Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha a fordulat lassan esik, sztem keverék... esetleg a karbi fals levegőt szív a gumiknál, vagyha könnyen leáll, talán benzinszűrő koszos. többet nemtok
Azt a szerelési kézikönyvben írt értékre beállítottuk de mivel úgy sem volt jó próbálgattuk de semmi.
keverékállítás?
Helló

Van egy olyan gondom, hogy az alapjáratot nem tudom beállítani.
A legkisebb mozdulatra is felmegy 3-4 ezerre vagy leáll. A fordulat is lassan esik vissza. Karbit kipucoltuk a fúvókákat is és csütörtökön kapott egy szinkront de nem lett jobb. (Kehin CVK 30)
Van valakinek ötlete?
szevasz, nézd meg az adatlapom. elég jó gép elég jó áron
hali!
csak egy javaslat: nálam is volt ilyen hiba, mindjárt a plafonon voltam,mert előtte más miatt kellet elég sokat költenem a gépre, aztán továbbgondoltam, mert nem volt töltés ilyen már volt nagyon régen az mz-men, és mondtam proba cseresznye kizárok mindent, itt kértem egy aksit kölcsön egyik ismerőstől, és láss csodát cellazárlatos vagy milyen volt az aksi, a haveréval mindjárt ok volt minden, lett töltés, ment a moci, szal olcson megusztam viszonyla...
ha ezt már probáltad, akkor sorry...
Nekem sem volt egyébként töltés az akksin.
Szia! Küldtem egy mailt.
lézerblokkoló tesztnap a hegylakós totyikban!
Tudsz újat is, de az ára miatt nem akarod majd, hidd el
Csak használtat tudok venni? És az 15? És ki tudja meddig lessz jó?!
Na ne....
esélytelen. csak bontó (főleg lakihegy) vagy ebay.
És itt a városban hol tudok ilyet beszerezni? Nálatok, esetleg bárdi?
Részemről a szept. 4. látszik jónak ilyen távlatban.

...::: FIGYELEM! :::...

Összeállni látszik a technikai háttere, a helyszíne és minden egyéb kelléke a "20 éves a ZZR" projektnek. Kérek mindenkit, hogy frissítse a listát az elmúlt időszak történéseinek megfelelően, és egyben jelezze, ha a tervezett időpontok (aug.29 - szept.4) nem megfelelő, vagy épp ellenkezőleg: csak az egyik dátum megfelelő neki!

- ZZR250 (1991--) zzrMaya
- ZZR400 (-- 1993) Gaben ( '90 )
- ZZR400 (1993 --) &rash, KanyarBandi, királyfi 96, Prometheus, smithzzr,KillBill,zsoo777
- ZZR500(1992)D jedematik(S.laci)
- ZZR600 (-- 1993) cigó. Kisgezo (1995ös blokkal)
- ZZR600 (1993 - 2001) toth.gyula
- ZZR600 (2002 - 2004) kutya.
- ZZR600 (2004 - 2006) tHUNder
- ZZR1100 (-- 1993) gdebrecenig
- ZZR1100 (1993--)Allveer, Bird
- ZZR1200 omegaspec
- ZZR1400 - szervezés alatt
sikerült elérned, hogy innen senki nem lesz "ügyfél"
Csak azért vagyok bizonytalan benne, mert egyszer, igaz kocsihoz, de vettem egy fesz szabot, s kiderült ott, hogy a generátor halt meg, s így lett egy fesz szab a polcon..
S nem akarok 15-öt kiadni azért, hogy próbálom...
A generátort nem tartana semeddig kimérni, csak ugye szét k éne szedni, s ahhoz nincs kedvem, mert elég nagy macera...
Ha 15 egy fesz szab, akkor lehet, csak ősszel ülök legközelebb motorra
Ez még mindig jobb mint a túltöltés, ami szétforralja az aksit...
Szinte biztos, hogy fesz.szab.
Szia!
Töltés nincs, írtam, 11,86-ról csökkenget lassan...
Ezért írtam, fesszab, vagy generátor...
Mérés: elindítod a motort és egy egyszerű multiméterrel megnézed, hogy alapjáraton/fordulaton mennyi feszültség jut az akksihoz (a pozitív/negatív sarura rámérve)
Csere: én 15 000 ért vettem legutóbb, esetleg meg kell kérdezni a mueller elektronikát, ők most készítettek egy újat vmi hondához jó áron, és tökéletesen működik.
Üdv néktek!
Sikeresen csatlakoztam ma a töltés gondos ZZR tulajdonosokhoz, épp plexiért akartam indulni ma hajnalban, a meleg előtt, de még a városban le is állt, (pár napja rakoncátlankodott már, de batudtam annak, hogy kb egy hónapja nem volt beindítva, mivel nem volt rá időm).
Szóval a töltést kimértem, nem tölt. A fesz szabályzóm olyan forró, hogy nem tudom megfogni.
Még nem bontottam le, de gyanítom a fesz szabályzó mehetett ki, vagy netán a generátorom halódott meg?!
Ma már biztos nem szedem szét.
Szóval két kérdés, ha kiderül, hogy a fesz szab halt meg, az mennyi pénz?
Hogy tudom kimérni, hogy az szar?
--2féle ember van:
-Az ügyfél,
- és a nem ügyfél, aki jobb, ha ül a száján.
aki itt flöslegesen magyaráz az nem ügyfél!
számtalan ember megkeresett,puszta érdeklődésből!Na ő az ügyfél!
Akinek kell segítek aki meg így reagál:S..hát istenem..
Hidd el, mi sem kértük (napjában X alkalommal) a reklám-szemetet ide, mégsem háborogtunk rajta. A hirdetési felület amit ajánlottam, már nekem is bejött - ez jó tanács volt faszkalap, nem háborgás.

De Te tudod: végül is, az is egyfajta üzletpolitika, hogy elküldöd a halál faszára az ügyfeleket... sok sikert.
Nézzétek mit találtam...
A SÁRGÁK már a spájzban vannak...

//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...