Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egyébként mi a véleményetek, mennyi újraépíteni a blokkját egy szít..szott zxr 250-nek?mert ha mondjuk veszel egyet 150000ért csak kijön 300-ra nem?

üdv:Márk
sziasztok!
Ez a kép megvan 2 éve:)
Tudom de attol még jol néz ki
Ez egy zx6r photoshoppal átszerkesztve zx2r -re
Hát ja a képeket megnézve elég ER250-nek tűnik bár igy sokkal jobban nézne ki
megvenni egy ilyet a régieknek a blokkját bele azt ugy már zsír gép megvana design is új motor a lelke a motor meg már pörög is nem eu lefolytott gagyi...
Ebben van valami!? A gumik is elég virslinek tűnnek.Amugy gyönyörű!
Ha jobban megnézed egy tárcsa van elöl,szóval ez inkább ZZR-es 2 hengeres :S
Számold hozzá az EU normát és kész a tökéletesen unalmas blokk...
Húú mennymá ! Ha ez igaz, akkor szerintem én leszek az első aki meg fogja venni újonnan boltból :D. Vajon a mai modern technikával meddig lehet majd pörgetni? 30 000?
Tutira vennem kell egyet :D
Nagyon állat!
Hi,

ha olyan mint a 400-ase, akkor nekem van mindketto (sarhanyo es spiral is)

udv,
N.
Ezt nézzétek meg lehet hogy lesz uj 250-es zx? http://www.motorcyclenews.com/...
Újra köszike hogy elmondtátok a véleményeteket!
Ha már közelebb leszek a célhoz, akkor majd jelentkezem különböző kérdésekkel!
Helo! Szeretném megkérdezni hogy körülbellül mennyi a fogyasztása a zxr 250-nek.előre is köszi
Ez ígyvan. De most ha azt nézed van aranyközépút is a világon. Én pl elcsúsztam kb 60nal és a nem egy húde nagyon márkás bőrruhám ami púpos gerincvédős stb, a combomon kiszakadt a varrásnál...
És ilyenkor elgondolkodtató hogy mi van akkor ha nem ennyivel hanem 3szor ennyivel csúszok el...
Hali!

Szeretném kérni a segítségeteket. Elszakadt a KM spirálom, és nincs valakinek egy eladója? Valamint szükségem lenne egy hátsó láncvédős sárhányóra. Ha van valakinek írjon plz, előre is köszi!
Mégvalami az ülést minek kell tartania? :) Mert nekem egy csavar fogja és kész, valami hiányzik alóla ugye? :D És ha igen honnan kapok olyat és hogy hívják? Előre is thx
Hát én inkább nem akarok elesni egyikbe se. Egyértelmű, hogy a drágább meg jobbminőségű a jobb. Csak nem mindenki tudja azt megfizetni. ( sajnos ). Ha valaki rendesen fel akar öltözni, ráadásul úgy, hogy mindenből a legjobb minőség akkor az kb. annyiba kerül mint egy 250-es ZXR.(ha nem több)
Essél el egy olcsó és egy márkás jóminőségű ruhába és meglátod...
Szerintem nem fogod megbánni, ha ZXR-t veszel. Szépségével és erejével is kimagaslik. Igaz, hogy az árával is. Hát a ruha témához nem tudok hozzászólni. Biztos, hogy azért van különbség az olcsó meg a drága ruha között, de nem biztos, hogy mindig a legdrágább a legjobb. Sokan azt tarják, hogy a ruhán nem érdemes spórolni, hát nem tudom.
Köszike!
Lerobbantat semmi képp nem veszek meg! :)
Igen mindenképp átvizsgáltatom.
Akkor jól döntök ha a Kawa mellett maradok?!
Bár 1-2 év és csere lesz egy nagyobbra. :)
Ami még érdekelne, az a ruha. A márkáknak mennyire lehet hinni?
Mekkora gyertyakulcs kell, hogy ki tudjam venni a gyertyákat? Hány mm-es?
vegyé lerobbantat, 150 meg hasonló árban vannak, ha 200at is költesz rá, árbvan vagfy, és tiptop.
Szerintem jó választás kezdésnek a ZXR! Csak nagyon vigyázz mit veszel meg. Jól nézd meg.
Helloka!

Én most teszem le a jogsit motorra, és kezdésnek egy Kawasaki ZXR 250-es motorra gondoltam.
Szeretném kikérni a véleményeteket műszaki ügyben, hogy mire számítsak vele kapcsolatban.
Köszike
bocs!
520 000 ft, és 1991