Annyi a probléma ezzel, h az A korlátlan jogsihoz kellene 2 év A kategóriás tapasztalat vagy 21 év! Nálam sajna még egyik sincs meg, így marad az A Korlátozott! Csupán ennyi a probléma!
Bocs ha zavarok csak egy kérdésem lenne.
A barátod motorjával jutottak e valamire a szervizben, a vízmelegedéssel kapcsolatban ?
Nekem semmi előrelépés :(
Köszönöm
Minek 25 kw?
olcsóbb legyen a biztosítás?
Nem nyersz vele annyit, mert valami buzgó mócsing lecserélteti a papírokat, és akkor kapásból legalább egy új műszakit fizethetsz!
Vagy nincs A korlátlan jogsid?
Szerintem akkor azt illene megcsinálni. Főleg, hogy gondolom, nem csak 2 hetet akarsz motorozni, hanem hosszabb távon, és akkor nem éri meg kínlódni az ilyen papírokkal...
CSak érdeklődöm, mert látom, többen is keresnek ilyen motorokat 25Kw os papírral...
Sziasztok!
Egyszer már kérdeztem a 25kw-os témával kapcsolatban, most van itt még egy aprócska kérdés! Ha esetleg megveszek egy olyan motort (ZXR400) amihez nem 25kw-os papír van, azt ki és mennyiért tudna nekem intézni esetleg?
hát nekem is vannak apró karcok kicsit megvan a hűtő alatt repedve a balos idom azt ennyi a sérülése ... szeretem a mocit nekem azért többe van mert 720 ért vettem plussz már vagy 220 at ráköltöttem de igazából ezt ugye nem számolhatjuk és ezért csak 750 ért adom nagyon jo kis moci de mostmár vágyom a nagyobbra kezdő mocinak nagyon jó aztse bánom tényleg ha csak tavasszal viszik el. sajnos max 2-3 száz ezret tudok most hozzátenni árához ezért gondolkodom a 7 es ninján a nagy álmom a 750 es vagy 1000 res gsx r tetszik 2001 től az összes főleg k6 és k8 de az még odébb van ha megérem a 7essel...
Én is szívesen lecserélném az enyémet nagyobbra, de a fene sem fizet szerintem a 400 asra 650 000 körül. Pedig anniy legalább kellene érte, hogy azt mondjam, nem buktam vele olyan sokat. Én vagy kawa 6r vagy honda cbr rr 600 on gondolkodom.
Igaz, nem tudom ezt a motort sem kihasználni, de valahogy hiányzik, hogy ne kelljen pörgetni, hogy megkapjam a kívánt nyomatékot.
A tied menniyre karcos? az enyémen van pár sérülés, ami még az előző tulajtól származik, de egy festés kb 80 000 lenne, és ha elnyalsz, akkor sanyi a pénznek. Én inkább rendberaktam a blokkot hozzád hasonlóan. Vez.lánc, szelepek, hézagok, tömítések, olaj, új gumik, dupla Xenon 3 év garival...
Szóval nekem is a mottor valahol 750 környékén van
Viszont egy újabb 600 as meg 1 500 000, ha nem akarsz öreget venni. (ha jól tudom, de javítsatok ki)
jaja nagyon beleszerelmesedtem a zx7r be vonz nagyon és hát egy fél évig elmotorozok én azzal a környéken:P:) de sztem ugyse viszik el tavaszig a zixit szóval nem aggódom:P
Ilyen távolságnál nem számít, igazad van. Háll nekem már rég nem kellett ilyen körutat tennem.
Miért akarod most eladni a géped. Ha jól emléxem, most volt egy igen drága nagyszervízed. Vagy ennyire vágysz a nagyobbra?
mizo lehet hogy debrecenből nézve nagykerülő út de kecskemét felől azért eléggé közel vannak mert első cím is 160 km :D
hu mago kft nél dolgozom ami a boltban van polcrendszer hűtő meg minden azt mi szereljük bontjuk stb stb és szerződésünk van a spar magyarországgal és most épp a beveásárlókocsikon cseréljük át a fogókat a plusszosat spar osra....
Én is néztem ezt a motort, el is mentem megnézni, hát nem akarom bántani a gazdáját, de az egyik oldala szépen végig van nyomva ( letört az index meg az elem is törött azon a helyen), a fényezés télleg jó a motor többi részén. Nekem már 470 be is simán odaadta volna, mi szerelővel mentünk és ő is mondta ahogy ment volt valami fura hang a motorból, úgyhogy inkább a Kecskeméten vettük meg a kicsikét. Beszélgettünk arról is mégis mennyire kímélte a motort, a következő már az volt h 230-at is megy..., na tehát szerintem elég lutri a motor, én inkább másikat néznék, de ha meg is veszed akkor szurkolok hogy ne egy másik roncshalmazba bukj bele! Azt hiszem megvannak még a képek amiket a srác küldött, ha kell megkeresem!
Bocs ha zavarok csak egy kérdésem lenne.
A barátod motorjával jutottak e valamire a szervizben, a vízmelegedéssel kapcsolatban ?
Nekem semmi előrelépés :(
Köszönöm
olcsóbb legyen a biztosítás?
Nem nyersz vele annyit, mert valami buzgó mócsing lecserélteti a papírokat, és akkor kapásból legalább egy új műszakit fizethetsz!
Vagy nincs A korlátlan jogsid?
Szerintem akkor azt illene megcsinálni. Főleg, hogy gondolom, nem csak 2 hetet akarsz motorozni, hanem hosszabb távon, és akkor nem éri meg kínlódni az ilyen papírokkal...
CSak érdeklődöm, mert látom, többen is keresnek ilyen motorokat 25Kw os papírral...
Egyszer már kérdeztem a 25kw-os témával kapcsolatban, most van itt még egy aprócska kérdés! Ha esetleg megveszek egy olyan motort (ZXR400) amihez nem 25kw-os papír van, azt ki és mennyiért tudna nekem intézni esetleg?
régen máshogyment:D
kb 4-5 éves, és keveset futott motor.
Igaz, nem tudom ezt a motort sem kihasználni, de valahogy hiányzik, hogy ne kelljen pörgetni, hogy megkapjam a kívánt nyomatékot.
A tied menniyre karcos? az enyémen van pár sérülés, ami még az előző tulajtól származik, de egy festés kb 80 000 lenne, és ha elnyalsz, akkor sanyi a pénznek. Én inkább rendberaktam a blokkot hozzád hasonlóan. Vez.lánc, szelepek, hézagok, tömítések, olaj, új gumik, dupla Xenon 3 év garival...
Szóval nekem is a mottor valahol 750 környékén van
Viszont egy újabb 600 as meg 1 500 000, ha nem akarsz öreget venni. (ha jól tudom, de javítsatok ki)
Ilyen távolságnál nem számít, igazad van. Háll nekem már rég nem kellett ilyen körutat tennem.
Miért akarod most eladni a géped. Ha jól emléxem, most volt egy igen drága nagyszervízed. Vagy ennyire vágysz a nagyobbra?
vagy simán rakok bele egy 6os csavart 2-3 cm eset azt kész?
hu mago kft nél dolgozom ami a boltban van polcrendszer hűtő meg minden azt mi szereljük bontjuk stb stb és szerződésünk van a spar magyarországgal és most épp a beveásárlókocsikon cseréljük át a fogókat a plusszosat spar osra....
Érdekes kör lehetett!
Mi jót csináltatok ilyen melegben arra?
Újfalu ráadásul pont ellenkező irány, és van vagy 70 Km Ladánytól.