Amugy az a ZXR nagyon nincs szetpalyazva, eleg vacsi gep, en mentem vele, hallottam is a hangjat. Merem ajanlani attol meg hogy slick gumi van rajta...
Ne is mond, már naponta megyek le a garázsba...már minden bajom van. De erre nem elkezd szakadni a gedvás hó....Én is szeretnék kijutni kakucsra, nekem az nincs messze és még sosem voltam . Idén remélem másképp lesz.
Én még csak most vettem a gumit a héten tetetem fel. Gondoltam rá hogy feljebb kell tenni, de a gumisnál majd kiderül. A hűtős story, egy ZXR-es barátunké, sokat van a pályán .
A service manuálban 120/60 van, de a 120/70 is felmegy, de ahogy egy barátom mondta ha a pályán nagyon leszűkíted a féktávod akkor "hozzáérhet a hűtőhöz", na én ettől nem félek . Csipa vagyok én még ehez. LieBiNG, nem csak használt gumikkal foglalkozik...És érdemes hallgatni rá...ment már pár kört.
Szombathelyi szezonzáron biztos hogy láttam... akkor azért volt ismerős, talán ő a Jankee? (sorry ha rosszul írtam a nevet:D de ha az, akkor isteni a hangja
természetesen mindenki szíve joga mit rak fel!
Pirelli Dragon Supercorsa PRO SC2 vadi új 36570ft Sok különbség nincs közte! Most új gumik nagyon nagy akcióban mennek! ez pl 50880ft-ről van letolva!
http://www.pasztoy.hu/motor/ad...
Az M3 sportec eleg jo gumi, meg jo az ara is, ZXR en azert eveket is elmegy egy szett, ha nem burnoutra hasznalja az ember.
http://www.pasztoy.hu/motor/ad...
Amugy az a ZXR nagyon nincs szetpalyazva, eleg vacsi gep, en mentem vele, hallottam is a hangjat. Merem ajanlani attol meg hogy slick gumi van rajta...
A service manuálban 120/60 van, de a 120/70 is felmegy, de ahogy egy barátom mondta ha a pályán nagyon leszűkíted a féktávod akkor "hozzáérhet a hűtőhöz", na én ettől nem félek . Csipa vagyok én még ehez. LieBiNG, nem csak használt gumikkal foglalkozik...És érdemes hallgatni rá...ment már pár kört.
Üdv.
De milyen szezon zárón? hol? így nem ugrik most be!
Haverom fz1s -e
Pirelli Dragon Supercorsa PRO SC2 vadi új 36570ft Sok különbség nincs közte! Most új gumik nagyon nagy akcióban mennek! ez pl 50880ft-ről van letolva!