Van... de ha megmutatom (hogy nem üres) akkor a többiek esélytelenek lesz Bándíííval szemben...
Jó is h ír bácsi, mert közbe' fejlemény van. Meló után hívom!
Cigány barátunkat végleg elveszítettük... magával ragadta egy T-kormányos hónaljszárító, egy hangosan pöfögő, krómozott neoprimitív ööö... it's a chopper baby.
Így a vtavasszal vásárolt Múmia eladósorba került, az ára 450, nem kenyérre kell neki, így alku (sajnos) nincs. Megtekinthető nálam, ha kérdés van, szívesen, bármire.
Dobd le a 'csába az egészet, és rendelj (kb. 4 dodóér') taiwanról alu-cnc-híd tartókonzolt, és mart alu fékfolyadéktartályt, ami ezerszer jobban néz ki, mint az a műanyag hugyosbögre
én is arra cserélem le, mivel már a zizin is a ZX6 radiális féke van, és rohadtul bántja a szemem
Sziasztok!
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Kutya neked hátha van ismeretséged és tudsz segíteni.
Rendkivül komoly alkatrész kéne '05-ös 636-hoz ha van, a fékfolyadék tartályt a villahidra felfogató kis párcentis bizbasz konzol. Gyanítom más motorra is ugyanez/hasonló való. Semmi kedvem barkácsolgatni.
Egy időben nagyon szerettem volna egy off-volvo-t. S40-V40 200körüli dízeleket nézegettem. A kis butusok nem tudták, hogy alvázszám alapján visszanézik, bármelyik szervízbe, milyen javítások történtek.
Volt olyan autó, amit bizony Dr. Emmett L Brown is megirigyelt volna:
Kigördült 98-ban, 1éves szervíz 60ezernél, 2éves szervíz 105ezernél, 6évesen a kereskedésben állt, 86ezer km-el...
Az ilyen felfogású emberek (sajnos sokan vannak) meg is érdemlik, hogy bepalizzák őket. Kíváncsi lennék az ábrázatukra amikor kiderül a turpisság és mélyen a zsebbe kell nyúlni. Tudom nem sokat számít a mai világban, de én szeretek nyugodtan aludni abban a tudatban, hogy nem vertem át senkit.
Autóknál ez azért van, mert ez mindenkinek az érdeke.
-Neked, mert több hitelt kapsz rá.
-A kerekedőnek, mert eladja az auót, nagyobb a jutalék, ha nagyobb a hitel.
-A banknak, mert annál nagyobb hitelt tud kihelyezni.
Köszi
Ha az ényimét eviszik a hétvégin, akkó jó megnézem magamnak eztet a gépet. Má első látásra tetszett.
És akkor mégsem leszek motornélkül.
Jó is h ír bácsi, mert közbe' fejlemény van. Meló után hívom!
Így a vtavasszal vásárolt Múmia eladósorba került, az ára 450, nem kenyérre kell neki, így alku (sajnos) nincs. Megtekinthető nálam, ha kérdés van, szívesen, bármire.
Tényleg jó vas, ajánlom.
én is arra cserélem le, mivel már a zizin is a ZX6 radiális féke van, és rohadtul bántja a szemem
Matrica készítéseket vállalok!
Autora,motorra,bármilyen járművekre,kirakatokba,falra stb.....
Egyénileg méretben,színben,formában!
Kivéve színátmenetes és fényvisszaverős matricákat!
Motor logokat,kínai és Japán jeleket,felíratokat,ábrákat...stb..OLCSÓN!
Ha érdekelj keress bátran!
Képeket esetleg az eddigi munkáimról az adatlapomon megtekinthetsz!:
Msn: gubazoltan15@hotmail.com vagy E-mail: mitozozi@citromail.hu
MINDEN e-MAILRE VÁLASZOLOK!
Üdvözlettel:
Mitozozi
Rendkivül komoly alkatrész kéne '05-ös 636-hoz ha van, a fékfolyadék tartályt a villahidra felfogató kis párcentis bizbasz konzol. Gyanítom más motorra is ugyanez/hasonló való. Semmi kedvem barkácsolgatni.
Érdeklődnék, hogy hol tudnék beszerezni az első lánckereket biztosító lemezt?
Volt olyan autó, amit bizony Dr. Emmett L Brown is megirigyelt volna:
Kigördült 98-ban, 1éves szervíz 60ezernél, 2éves szervíz 105ezernél, 6évesen a kereskedésben állt, 86ezer km-el...
A vevő fel volt háborodva, pedig egy alapból 106-ra állított órával simán elvitte volna elsőre is az autót.
-Neked, mert több hitelt kapsz rá.
-A kerekedőnek, mert eladja az auót, nagyobb a jutalék, ha nagyobb a hitel.
-A banknak, mert annál nagyobb hitelt tud kihelyezni.