szívesen mennék, de sajna egész nap pesten leszek francba. pedig vártam ezt a motoros napot már régóta. de most ezt sajna ki kell hagynom. fáj a szívem nagyon!
Ugyanaz a tömítése, cikkszáma is megegyezik, de azért nézz rá a hengerfejre vagy ha nem vágod nézesd meg nem-e kell síkoltatni, ha kell vmennyit még elbír a gyári hengerfejpakolással.
éppen van nálam egy raktáron, vacsi új, szépen becsomagolt hengerfejtömítés. de nincs hozzá zxr400, szóval ha érdekel, biztos olcsóbban adom mint a bolt :)
Ha fehér füst akkor a vizet csipegeti, töltsd fel a kiegyenlítőt majd 'bár igy nem kéne vele menni' 1 kör után nézd meg hogy fogyott-e, de ha füstöl tuti fogyni fog.
Tűszelep tuti zár az teljesen jó.. fehér füst ami szerintem is viz fogyasztásra utal.... de ha kinyitom a kiegyenlítő tartájt 1 nem szusszan 2 nem trutyis a víz
Nézd meg hogy tuti benzin és akkor a karbiban a tűszelep zár-e rendesen, mert ha telefolyik a hengered, vagy lefolyik a blokkba akkor olajcsere, vagy a gyűrűk mellett nem folyik el, telemegy a hengered és inditásnál rögtön elgörbül a hajtókarod,ezt egy nagy csattanással jelzi is.Bár ha nem zár akkor a túlfolyón is egyfolytában folynia kéne akkor meg látnád a tócsát a moci alatt.Azért ránéznék arra is.
akkor lehet h a karbid folyik. előfordul h nem tömít rendesen és folyamatosan folyik a benzin a hengerbe. ennek tipikus jele h gyertya nélkül kiköpi pl kompresszió mérésnél. a nagyobbik baj h lemossa az olajat a hengerfalról és szétkopik. de csak egy ötlet
Tuti hogy tiszta olajat köp, nem lehet hogy benzines olajos keveréket, csak azért kérdem mert akkor az jobbik eset csak nem tudom hogy karbisor rajta volt-e.Először a szelepszár tömítést nézném meg a helyedben az olcsóbb mulatság, de ha a dugattyúd,gyűrűd kopott el az nagyobb gond, egyrészt akkor összes hengered meg kéne nézni másrészt meg hallottam hogy elég nehéz keríteni gyűrűszettet is.
Heló mindenki
Esetleg ha valaki tud zxr 400 97 es évjárathoz első lámpát + első sárvédőt, kérem írjon. De esetleg fejidom , oldalidom is érdekelne, de az csak ha jó áron.
email: ldan17@citromail.hu
Ugyan mitől köpheti az 1-es henger az olajat!? KÖszi a választ:(
Esetleg ha valaki tud zxr 400 97 es évjárathoz első lámpát + első sárvédőt, kérem írjon. De esetleg fejidom , oldalidom is érdekelne, de az csak ha jó áron.
email: ldan17@citromail.hu