Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

üdv
velem is játszott ilyet a vas, a gondot a helytelen alapjáratbeállítás okozta, túlságosan nyitva voltak a pillangoszelepek és emiat az alapjárati rendszer nem tudott rendesen működni!
Túl dús a benzin-levegő keverék.
Ez egy érdekes dolog
Siófokon én is égtem egy sort, mert nem akart elindulni.
Megfigyeltem, hogy ha előtte sokat szöszmötölök hogy ide-oda megyek egyhelyben alapjáraton és környékén, és leállitom, akkor nagyritkán produkál ilyent
Olyasmire gondolok, hogy sokat kap alapjáraton, és ennek van valami köze, hogy ha leállitom, nehezen indul el. De mint mondtam, nálam ez nagyon ritka... Főleg hogy siófok óta nem is mentem vele
a lényeg hogy indul hidegen!
Melegen meg csak pörgeti szegényke de nem kapja el!
aztán ki idő múlva indul!Lehet valami kosz, vagy sok benyát nyel?
ja h az önindító pörög, nem szóltam
de az az érdekes hogy csak melegen nem indul!
Tegnap kezdte el csinálni eddig jó volt!
nem szeretnék sokat rákölteni mert előbb utóbb csere lesz!
Szerintem félreértette duB: a motor pörög, és nem indul el a gép, vagy az önindítód forog, és nem indul BE a motor?
Egyébként (leggyakrabban) elektromos hiba okozza az ilyet (már ha nem indul be a gép) gyertyák, gyújtókábelek, trafók.
a kuplung miatt is lehet?
megoldás?:)
bemelegszik az olaj és minél feljebb megy a fordulat, annál inkább elpörög...

kuplung (lamella)
Sziasztok!

Detto segítség kellene nekem is:)

Lényeg indul a gépezet "pöci röfire" de ha megyek vele és felmelegszik az istenért sem akar elindulni!csak pörget egy ideig!

Mi lehet az oka!500Ft-os kérdés!
Sziasztok!

Segítségeteket kérném. Van egy 92-es ZZR500-asom, nemrég esett át szelephézag állításon, karburátor tisztításon, beállításon és szinkronizáláson. A szerelőm azt mondta, hogy van egy kis hangja a pillangó szelep tengelyeknek, de ettől ne ijedjek meg, mert ettől még jól fog működni. Tényleg jó a motor, jól veszi illetve ejti a fordulatot, nem torpan sehol (nincs nyoma fals levegőnek), öröm vele menni, de engem egy kicsit zavar a"kopogó" hang. Mit lehetne tenni ezzel, van valami ötletetek? Esetleg van valamelyikőtöknek eladó karburátorsora hozzá (CVKD30x4)?

Köszi előre is a segítséget.

Üdv.: BR
Zizzer mondta másnap, hogy mennyit levertünk búcsúzóul má értettem a másnapot két gofrit ettem legközelebb az egyiket Neked adom
ájjájj... akkó 1 jó bulást . Szójjék kend bátran ha megéhezett, jövőhéten is gyakori vendég leszek a nagyfaluban
Hátöööö bekaptam egy processt, amiből kifolyólag még egyáltalán nem tudom, hogy mi lesz holnap, azon túlmenően, hogy alig látok ki a fejemből takonyból kifolyólag
Egyedül azt sajnálom, hogy búcsú jaegert nem ittunk !
Viszont meglepően kevés palacsinta maradt! Azzal voltam h még egy teljes tál maradt a konyhában. Hát nem maradt ! Gofrihoz sem jutottam .
Hüje . Hámégjóhogy. Holnap?
Szép jó reggelt!

Húúúúú, ez nagyon beteg volt!...

De, kemény voltam és végig néztem...
Reggelire:
Kicsit beteg, de NINJA rlz!

http://youtu.be/wc3f4xU_FfQ
duB, ezt neked találtam...

Jó a szinkron...

http://www.youtube.com/watch?v...

Találó!
Annyi belefér!
Viszont a tank melltartó nem lett jó!
Nem ott vannak a patentok, ahol a tankom fut.
Sajna legközelebb visszaadom, mert nem jó. Pedig nagyon jól mutatna rajta.
Cso-csó szállításban akkor látom lesz önkéntes segítség . Kössz hogy jelentkeztetek előre a cipekedésre .
A csocsó is tök jó ötlet!
Majd meglékeljük a perselyét és piára költjük!
Dehogy ijesztettétek!
Szimpatikusak voltatok neki, jól érezte magát, és legközelebb is szívesen jön! Főleg tetszett neki Dub ökörködései!
jók a képcímkék Főnök! fasza parti volt a játszóházban
remélem én se ijesztettem el senkit
csocsesz nagy ötlet
Féltékeny mindenki, pedig marhaság, ugyanis az nem produktív :) Ha enyhül a szorítás, majd nyélbe ütjük a dolgot és jól elmegyünk, addig meg esszük a palacsintát Ha van helyszín, például sütök bundás almát, de dulván.