Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked hozzá van állítva a karbi egyébként vagy csak feltetted a sportdobot és kész?
Gyárilag is 50-es perforált cső volt benne vagy azt cseréltétek? Ha igen gyárilag mekkora volt benne?
Köszönöm szépen a gyors választ
Sokat segítettél
Szia! hossza 42cm, atmero 10cm, perf.cso 50mm. a kulso meretek a gyariak, a perf.cso bedig a kipuf.cso folytatasa, az is 50es.
azt hiszem nekem vannak ilyen bekarikazott darabok, hetvegen megnezem...
Szia!

Épp sportdob készítése előtt állok és úgy láttam hogy a Te gépeden egy 400-asra való sportdob van. Javíts ki ha tévedek! Azt szeretném kérni hogy mérd már meg a hosszát az átmérőjét és a dobban lévő belső cső átmérőjét hogy tudjam hogy mekkora dobot csináljak!
Előre is köszönöm!
Ha valaki másnak is épp a zxr 400-ra tervezték a dobot annak a méreteit is szívesen veszem.
Ciri! szerintem tudsz venni olyat kawánál, de tuti h nem olcsóó! én olyan gumit vettem ami az idomba tartja, az volt 3000ft/db-ja :( az index (gyári) az 6000 ft !
Szevasztok!

Nem tudjátok véletlenül, hogy jó-e a zxr 400-as air filter a zxr 250-es motoromba?

Üdv.!
szerintem ilyeneket csak indexel együtt tudol megvenni. vagy ha nem akkor olcsóbb lesz venni egy másik indexet 3000-ért. szerintem
helló srácok kéne nekem generátorfedél,+a bekarikázott darabok volna vlknek.mennyiért
az enyémen 600as motor dobja volt rajta, nem lett semmi baja tőle, de mondjuk egy bitang nagy áállat dobot én se raknék rá
Köszi a tippet :)
Ott nézegettem de sajna kimondottan 400-asra való sport dobot nem találtam!
Szerintetek ha egy zx6r-en lévő sportdobot veszek meg az enyémre az nem lesz nagy rá? Az én összekötő csövemnek az átmérője az 5,4 cm a dob belső átmérője a csavarozásnál 6,8 cm ami fokozatosan szűkül persze! Nem fog elégni a kipufogó szelepem ettől hogy kisebb lesz az ellennyomás a rendszerben mint a gyári dob esetén? A sport dob felrakása után hozzá állítjuk a karbit is!
Várom véleményeteket!
de szerintem a képes motoron tudsz válogatni ha ott rákeresel
nem sajnos, 2 faluval arrébb szokott egy srác foglalkozni ilyesmikkel, hogy törött motorokról megveszi a jó állapotú dobokat és azokat adogatja el, de neki sincs most semmi raktáron.
Na senki semmi kipufogót nem tud?
jólvan koma. írjál majd egy email-t aztán megalkudunk rá ;-) doglottbagoly@freemail.hu
Mindenképpen kelleni fog egy új, ha már leveszed a hengerfejet onnantól kezdve új tömítés
Üdv. Ma megyek a szerelőhöz és mondja hogy kell vagy sem. De szerintem kell
érdekel esetleg még a hengerfej tömítés?
Sziasztok!

Szükségem lenne egy új, vagy használt de jó állapotú szép mély hangú sportdobra, jó áron zxr400-hoz
Az se baj ha "papiros"
Tudna valaki segíteni?
Esetleg elfekvőben valakinek?
Hali. Pénteken érek haza, szombaton felrakom a képeket.
Üdv.
Kép van róla?Lehet érdekelne a dolog!
ÜDV Mindenkinek eladó sorba került egy ZXR 400 92-es.
Új:lánc,lánckerék,szervizelve a komplett blokk szelephézag, szelep becsiszolás,vezérműlánc,kuplungcsapágy,karbi. 25KW-os PAPÍR!
Az ár: 400-e jó magyar Ft.
Nézd meg, próbád ki nem csalódsz benne.
Üdv minden motorosnak.
Érd: 06 70 516 1775 BÉKÉS.

új
Ú jbanTudok segiteni! Adatlap!
Tudok segiteni! Adatlap!
Sziasztok!

Fejidomtartó konzolt keresek 96-os ZXR400-hoz (L model)

Aki tud segíteni annak előre is köszönöm!