Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor azt már csak otthon pötyögöm be, ha hazagurultam
nem baj de kb re is jó lenne
lemérném, de az enyém nem gyári
valaki lemérné nekem hogy a 400ason mekkora a tankon a Kawasaki felírat illetve az oldal idomon a ZZR?

Köszi
Hát Bácsi!

Ha az ényimét eviszik a hétvégin, akkó jó megnézem magamnak eztet a gépet. Má első látásra tetszett.
És akkor mégsem leszek motornélkül.
Hát most még arra is várni kell kb 2hónapot....
1-800 Perfect.
Bárakármikor hívhat szinte. 5-re viszem az oroszlánt orvoshoz, amúgy elér a randivonalunkon
Van... de ha megmutatom (hogy nem üres) akkor a többiek esélytelenek lesz Bándíííval szemben...
Jó is h ír bácsi, mert közbe' fejlemény van. Meló után hívom!
Ez nem is motor, hanem boomeráng Ülés alatt Billa szatyor van-e?
Nem kenyérre kell neki: lejössz, megnézed, itthagysz egy (fél)marék gyíkot foglalóba' és meg fogja várni h kifizesd
b@sszameg...várhatott volna még...
Cigány barátunkat végleg elveszítettük... magával ragadta egy T-kormányos hónaljszárító, egy hangosan pöfögő, krómozott neoprimitív ööö... it's a chopper baby.

Így a vtavasszal vásárolt Múmia eladósorba került, az ára 450, nem kenyérre kell neki, így alku (sajnos) nincs. Megtekinthető nálam, ha kérdés van, szívesen, bármire.

Tényleg jó vas, ajánlom.
Dobd le a 'csába az egészet, és rendelj (kb. 4 dodóér') taiwanról alu-cnc-híd tartókonzolt, és mart alu fékfolyadéktartályt, ami ezerszer jobban néz ki, mint az a műanyag hugyosbögre
én is arra cserélem le, mivel már a zizin is a ZX6 radiális féke van, és rohadtul bántja a szemem
Ha van kedved nézd meg az enyémet is nem 25KW-os viszont nagyszervíz utánn. Ha érdekel adatlapon az e-mail címem azon kérdezhetsz.
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Kutya neked hátha van ismeretséged és tudsz segíteni.
Rendkivül komoly alkatrész kéne '05-ös 636-hoz ha van, a fékfolyadék tartályt a villahidra felfogató kis párcentis bizbasz konzol. Gyanítom más motorra is ugyanez/hasonló való. Semmi kedvem barkácsolgatni.
nos ha az enyém megfelel, küldhetek pár képet róla...
Helló

Érdeklődnék, hogy hol tudnék beszerezni az első lánckereket biztosító lemezt?
Helló keresek eladó zzr 400ast lehetőleg 25kw papirokal max 600 ezerig ha valakinak van az irjon előre is kősz
Én ezért nem tévesztettem autóvásárlásnál: másfél évesen 186 000 km. Azt tuti nem pörgették, vagy de, viszont akkor benne is aludtak tempomat mellett
Egy időben nagyon szerettem volna egy off-volvo-t. S40-V40 200körüli dízeleket nézegettem. A kis butusok nem tudták, hogy alvázszám alapján visszanézik, bármelyik szervízbe, milyen javítások történtek.
Volt olyan autó, amit bizony Dr. Emmett L Brown is megirigyelt volna:
Kigördült 98-ban, 1éves szervíz 60ezernél, 2éves szervíz 105ezernél, 6évesen a kereskedésben állt, 86ezer km-el...
Az ilyen felfogású emberek (sajnos sokan vannak) meg is érdemlik, hogy bepalizzák őket. Kíváncsi lennék az ábrázatukra amikor kiderül a turpisság és mélyen a zsebbe kell nyúlni. Tudom nem sokat számít a mai világban, de én szeretek nyugodtan aludni abban a tudatban, hogy nem vertem át senkit.
Kollégám egyszer bekérdezett a vevőnél: Sok a 195 000 kilométer? - Igen, sok. - Akkor gyere vissza holnap, addigra csak 106 000 lesz benne...

A vevő fel volt háborodva, pedig egy alapból 106-ra állított órával simán elvitte volna elsőre is az autót.
Autóknál ez azért van, mert ez mindenkinek az érdeke.
-Neked, mert több hitelt kapsz rá.
-A kerekedőnek, mert eladja az auót, nagyobb a jutalék, ha nagyobb a hitel.
-A banknak, mert annál nagyobb hitelt tud kihelyezni.