Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.Valaki megtudná nekem mondani hogy mennyire "kompatibilis" a zx400 és a zxr400?Nekem egy zx-em van és úgy néz ki hogy hengerfejes, és arra gondoltam hogy zxr blokkot raknék bele.A blokk felfogatás lenne a lényeg, egyébként nem akarom meghagyni gyári állapotban!köszi
Szia!

Állapota, ára?

Maxüdv: Szeemee
Szia!

Van ilyenem ha érdekel.

üdw
Tudom azért gondoltam hogy az alsó fülek rajta vannak, apró különbségek azért vannak belső is.Amúgy olajhűtő is van a zxr-en.
Köszönöm.
Próbálok típusazonosat keríteni. Azért vicces a dolog, mert zxr 400-as blokk van benne. Ezért gondoltam, hogy a hűtő is kb ugyanaz.

Mégegyszer köszi!

Egy kis leleményességel felraható bár nem tudom hogy nézne ki az a baszomnagy hűtő rajta
Hát ha jól látom akkor fent szemből van csavarozva a xanthus hűtő a zxr meg oldalról az alsóhoz meg lehet csinálni vmi konzolt mert gondolom az öntvénybe benne van a zxr konzoltartófülek mivel az ugyanaz, de nem biztos
Szia!

És a felfogatási pontjai? Ha stimmelne nem keresgélnék...

Köszi előre is!

Üdv: Szeemee
ZXR hűtő hajlított és legalább 2szer ekkora. de biztos rá lehet ekecsölni
Sziasztok!

Keresnék Kawasaki ZR400-as, vagy hasonló felfogatásokkal rendelkző hűtőt (reménykedem, hogy a zxr 400 ugyanez). Ami van, az még jó, de kicsit deformálódott. Képet mellékeltem.
Lehetőség szerint sérülés nélküli érdekelne! Emberi áron...

Jöhet topikba, vagy ár sms-ben a 06-30-266-2707-re, visszahívlak, ha érdekel.

Előre is kösz!

Eladó lenne egy garnitúra Continental RaceAttack gumi. Zxr-400-son volt idén. 160/60/17 és 120/70/17 Eleje hibátlan mindenhol, Medium keverékű, hátulja Soft közepe hibátlan, széle kissé kopott. Utcára tökéletes, vagy még pályán is elmegy. 15.000 lenne a kettő. Ha valakit érdekel írhat ide, vagy ggugu@citromail.hu-ra.
Tel: 06-20-582-6551
Szia, ha nem tudod megjavitani van elado oram. ( ... nem csak komplett muszerfal)
Hello
Km órám 40körül akad és csak ütögetésre mozdul meg,gondolom kezd beszarni az órám,de ha van valakinek valami ötlete örülnék ha megirná.
jólvan kösz
Eladó ZXR 400. Jó állapotban, erős motorral, 25KW papírral.
Érd:06 70 516 1775
Békés.
Üdv minden motorosnak!
Szia, sajnos nem talaltam meg, valaki mar elvitte ezek szerint... :(
ZX 400 telópár befogókkal, csutkákkal eladó. Van még pár alkatrész a tipushoz....
Le tudnád írni a paramétereit?
Hány centiméterrel kezdődik az átmérője a perforált csőnek a csavarozásnál?(a vége ugye akkor 2,5 cm) Hány cm maga a palást hossza? Mennyi az átmérője?(kerek?)
A végén a "pipa" hány cm és az átmérője?
Előre is köszönöm
Azt nem tudom, hogy hívják, de az enyémen ilyen van.
Nem azt hívják kónuszos csőnek?
35 mm-enként 1 mm-ert szűkül?
Nekem ilyesmit mondott a szerelőm...
Ja a dob alsó részén a lyuk azért van, mert a kondenzvíz itt távozik.
Japán sport dob, ami kimondott 400-asra való, a csőtől a végéig leszűkül 2.5cm-re.
Értelek!
Egyébként az én gyári dobomon is vannak + lyukak. Én is néztem hogy minek az oda... A szegecsnél alul pedig ez is kifúj.
OK köszönöm
Gyárilag nem egy cső van benne, hanem járatok vannak kialakítva.
Azért lett 50-es mert a kipu. cső is ekkora. Karbin nem állítottam, nem durrog tőle tehát nem szegényedett el a keverék, és a gyertyák sem fehérek! Bár lehet hogy mielött megvettem akkor is sportdob volt rajta és adtak neki még benzint, mert amivel én vettem gyári kipu.val az szét volt rohadva és ki is fújt. Szerintem leszedték a sportdobot és tettek fel valamit amit találtak rá. +lyukak is vannak rá fúrva úgyhogy sztem ez lehetett.