"- 2010-es Kawasaki rendezvények
ZX Kupa, Esti Motorozások, Kawasaki Lime Party, hogy csak néhányat említsünk.
A rendezvényünkön részletesen tájékoztatjuk 2010-es programjainkról. Ha már részt vett valamelyiken ki ne hagyja 2010-ben!"
Egyszer egy 125-öm azért ragadt meg mert ment-dolgozott az olajszivattyú csak nem nyomott eleget!A sephiát meg egyszer megfúrták és olyan gyűrűt vettem hozzá,hogy a fúrás után három helyen ért hozzá a gyűrű a henger falához.Ezt nézd meg mielőtt összerakod!
Különolajzás pumpáját szedném le a blokkról és tisztítanám ki, mert az utóbbi időben volt 2 ragadás és keresem az okokat. Karbi szintán tisztítva lesz. Szóval egyszerű-e szétszedni-összerakni, arra voltam kíváncsi rajzról, hogyan kapja a hajtást.
Meg hány századra illesszem az új dugattyút és elég-e a Prox minőség?
Előre is köszönöm és elnézést az offért!
helo! szerintetek mi jár azért ha engem elkapnak egy zxr400-assal, ami ki van vonva a forgalomból, nincs rajta rendszám, és persze biztosítás se, és nekem meg nincs jogsim?
a gumival nincs semmi probléma, az le lett ellenőrizve.. a tű is ugyanugy van mindegyiken, megnézte a service manualba, és aszerint állitotta be, ezért nem értjük hogy mi történik... karburátorok teljesen rendben... alapjáratcsavar sincs eltekerve, és mégis 4000 az alapjárat, ha légszűrőt befogod meg 7-8... =/ no idea
Sziasztok srácok.Abban tudok segíteni hogyan lehet javítani a pillangó tengelyt olcsón . Az én zxr750-r-be. ez volt a baj.Olcsóbb mint egy újabbal kisérletezgetni.A pill. tengelynél szivott fars levegőt ezért nem lehetett alapot állitani.Én úgy oldottam meg széthúztam a karbi sort a tengelyeg tövében esztergáltattam akkora lyukat amibe bele fért egy méretes szimering háttal befelé bebattintottam olyan mint újkorában. Már egy éve semmi baja .Egy tizes volt gépi meló a 7-db ,,G,,gyűrű meg 1500.-ft.
A robohaz.hu-n is van, akár karbonmintásat is vehetsz, én is ott vettem, és nincs gagyi gumifékcső érzésem, szóval jó a cucc, é sokféle fittingel rendelheted
"- 2010-es Kawasaki rendezvények
ZX Kupa, Esti Motorozások, Kawasaki Lime Party, hogy csak néhányat említsünk.
A rendezvényünkön részletesen tájékoztatjuk 2010-es programjainkról. Ha már részt vett valamelyiken ki ne hagyja 2010-ben!"
Kawasaki.hu Hirek
Tok jo lenne ha paran osszegyulnenk 400assal a ZX kupara.
Van valaki aki jonne?