Nono Nem 250ccm-ig,hanem 25kw-ig.Ez szentbiztos.Havert a 30kw-os 250ccm-es Honda cbr-ől leszálította."Önnek erre a motorra nincs jogosítványa!"És kénytelen volt eladni.Most júliusban volt az eset.
Úgy volt hogy megnézte és kérdezte tőlem: Tudod hogy csak 25 kw-ig szól a jogsid? Mondom ja és 250 ccm -ig. És a forgalmiba 249 ccm van. Mehettem tovább.
Igen megoldódott. A szerelő azt mondta, hogy csak a gyertyákat pucolta meg. Valahogy az olaj feljutott a hengerbe. Amikor elindította, hatalmas füstöt eregetett. Meg nemtudom mit állított rajt, de most sokkal jobban megy. Nekem is az volt a baj, hogy 6.-ba húztam neki és 130-nál tovább már nem nagyon akart gyorsulni. Most nincs ilyen probléma. Nagyon vadállat lett.
Nekem 31 KW van a forgalmiban. A korlátozottam van. Azért már megbüntet a rendőr?
Nekem is volt hasonló eset. Elvittem szervízbe és kicserélték a még gyári gyertyáimat! szelephézagot állítottak, karbit takarítottak valamint beállították és minden zsír lett. Gondoltam még vezérműlánc cserére is. De felvilágosítottak, hogy nem régen lett cserélve és nem szükséges. Azóta nem ismerek rá és az órát egy könnyed gázrántással kiakasztom.
Sziasztok ma mentem a géppel elég sokat és kirpobáltam mennyit megy végre egyenesben mondjuk elég szar volt az út. Nah szoval 6.ba váltok és full gázon 12ezres fordulatig forgot és csak 150nel mment pont a 150 vonalan alt meg a mutato, mi lehet a baj hogy csak ennyit ment tovább kellet volna forgatnom 5.be? mondjuk nem fekűdtem be a spoiler mögé anyira de 150 az kicsit kevés amikor álllítolag akasztania kéne az órát. Nem mint hogy ha száguldozni akarnék de ez most piszkálja a fantáziámat egy kicsit hogy vajon mértnem mehetett többel? A multkor valami szar benzint tankoltam lehet hogy az lehet a baj? Pedig jol gyorsult 6.ban is nem is vártam volna, de végsebességre nem ment többet. Segítsetek légyszi köszi
Azt mondják nem szabad megállni !
Csak mert láttam szép videjót 180 nál jávorszarvast csapott el és hát csak a telóvilla görbült!
Ha elrántotta volna már nem élne!
De én eldobnám motort tuti!
És ha még egyszer ilyen lesz akkor is eldobom!
Bár sajnálnám a gépet
Nade lehet hogy lehet zxr 400 ast lefojtani 25 kw s ra és akkor nekem is 400 as:)
Huh.
Én a multkor (2hete kb.)egy nyulacskát csaptam el majdnem.Fényesnappal 160 és a kis hülye át dzsalt előttem.Satufék és ép hogy nem lett a vacsi nyúlpaprikás!
Na hát talma átvette megint a Vb első helyét és vezet 10 pontal én úgy értettem!
Hpokins és Vermuelen meg 3. és 2. lett szárnyal a Suzuki !
De jövőre Hopkins Kawás lesz!
kawasaki forever!
A motorral meg este mentem 60 nal egyszál gatyába meg pulóverbe +ócska sisak!
60 nál elémjött egy őzike dobtam a motort de térdre estem és ronda a térdem !
Semmi komoly!
Mocibol meg dőlt a benzin mert levágta a karbiról a benzincsövet!
De hazaértem !
A motort eladtam mert már nem kellett.
Most egy ilyen kawára hajtok!+normális felszerelésre!
Nekem 31 KW van a forgalmiban. A korlátozottam van. Azért már megbüntet a rendőr?
Mennyit kell mennie egy ZXR nek 1 esben, ha a 70 kevés?
Csak mert láttam szép videjót 180 nál jávorszarvast csapott el és hát csak a telóvilla görbült!
Ha elrántotta volna már nem élne!
De én eldobnám motort tuti!
És ha még egyszer ilyen lesz akkor is eldobom!
Bár sajnálnám a gépet
Nade lehet hogy lehet zxr 400 ast lefojtani 25 kw s ra és akkor nekem is 400 as:)
Én a multkor (2hete kb.)egy nyulacskát csaptam el majdnem.Fényesnappal 160 és a kis hülye át dzsalt előttem.Satufék és ép hogy nem lett a vacsi nyúlpaprikás!
Hpokins és Vermuelen meg 3. és 2. lett szárnyal a Suzuki !
De jövőre Hopkins Kawás lesz!
kawasaki forever!
A motorral meg este mentem 60 nal egyszál gatyába meg pulóverbe +ócska sisak!
60 nál elémjött egy őzike dobtam a motort de térdre estem és ronda a térdem !
Semmi komoly!
Mocibol meg dőlt a benzin mert levágta a karbiról a benzincsövet!
De hazaértem !
A motort eladtam mert már nem kellett.
Most egy ilyen kawára hajtok!+normális felszerelésre!
Vigyázzatok magatokraaa!