Sziasztok.Valaki megtudná nekem mondani hogy mennyire "kompatibilis" a zx400 és a zxr400?Nekem egy zx-em van és úgy néz ki hogy hengerfejes, és arra gondoltam hogy zxr blokkot raknék bele.A blokk felfogatás lenne a lényeg, egyébként nem akarom meghagyni gyári állapotban!köszi
Hát ha jól látom akkor fent szemből van csavarozva a xanthus hűtő a zxr meg oldalról az alsóhoz meg lehet csinálni vmi konzolt mert gondolom az öntvénybe benne van a zxr konzoltartófülek mivel az ugyanaz, de nem biztos
Keresnék Kawasaki ZR400-as, vagy hasonló felfogatásokkal rendelkző hűtőt (reménykedem, hogy a zxr 400 ugyanez). Ami van, az még jó, de kicsit deformálódott. Képet mellékeltem.
Lehetőség szerint sérülés nélküli érdekelne! Emberi áron...
Jöhet topikba, vagy ár sms-ben a 06-30-266-2707-re, visszahívlak, ha érdekel.
Eladó lenne egy garnitúra Continental RaceAttack gumi. Zxr-400-son volt idén. 160/60/17 és 120/70/17 Eleje hibátlan mindenhol, Medium keverékű, hátulja Soft közepe hibátlan, széle kissé kopott. Utcára tökéletes, vagy még pályán is elmegy. 15.000 lenne a kettő. Ha valakit érdekel írhat ide, vagy ggugu@citromail.hu-ra.
Tel: 06-20-582-6551
Le tudnád írni a paramétereit?
Hány centiméterrel kezdődik az átmérője a perforált csőnek a csavarozásnál?(a vége ugye akkor 2,5 cm) Hány cm maga a palást hossza? Mennyi az átmérője?(kerek?)
A végén a "pipa" hány cm és az átmérője?
Előre is köszönöm
Gyárilag nem egy cső van benne, hanem járatok vannak kialakítva.
Azért lett 50-es mert a kipu. cső is ekkora. Karbin nem állítottam, nem durrog tőle tehát nem szegényedett el a keverék, és a gyertyák sem fehérek! Bár lehet hogy mielött megvettem akkor is sportdob volt rajta és adtak neki még benzint, mert amivel én vettem gyári kipu.val az szét volt rohadva és ki is fújt. Szerintem leszedték a sportdobot és tettek fel valamit amit találtak rá. +lyukak is vannak rá fúrva úgyhogy sztem ez lehetett.
Állapota, ára?
Maxüdv: Szeemee
Van ilyenem ha érdekel.
üdw
Próbálok típusazonosat keríteni. Azért vicces a dolog, mert zxr 400-as blokk van benne. Ezért gondoltam, hogy a hűtő is kb ugyanaz.
Mégegyszer köszi!
És a felfogatási pontjai? Ha stimmelne nem keresgélnék...
Köszi előre is!
Üdv: Szeemee
Keresnék Kawasaki ZR400-as, vagy hasonló felfogatásokkal rendelkző hűtőt (reménykedem, hogy a zxr 400 ugyanez). Ami van, az még jó, de kicsit deformálódott. Képet mellékeltem.
Lehetőség szerint sérülés nélküli érdekelne! Emberi áron...
Jöhet topikba, vagy ár sms-ben a 06-30-266-2707-re, visszahívlak, ha érdekel.
Előre is kösz!
Tel: 06-20-582-6551
Km órám 40körül akad és csak ütögetésre mozdul meg,gondolom kezd beszarni az órám,de ha van valakinek valami ötlete örülnék ha megirná.
Érd:06 70 516 1775
Békés.
Üdv minden motorosnak!
Hány centiméterrel kezdődik az átmérője a perforált csőnek a csavarozásnál?(a vége ugye akkor 2,5 cm) Hány cm maga a palást hossza? Mennyi az átmérője?(kerek?)
A végén a "pipa" hány cm és az átmérője?
Előre is köszönöm
35 mm-enként 1 mm-ert szűkül?
Nekem ilyesmit mondott a szerelőm...
Egyébként az én gyári dobomon is vannak + lyukak. Én is néztem hogy minek az oda... A szegecsnél alul pedig ez is kifúj.
Azért lett 50-es mert a kipu. cső is ekkora. Karbin nem állítottam, nem durrog tőle tehát nem szegényedett el a keverék, és a gyertyák sem fehérek! Bár lehet hogy mielött megvettem akkor is sportdob volt rajta és adtak neki még benzint, mert amivel én vettem gyári kipu.val az szét volt rohadva és ki is fújt. Szerintem leszedték a sportdobot és tettek fel valamit amit találtak rá. +lyukak is vannak rá fúrva úgyhogy sztem ez lehetett.