel kenjem be ? előre is köszi
Ezt értem,csak az nem értem,hogy most mennyit fognak fizetni.
Ha ők 654-re értékelték a gépet,akkor abból mondjuk kivonja a roncsértéket,nem tom mennyi,kb 250.
Akkor a maradék 400-at megkapom?
Vagy nem a motor teljes értéke alapján számolnak?
Ez a nem tiszta.
Mert mondjuk 350-ből nagyon szépen meg tudnám csinálni.
Hát azért ilyen nagy szavakat ne használjunk, hogy újrakezdtem, majd tavasszal...
Még nincs újra forgalomba helyezve, de télre már nincs is nagyon értelme, így hát logikusan tavaszra... de igen újra! És már nagyon várom! Szabadság, szeretem!
Neked lesz másik nem?

Gurulunk mi még együtt nem?
Na gyere pénteken és akkor kibeszélünk mindent... :)

Puszi Kill Bill.
jó helyre került, egy fiatal lelkes srác vitte el. sztem ide is elnéz majd.
hát, az árra nem mondok semmit, mert már így is szemtelenül alacsony volt, de egy 10mp-es laza szájkarate után kiegyeztünk kicsivel alatta
látom Te meg újjraélesztetted a darazsat. megye szépen?
duB, ki vette meg a Zizidet? Jó helyre került?
Megvették amennyiért hirdetted?

Igen!

Gyereeee, naaaaa
Beszéltem ma Zizzerrel, ő kis jönnek, Péterék is, Jaku lemondta, nem lesz itthon, Misi lesz, Okoska? Jönnek Tamásék (GSX-F) szóval meg lesz a csapat, ha jössz!
54 Ft-os sört nem ígérek, de azon kívül lesz minden!

Nem muszáj ám egyedül jönnöd...!

Szóval péntek este várunk!

Puszi Kill.
aloha!
palacsintás téma?
még meglátom, minthogy ígérjek...
Szia duB!

Talizunk péntek este?
Ugye jössz?
Lécccciiii...

Köszi KillBill
logikusan a roncs a motor teljes értékének részét képezi, csak hiányoznak róla dolgok
Köszi!
Hát ez fasza.
Köszi,megkeresem,ha tudom crazy-t.
am a roncsról neked kell nyilatkozni, h ők adják el vagy kell neked és te adod el. ha megtartod, levonják a kifizetésből a roncsértéket.
ha épp nem fetreng vhol részegen
crazyjoe tudni fogja
Üdv Urak!
Valaki a múltkor mondta,hogy kicsit jártas a biztosítós dolgokban.
SOS kellene a segítség!
A probléma,hogy tegnap kaptam levelet a biztosítótól.
A motort TK-ra vették,a motort feldobták a roncsbörzére!
1,5 hónap alatt senki nem tájékoztatott semmiről,tegnap jött ez a levél!
A kérdés,ilyenkor mi történik?
A motort mint kiderült nevetséges 654 ezerre értékelték,és ebben 713 ezernyi kár keletkezett.
Most mennyit kellene fizetniük?A motor teljes összegét?Roncsösszegét?
Marad nálam a motor?Vagy a roncsot ők elviszik?
Semmi tájékoztatást nem kaptam tőlük,telefonon sem,akit telefonon el lehet érni,az nem tud semmit,aki a kárrendezési központban tudna valamit,azokat meg nem lehet felhívni!
Mit csináljak?Írjak nekik levelet,hogy egyezségit elfogadnék,vagy ne?Vagy mi?
Remélem érthető!
Előre is köszi,ha valaki tudna segíteni!
ólrájt
Az ülést, úgy értem. Majszójjál.
Majd odaadom a pótkulcsot, érted, aztán kicseréled, amikor arra jársz Oké bármelyik időpont, csörögjél, oszt legfeljebb kiderül, hogy mégsem.
Akkó megdunáljuk majdezt személyesen!

Holnap reggel 8 vagy délután 2-3-4 jó lehet neked pesten?