Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy jó 160-as gumim. Az még felmenne hátra? Vagy az már túl széles?
Igen 18-as!
18-as hatso felnitek van?
Mekkora gumit lehet felrakni hátra? Mekkora ami még felmegy?
Van itt olyan valaki aki tud kerekezni ZXR-el?Valamennyire vagy teljesen.
Aham tuti, megmondod mit kell akkor változtatni rajta? Elpre is köszi!
hello tuti hogy fojtás van benne mert ismimnek is csak anyit forgot!és 12ezernél szabályoz?
Hol lehet leengedni az olajat?
létezik zöldben is, de most csak kékről és pirosról tudok képet küldeni, ahol kék vagy piros értelemszerűen ott lenne zöld
sajnos nem tudom mit láthattál Kecskeméten, de küldök képet, ha érdekes lehet számodra
Szia engem is érdekelnek.Zöld nincs?Képet nekem is tudsz küldeni?kawasaki400@freemail.hu köszönöm
ez nem aza kecskeméti ruha láttam hasznaltmotor.hun 69 ért fasza ruhát az az?
Elküldtem a képeket.
Kétrészesek.
szia!
engem is érdekelne!
képet a marco.polo@freemail.hu ra tudsz küldeni.Boltban egy ilyen mennyibe fájna?

üdv:Márk
Hupsz!De bamba vagyok.
kétrészes,leírta
Ezek kétrészes vagy egyberuhák?
Kék és a fekete is érdekel.Majd a kép alapján választok
Hello kb~ S-es méret jó lehet rád, de létezik XS-es is, milyen színben szeretnéd? pár perc és küldöm a képet az emailedre...
Csúnya lesz mikor egy tiptop 125 2T megizzasztja...ha oda nem ver neki
ne sajnáld. két henger tuti100 hogy gpz250 blokk, csak befecsis, meg agyonfolytott, szal lehet kb 30loerő max.. egy tárcsa, beztos gyenge váz.. sehol nicns egy zxr-hez képest. lánymotor. (ahogy a kép is mutatja..
jaja ez igaz lehet hogy huu 600 000 ft olyan kevés nek tünik vagyis az jó ár lenne érte lehet énis inkább vennék olyat mert nem zsákba macska lenne én járatom be és csak új vas lenne jó hogy mindenki megszólná dehát akkor is új lenne de mivel a magyar kormány olyan rendes a néppel hogy még az országba befújó szelet is megadóztatná reg adója sztam vagy 2-3 kiló plussz áfa 2 kiló meg ilyen szarok azt már ottis van hogy 1500000:S ennyi:S
Engem érdekelne.Küldj képet a szkraccs@freemail.hu-ra.165cm/42kg-os méretemre kéne
Van ilyen kicsiben?
Ha leszis nálunk min az ottani ár duplája(+1kicsi...) lesz