miért az rs el nem ez van? sztem ez full az összes használt motorral igy van .. általában azért adják el 90 ban sztem és azt a 10 % ékot kell megfogni és jól jársz.. amugy egy linket bedobhatnál és akkor nyomtatok ki magamnak adásvételit..
Hát ez nem teljesen így működik ahogy most leírtad! Megveszed a motort és az eladó legtöbbször beleírja az adásvételibe,hogy a motort kipróbáltad és további felelősséget nem vállal érte. Aztán perelheted ahogy akarod.
motorhibásak a zxr ek ezt hogy érted hogy megveszem huzom neki fullra agázt tiltásig 2 percig azt szét száll?
mert ha én így járnék tuti beperelném akitől vettem.. mert ez benne van a papirokban hogy ha motorhibásan van eladva...
De az nem a felül csöves ám persze kiváncsi lennék mikor találsz pl zxr250 fötengely,ugyanis hiány cikk..amugy televan a net motorhibással...mert szarrá pörgetik öket...igen 2T és azért is drágább mert ritka....
ezt nézd meg
nézd csak chevy most tzr sztem nem jobb mint zx-r mert hogy néz ki a kipfogója eggyik itt a másik ott kb mintha tervező köpött volna egyett ide meg egyet oda a papirra nem fikázom mocit de a kipuf ja elég szarul áll ennek amugy megy 590 ezerért már zxr t is kapsz ami azért csak 4 ütem:P és tzr csak ezt az eggyet találtam de zxr ből mennyi van már vagyis alkatrészt könyebb találni sztem.. meg ez 2 ütemű? mert annyiért drága viszont sztem..:S bár nem tom..
Persze hogy szól a 2T is. Mint a mákdaráló. Az egész motoGP is tiszta mákdarálás. Még a király kategória is. Igaz az kicsit mélyebb, de mákdaráló. Sornégyes hang a legszebb.
szóval akkor 250 4 t:P énis így gondoltam nem az mert semmi baj a 2 t vel csak egyszerüen a kávédarálás nem az én műfajom egy pár youtube os videot m,egnéztem ott az összes zxr nek olyan hangja van mint egy 600 asnak és nekem meg ez kell hogy végigmegyek az utcában azt hallják ...
Tehát perelhetsz te akit akarsz
sztem ez a lex jobb hangú zx-r no végdob
no végdob szép hangXD
mert ha én így járnék tuti beperelném akitől vettem.. mert ez benne van a papirokban hogy ha motorhibásan van eladva...
Azt szeretném kérdezni hogy nem-e tud vki Kawasaki GPX-250 hez új gyári alkatrészeket blokk generálhoz!
nézd csak chevy most tzr sztem nem jobb mint zx-r mert hogy néz ki a kipfogója eggyik itt a másik ott kb mintha tervező köpött volna egyett ide meg egyet oda a papirra nem fikázom mocit de a kipuf ja elég szarul áll ennek amugy megy 590 ezerért már zxr t is kapsz ami azért csak 4 ütem:P és tzr csak ezt az eggyet találtam de zxr ből mennyi van már vagyis alkatrészt könyebb találni sztem.. meg ez 2 ütemű? mert annyiért drága viszont sztem..:S bár nem tom..
Nekem egy pl.Dogfight versenyrendszer volt az NSR-en,tiszta Moto Gp 250