Srácok épp most szerelem a mocit mert dobálja a kettes sebességet.
Ma vettem ki azt a tengelyt amin az 1.2.3.4. sebesség van.
Mellékeltem egy képet ami ennek a 4 sebességnek a fogaskerekeit ábrázolja, aki ért hozzá esetleg betudná jelölni nekem h melyik a 2-es
sebesség ezek közül? segítene egy kicsit a munkámban.
az előttem ehhez a témához hozzászóló csávónál(Brian) vannak egész elfogatható áron ezektől 100szor jobban tapadó gumik....
ismerek olyat aki egy M3as szettel 2.10et ment a ringen (GSX-R600K4) de akkoriban ez a gumi még top volt....
Az előbb csak vicceltem!
De amikor vettem a gépet anno pilot power elég nyúlos guma volt rajta,természetesen pályakopott,utána én visszaraktam a sportmaxxot (még kb 70%-os volt.Azt vettem észre, hogy este ill. hidegebb időben a sportmaxx jobb volt!Ami inkább tura mint sport!
Ma vettem ki azt a tengelyt amin az 1.2.3.4. sebesség van.
Mellékeltem egy képet ami ennek a 4 sebességnek a fogaskerekeit ábrázolja, aki ért hozzá esetleg betudná jelölni nekem h melyik a 2-es
sebesség ezek közül? segítene egy kicsit a munkámban.
ismerek olyat aki egy M3as szettel 2.10et ment a ringen (GSX-R600K4) de akkoriban ez a gumi még top volt....
én épp most intézek magamnak bontott alkatrészt a sajátomhoz...ha gondolod megkérdezem a srácot h megvan-e még az a műanyag védő
piszkod be te lopj nekem 1et
De amikor vettem a gépet anno pilot power elég nyúlos guma volt rajta,természetesen pályakopott,utána én visszaraktam a sportmaxxot (még kb 70%-os volt.Azt vettem észre, hogy este ill. hidegebb időben a sportmaxx jobb volt!Ami inkább tura mint sport!
Cserélni akar!