Sziasztok
Csak egy gyors kérdés: nektek is patog "kicsit" az eleje a motornak kanyarokban? Kicsit már kezd zavarni, mit kéne csinálni puhítani talán kicsit a telón vagy...? Nemsokára felmegyünk faterral H-ringre aztán kéne egy jó beállítás addigra
Na Sziasztok !
450be pálya cuccok nélkül! 425be vettem úgyhogy elégedett vagyok Bár nem hiszem hogy még valaha is lesz egy ilyen gazdaságos mocim ami nem veszit az árából ezért sajnálom
Aha sikerült! Sajnáltam a gépet de az első vevő elvitte! Pedig azt hittem még a Lime partyra azzal megyek :( A széles felnire ha tudsz vevőt légyszi szólj!
nekem kék címkés és nem tilt le csak az nem mind1 hogy mi a száma meg hogy milyen betű van rajta a fojtotton egy L van a másikon pedig M de mind2 kék címkés
a kerek lámpás ZXR-nek nincs folytása... attól függ hogy piros vagy kék cimkés elektronikád van... a piros cimkés nem tilt le.. ha kék cimkés van ki kell cserélni pirosra és elvileg kész is.. legalábbis egyik haver ezt hazudta =)
Csak egy gyors kérdés: nektek is patog "kicsit" az eleje a motornak kanyarokban? Kicsit már kezd zavarni, mit kéne csinálni puhítani talán kicsit a telón vagy...? Nemsokára felmegyünk faterral H-ringre aztán kéne egy jó beállítás addigra
Na Sziasztok !