szerintem igen, inkabb 50kg, nem 100, mint amit itt valaki irt...1000-es blokkot egyedul beraktam a csomagtartoba, es en sem vagyok swarzenegger. (mondjuk azert napi 8 oran keresztul nem szivesen csinalnam)
nem lehet nagyon nehéz. én mikor kiszedtem a 400asomból a blokkot, egymagam bevittem a mühelybe és raktam fel a satupadra. Nem tudom te mennyire vagy Stallone
Köszi de nem vásárolni akarnék Szerencsére az enyémmel nincs semmi gond! Az emelő helye ahová a csavart kell becsavarni és amin támaszkodna ugyebár felemelt állapotban a bal oldali letört... elengedte a pont hegesztés! Azt akarnám vissza hegeszteni és azért érdekelne hogy milyen anyagból van a villa hogy milyen hegesztést válasszak.
VALAKI ESETLEG NEM TUDJA MILYEN ANYAGBÓL VAN A HÁTSÓ VILLA?
Zxr-400al tervezi valaki a Júli-31-ei versenyen való részvételt?
Régen mindenki sírt,hogy nincs nekik verseny ...most van...
megy valaki?
Azon gondolkozom kölcsön kérem haverét..de 1 ül a 'nagyok között"...nem lenne izgi
Bemész egy motorbolta és veszel 2m bowdent és 4 db bütyköt a végére.Otthon szétszeded a gázkart leméred, levágod ,rácsavarozod azt a pöcköt ami beakad a karba lellenörzöd a méretét és ha jó beforrasztod,telenyomod zsírral ,összerakod és legközelebb okosabban húzod a GÁZT Alapesetben két bowdenes a gázkarod, hogy amikor visszaengeded a gázkart akkor a "felső" ág huzza vissza igy nem akadhat fönt.
Vagy megkérded Kawazsoltitól az árát(Steelhorse motor)
Vagy elviszed szerelöhöööö
Én az elő megoldást választottam télen ,még nem volt elszakadva, de már rojtosodott.KB 2 edzser és 2 óra munka!
Sziasztok!
Úgy néz ki elszált a gáz bovdenem (kiszakadt a gázkartól) ha minden igaz mert még időm nemvolt rá hogy szétszedjem! (remélem gázkar, ilyesmi egyben maradt odabent és csak a bovden szakadt el)
Tudnátok segíteni abban hogy hol tudok én másikat venni és hogy kb mennyiért?
Hello !
Szeretnék kérdezni a kipufogódoboddal kapcsolatban, ami az adatlapodon van a mocin. Egy email címet meg tudnál adni? Persze,ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor kérlek az adatlapomon lévő ímélre írd az elérhetőséged. köszi
És hátsó lengővilla szerintem is aluminium.
Hát pontosan én sem tudom de szerintem Aluminium a váz és a hátsó villa is.
VALAKI ESETLEG NEM TUDJA MILYEN ANYAGBÓL VAN A HÁTSÓ VILLA?
Zxr-400al tervezi valaki a Júli-31-ei versenyen való részvételt?
Régen mindenki sírt,hogy nincs nekik verseny ...most van...
megy valaki?
Azon gondolkozom kölcsön kérem haverét..de 1 ül a 'nagyok között"...nem lenne izgi
Úgy tűnik egyedül kell elhoznom egy helyről személyautóval. Szerintetek megoldható?
Megérdeklődöm az eredeti árát aztán majd meglátjuk mi lesz!
Vagy megkérded Kawazsoltitól az árát(Steelhorse motor)
Vagy elviszed szerelöhöööö
Én az elő megoldást választottam télen ,még nem volt elszakadva, de már rojtosodott.KB 2 edzser és 2 óra munka!
Úgy néz ki elszált a gáz bovdenem (kiszakadt a gázkartól) ha minden igaz mert még időm nemvolt rá hogy szétszedjem! (remélem gázkar, ilyesmi egyben maradt odabent és csak a bovden szakadt el)
Tudnátok segíteni abban hogy hol tudok én másikat venni és hogy kb mennyiért?
91-es ZXR 400-hoz keresek tükröt. Tudnátok benne segíteni? Elsősorban Debrecen környékén.
Köszi!
1081 van beleírva. Képen látszik miről van szó. Van valakinek egy ilyen pöcke?
zxr 400 hengerfejet honna tudnék szerezni már átkutattam midnnet és kb mennyibe fájna?
Eladó egy 96-os zxr400, ha valakit érdekel, ezen a számon elér 06-20-571-1274. Ja az ára 250 000 Ft.
Szeretnék kérdezni a kipufogódoboddal kapcsolatban, ami az adatlapodon van a mocin. Egy email címet meg tudnál adni? Persze,ha nem szeretnéd ide kiírni, akkor kérlek az adatlapomon lévő ímélre írd az elérhetőséged. köszi