Arra nem válaszoltál h, a ház is szükséges feltétlen a csapágy cserénél? Nekem annyi a lényeg h 12.-ére lesz pénzem, szal jöv hét végére. Utánajárnál h mennyi idő lenne míg megkapom? mert kéne mindenképpen
90%-ra biztosan állithatom de mivel nem látom a mocidat bármi lehet még mellette! kawánál hétfö délig kell rendelni ha van a központban akkor 6 nap ha nincs még 6 nap mivel 1991-es a géped nem biztos hogy rögtön van polcon de ha kell megrendelem dpd-vel küldöm egész ország területén! ha rendeled az adatlapomon keress!
És ezzel a cserével megoldódik az a zörgése alapjáraton kiengedett kuplungnál? A ház cseréje is mindenképp szükséges? Mennyi idő alatt jönne meg ha most megrendelném?
csáo
Keresek Zxr be 250-400as komplett üzemképes blokkot..
250es vázba.. mem indul el.. hajt.. de egyet nem robbant.. meg szar a főtengelye is..
szal kéne 1 komplett 250-400as blokk..
üdv:tommy
egyik jóbarátom michubishi szalonba dolgozik alkatrész értékeítőként, jókis kapcsolatai vannak.
olajszűrőt is ő intézte (champion 1200ft) +levegőszűrő 2300ft.
Dpd vel küldöm az egész ország területén az alkatrészeket kb 1000 ft. Kawasakinál mindig hétfön kell rendelni alaktrészt tehát ez kimegy márc 8 ha van a központban 6 nap ha nincs még 6 nap ! ha rendelni szeretnéd irj az adatlapomon lévö cimre!
ZXR-400 ra KPL kipufogó rendszert keresek ha valakinek van kérem jelezze!
Betudnátok jelölni nekem h melyik az a 2 alaktrész amire gondoltok?
Keresek Zxr be 250-400as komplett üzemképes blokkot..
250es vázba.. mem indul el.. hajt.. de egyet nem robbant.. meg szar a főtengelye is..
szal kéne 1 komplett 250-400as blokk..
üdv:tommy
olajszűrőt is ő intézte (champion 1200ft) +levegőszűrő 2300ft.
Igen!
Elküldtem a címre az adatokat.
Fizetés átvételnél történik?
És utánvét megoldható-e?