Nagyon aranyos a Detti és remélem nem ijesztettük el . A következő parti-ra is szeretettel várjuk . Jó volna a csocsómat valahogy "működő képessé" tenni és akkor csinálni egy ilyen csocsós parti-t ahol mindenki csocsózhatna kedvére. Ja és 100 Ft-osokkal működik .
Mi is köszönjük a bulit, Dettivel! Nagyon jól éreztük magunkat!
Bocsi, ha éjjel 2 után kicsit off lettem, csak már kezdtem fáradni! De a társaság az első osztályú volt!
Kb 5 perc nem telt el, a felkérésedtől számítva, és csörgött a telefonom, hogy még csak véletlenül sem...eszembe se jusson, és egyébként is... Tudod, a bérelt helyemről... Le vagyok ellenőrizve
Szóval sajnos úgy tűnik ezúttal be kell tartanom a játékszabályokat... különben... kapok a kis pofikámra...
Bocsi.
Pedig tényleg kipróbáltam volna... "csak mechanikailag..."
Jah. Csak ez nem az GPZ 1100. Elég sok alkatrésze megegyezik a ZZR 1100-al (legalábbis az utólsó verzióknak), pl. a blokk is, csak le van butitva 125 LE környékére.
Azt csiripelik a verebek, hogy 9-én lenne valami közös menés, ami szerintem nem zár ki egy esti bulit. Ha mégsem lenne kerek így a történet, mert mondjuk ott alszunk a Mecsekben, az meg másképp lenne jó, viszont lesz még hétvége 9-éig bőven :) Ha dobsz egy telszámot a mail@[nicknevem].hu címre, tolom az sms-t időben, szeretettel :)
Nem ígérem, mert ezen a bizonyos partin következő időpontnak pont azt a hétvégét jelölte meg egyik Zizzant barátunk, mint következő Parti időpontot, de még egyeztetünk...
Sötét plexi, eredeti formával. Kinőttem, ezt is elbizniszelem egy pizzáért :) (a végén meg nyitok egy pizzériát) Van még kék, szintén eredeti alakú plexim is, ha esetleg valaki kedvet kapna. Meg majd még beletúrok a fiókba, az elmúlt években felgyülemlett pár apróság.
Okoska.
Ő régen amikor még ez a fórum beindult, velünk motorozott, bár nem Zizije van-volt, hanem Katanája Suzuki GSX-F
A ZZ-R guruláson, most a Balcsinál ő is ott volt. Kicsit mackós, hosszú hajú srác. Kedves, aranyos, csak kicsit szétszórt... no meg hát van egy pár időigényes hobbija. Most ez utóbbi miatt nem jött a partyba... Amit ezúton is nagyon sajnálok!
Eljöhettél volna, szívesen láttunk volna!
Majd következőnek...
Rájöttem: csak a lámpa és a fényszóró lóg ki a képből - tükröket lecserélni sötétszürkére/feketére, a lámpára pedig szürke/fekete ablakfóliát és tádááám - kész a BatBike
Bocsi, ha éjjel 2 után kicsit off lettem, csak már kezdtem fáradni! De a társaság az első osztályú volt!
Pedig már kezdtem magam beleélni...
Hát ilyet...
Még, hogy a nők féltékenyek...
Azért én köszönöm!
De természetesen, ha lesz parti ettől függetlenül szívesen látunk!
Kb 5 perc nem telt el, a felkérésedtől számítva, és csörgött a telefonom, hogy még csak véletlenül sem...eszembe se jusson, és egyébként is... Tudod, a bérelt helyemről... Le vagyok ellenőrizve
Szóval sajnos úgy tűnik ezúttal be kell tartanom a játékszabályokat... különben... kapok a kis pofikámra...
Bocsi.
Pedig tényleg kipróbáltam volna... "csak mechanikailag..."
Mi is lesz okt 9-én?
Nem ígérem, mert ezen a bizonyos partin következő időpontnak pont azt a hétvégét jelölte meg egyik Zizzant barátunk, mint következő Parti időpontot, de még egyeztetünk...
Ekkora Zizkón, még úgy sem ültem...
Okoska.
Ő régen amikor még ez a fórum beindult, velünk motorozott, bár nem Zizije van-volt, hanem Katanája Suzuki GSX-F
A ZZ-R guruláson, most a Balcsinál ő is ott volt. Kicsit mackós, hosszú hajú srác. Kedves, aranyos, csak kicsit szétszórt... no meg hát van egy pár időigényes hobbija. Most ez utóbbi miatt nem jött a partyba... Amit ezúton is nagyon sajnálok!
Eljöhettél volna, szívesen láttunk volna!
Majd következőnek...
Üdv Kill.
u.i.: fotók este felkerülnek