nos a láncom egy hirtelen fékezés majd gázadásra elpattant szar egy érzés volt!Olyan volt mint amikor üresbe fut csak zörögve!
De a mögöttem lévő autós segített nekem !A másik aki meg majdnem átment Csór felöl rajtunk ott hagyott pedig látta hogy szembe sáv is volt!
Mi is örülünk hogy megismerkedtünk. Hazafele nekünk se volt túl melegünk, de mondjuk csak a nyakam fázott kicsit a sál meg a bukó közötti résen, de hát így jár az akinek van sisak alá felvehető melegítője, de azt otthon hagyja :-). Motoros túra szerintem ha az idő ilyen marad idénre tárgytalan, de hátha jön még a vénasszonyok nyara :-), no meg persze le kell küzdeni a köbcenti különbségeket. Üdv. és minden jót nektek.
Hozott anyaggal dolgoztál. Elégedettek vagyunk a képekkel. Mondhatjuk úgy is hogy nagyon jók lettek.
Remélem gond nélkül értetek haza. Nálunk minden oké volt, azt leszámítva hogy megfagytunk.
Én, és az Asszonykám örmmel csatlakozunk hozzátok ha esetleg motoros túrára "vetemednétek". Persze ez csak szervezés kérdése.
Vigyázzatok egymásra.
Üdv
De a mögöttem lévő autós segített nekem !A másik aki meg majdnem átment Csór felöl rajtunk ott hagyott pedig látta hogy szembe sáv is volt!
Nekem Novembertől Pest már 250 km lesz.
Csak ezzel foglalkozik.
17 volt amúgy,teljesen újratömve és húzva.
Ülés: mostanában gyakran leszek pesten, bedobom a kocsiba, megnézed, és kitaláljuk mi legyen, nem makulátlan, egy pici repedés van rajta...
Kill, megnéztem a zizid, igen mérges kis darázsnak tűnik! Kár hogy nem hoztad el.
Remélem gond nélkül értetek haza. Nálunk minden oké volt, azt leszámítva hogy megfagytunk.
Én, és az Asszonykám örmmel csatlakozunk hozzátok ha esetleg motoros túrára "vetemednétek". Persze ez csak szervezés kérdése.
Vigyázzatok egymásra.
Üdv
Üdv Mindenkinek Kill.
Ez nagyon ott van!
Akkorát nevettem!
Üdv Hitetlen