szerintem csináljunk egy zxr 400 versenyt! valamelyik ringen. de ehhez el kéne kezdeni szervezni a dolgokat már tavasszal, és kb. nyáron már lehetne nyomni valamelyik pályán. nem sok zxr 400 van az országban, úgyhogy nehéz lenne összehozni az emböröket, de ha idejében elkezdjük a szervezést, akkor még lehet belőle valami. vagy nem is kéne kifejezetten zxr, hanem a lényeg a 400 lenne. én erre gondoltam.
ááá, minek az. amúgy pénteken jöttem haza a hringről (200km) és az út egyharmadánál furcsa kopogó hangra lettem figyelmes, ami hátulról jött. döccenőknél észleltem csak. megálltam, de semmit nem vettem észre. hazáig kísért a hang, aztán mikor beálltam a géppel a garázsba, akkor látom, hogy leszakadt a kipufogó tartó pánt . azigen mondom, én meg így jöttem hazáig? a három csavar fogta a dobot (amit tőled vettem) kb. 130km-en keresztül. amúgy nem hibáztatlak ezért meg semmi ilyesmi, csak megemlítettem, hogy mi lett a sorsa a tőled vett dobnak. majd lehet megcsinálom, most visszatettem a foltozott sérült sportdobot.
Hallóóh :) hálaistennek nem volt perec, csak elvolt öregedve az a gumi és mindig kicsuszott az index! hát csak lesz jó időő! mert akkor menni kell kakucsra! :))
még mindig nem tud valaki embert aki venne ZXR 400-at? az enyém még mindig itt porosodik a garázsban.. legalsó ár 250ezer Ft. szerintem nem pénz érte. de én egyáltalán nem használom.. 2012ig vizsga is, uj első gumi, meg alig futott lánc lánckerék, hátsó fékbetét. nem igaz hogy nem lehet megszabadulni egy motortól. sajnálom ott tárolni a sarokban.
Nem azzal volt a baj.. hanem a karburátorban. ahog van a tűszelep fészek az azt körülvevő gumigyűrű elvolt kopvaés átengedte a benzint.. tehát hiába volt benne tűszelep:D mind1 és azért nemindult a motort mert tul sok benzint kapot nem bírta berobbantani..csak a két szélső hengermukődöt ja meg ömlött a karbibólis a benzin de most már jó csak úszóóó kel...............
még mindig nem tud valaki embert aki venne ZXR 400-at? az enyém még mindig itt porosodik a garázsban.. legalsó ár 250ezer Ft. szerintem nem pénz érte. de én egyáltalán nem használom.. 2012ig vizsga is, uj első gumi, meg alig futott lánc lánckerék, hátsó fékbetét. nem igaz hogy nem lehet megszabadulni egy motortól. sajnálom ott tárolni a sarokban.
Tud valaki '96-os ZXR400-hoz tankidomot? (ami a légszűrőt takarja a tank elején, ahova bemegy a két "porszívó" cső)
Köszi előre is!
Önindítóval mi a helyzet?
Nincs valakinek 1 darab karbi uszója? Vagy esetleg hogy honnan tudnék beszerezni.. köszike