Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ő esett el mert hátranézett aztán megijedt:D
én a hülyeségem miatt estem el:D
koszi sracok!

bencce! nem valoszinu, de nem tudom meg.

Geri! jaja, a tarcsa volt a gaz. femfekcsoveket meg szerezhetnel nekem hozza.
fenyítős lett baszki!
neked lesz licenszed?
Geri nem tudod, HJC-nél ugyanaz van mint tavaly? csak m ert nincs az oldalukon frissítés...
csecse lett a kis exem,hátsófék jólett?
Igazán jóféle lett...
Most ettől nagyon megjött nekem is a kedvem a motorozáshoz, pedig eddig elég jól bírtam
Nagyon faszán néz ki
Sziasztok
Szerintetek mennyire macerás átalakítani a zxr kipufogó dob felfüggesztését arra a rugós (Slip-on Line)
felfüggesztésre? A legtöbb jó dob ilyen felfogatással kapható sztem! Ilyet szeretnék rá!
kesz a palyaidomom
ne vicceld el! ezek a sracok nagyon kemenyen mennek
Azt vágod ,hogy múltkor egy ilyen kissrác miatt estél el mikor bevágott eléd?
találtam rólad meg a kis barátodról 1 képet:D
Mr.Yamaha töltöttem fel vidit ahogy kérted. Az adatlapomnál meg tudod nézni ha érdekel.
azért mert péntek vaaaan és mindenki készülődik bulizniii
már megint hal a fórum....

legalább ezt nézzétek meg:)

kipufogó:D
én utoljára unixnál vettem gyertyát,mert van ismerősnek ekdvezménye ott.
NGK -t vettem de hirtelen nemtom milyet asszem 9es hőértékűt és "C" -s ami 10Xasszem1 es menetű.
Olyan való a régi hetesbe.
De kb. 2e körül volt a lista ár-kedvezmény.
12000-18000km-ként cserélem őket.
Mikorra várhatók a gyertyák?
nem tom mennyi a sima gyertyának az élettartama de sztem azért 30ezernél midnen félét jobban jársz ha cserélsz vagy tévednék?
más motornak is van ennyi irídiumossal.ettől függetlenül szép teljesítmény.
A ZX-12R-ben gyárilag irídiumos van és elvileg :100 000km az élettartama! Nem írtam el. 100 000.
vita lezárva.érdekesség képp:elvileg finomabb alapjárat tökéletesebb égés így akár alacosnyabb fogyasztás(nem hinném h a valóságban működne) elvileg jobb gyorsulás és végsebesség,de ezek nagyrésze inkább csak reklámszöveg.nagyobb igénybevételnél jobb az biztos,ráadásul jóval hosszabb élettartamú
nem akarok vitatkozni de én biztos nem vettem volna meg féláron akármelyik alkatrészt motorba mert nekem az gyanus lett volna hogy miért annyi... de én aztse tom mibe jobb ez az iridiumos gyertya szóval engem nem érdekel én gyárit raktam inkább....
én meg az 1 db-on akár 3ezret,akkor min vitatkozunk?
nem aztmondtam hogy 700 ft a gyertya db ja hanem hogy mi 1 db gyertyán nyerünk 700 ft ot
Hát boltban az iridiumos gyertya 4500 kb, amúgy meg 700 forintért te még gyári gyertyát se kapsz a 400-ba, nemhogy iridiumosat. 2500 darabja amúgy és nem 5500.