Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az én kawám 33 kw-os és nekem is Akorl. jogsim van. A rendőr nem szólt érte. Az a pár kw mind1. Mondom 250-esre van jogsim és ez 249 ccm.
oké
Nem olcsó de öszinte
Hát milyen a fogyasztása meg mikor jár le a műszakija?
Csak érdekesség képpmert ha jövő februárjába lejár akkor lehet.
De ezt meg kell kérdeznem mert nem akarok olyan motort venni amire nincsen
papírom mert arra ,hogy eztthessem2 évet kéne várnom

De azért köszi az infót!
Nos.
Nekem már eladó a gépem.93-as 33000km van benne.Műszakilag és esztétikailag is franyó.Egyetlen hibája a fejidom szélén van 2cm-es repedés.Még az előző előtti gazdi tette rá.
Most volt egy kisebb szervizen,elsö fékrendszer kapott friss olajat+a tárcsákkal lett csinálva valami mert fékezéskor remegett az eleje.A szrelőm azt monta,hogy mikor gumicsere volt rajta valszeg a feszítőgép megfeszgette a tárcsákat és az aluminium felfüggesztések megsérültek.De már pöpec.
Az a bibi,hogy jogsi korlátlan kell rá mert papíron 28kw.Én nem tom hogy hogy lehet lekorlátozni,de valahogy lelehet.
Az ára most még egyenlőre 490Eft.Eddig ketten érdeklődtek érte de még egyik sem komoly.
Szkráccs mennyiért vesztegeted a géped?
Hányas évjárat?
Vagy nem akarod eladnii?
Figy én november környékén tuti vevő lennék rá?
Csak vigyázz rá vagy már megvan a vevőő?

(Nem)viccelek
Kösz nagyon rendes vagy , hogy válaszoltál nyugodt szívvel fogok kawasakit venni bár a műszaki állapotára oda fogok figyelni A korlátozottal vezetted? Mert nem 25kw s a gép és meg lehet e oldani hogy 25 nek írják vagy le kell fojtatni mert az úgy már nem lenne ok?

Bocsi hogy ilyen hülye kérdéseket teszek fel csak azért mégis szeretném tudni!

Köszi hogy válaszoltál!
Vigyázzatok magatokra széles utat!

Tomi
Heló.
Szerintem jó gépek ezek a kis Ninják.A vélemény megoszlik róluk,java részt azt mondják a magas fordulat miatt hamar szétmegy.Én kenem a kis szájának faszán és semmi baja.Az egyetlen problémám a kuplungcsúszás volt.1-esbe 70km/h 18000-es tiltáson.A vége 190-195km/h.Gyorsul mint a barom, 160-ig keményen.A hangja pedig……hm iszonyat.Pedig full gyári.Aki nem látja közelről, az lehatszázasozza.Én nem bántam még meg,hogy megvettem.Bár most fogom lecserélni ZXR400-ra,mert korlátlan jogsim van.De az tény hogy penge kis gép.
Mito-t semmikép ne vegyél fűkasza és ráadásul az olasz 2t-ék 90%-a megbizhatatlan,hamar elromlik.
Remélem segítettem a döntéshozatalban.
öcsinek megy a kawája! :P nagyon állat, csak oldalidom van rajta, kicsit odahúztam neki a bécsin, és 150 körül lobogott a brő a felkaromon!
Sziasztok
Tomi vok épp most rakom a kor ra a jogsit.
Gondolkodtam milyen motor is lenne jó nekem hát a választásom a kawasakira jutott pont erre a típusra mert nagyon megtetszett!
Bár még nincsen meg mert előreláthatólag csak novemberbe veszek 1 et akkor leszek 18 demindenképp ilyet szeretnék!
Elkezdtem olvasni előről a véleményeket szánalom Mr 2t !
A motornak meg itt vannak a paraméterei: http://en.wikipedia.org/wiki/K...
Nézzétek meg!
persze ettől eltérhetnek az eggyes típusok és igen egy ilyen is mehet 200 felett jó kipuf rendszerrel !
meg tunningal!
De hülyeség addig húzatni mert 18500 nál szabályoz és csak szét lenne gyilkolva a motor
Sokmindent hallottam már erről a gépről hogy 20000 fordulat szétmegy a gép meg gyorsan kopnak az alkatrészek szarok a teló gyűrűk...stb
De szerintem akkor is egy tip top fasza motor!
Mito t akartam de lebeszéltek mert hogy kávédaráló és csak szétmenne!

Nektek milyen problémáitok voltak vele ?
Mennyibe kerül egy ilyen kis Ninja?
Légyszi ha tudtok válaszoljatok előre is köszi!

Tomi
Köszi.Már vagy 1hónapja letöltöttem és ha jól nézegettem a dolgokat akkor 4lamellás.Csak nem tudtam eligazodni rajta pontosan.Kevesellettem a 4lamellát
Szia!
Tölsd le innen a szerelési útmutatót. Ha szerencséd van akkor benne van. (igaz, hogy a 96 -os van, de szerintem a kuplung nem változott...)
Gumikérdésre.Lehet hogy elfér de a felniszéllessége se mind1,ha széles a gumid nembiztos hogy kifexik rendesen a felnin(pupos lesz a profil-és minél peresebb annál jobban)Nemvéletlenül adtákmeg a gyári méretet.
nekem 160as van de ha kiveszem a sárvédőt akkor beférne a 170es is
olvass vissza pár olddaldt de én ugy emlékszem hogy valaki irta hogy neki négy volt benne és azé szarolt mikor pedig 5 való bele.. irta is utána hogy már jo neki 5 el..
Még mindig nem tom.Hány db lamella van a kuplungban?Senki sem tudja?
Ha a gumi széle nem fogja dörzsölni a lengőkar belsőfalát,akkor persze.De szerintem ezekre a kis gépekre tökéletesen elég a 140-es vagy max a 150-es.De ezt mindenki maga tudja mi kell neki.
nekem 96"-os és15-es van hátul.Azt mondod elbirja még a 160-ast is?
Hm.Enyém 93-as és a gyári 140-es,szerintem már beleérne a villámba a 150-es.
valaki tudna eladó komplett idomszettet 1 "94es zxr-re? nem fontos h tökéletes legyen mert pályára kell
a "92 utáninak a gyári mérete 150es és 18""-os de befér a 160as is (nekem akkora van hátul. a kereklámpást nem toom. neked mikori van?
Nem 18 coll a hátsó felni mérete? Erre 140-es a gyári,így már a 150 is túlméret,van még így hely a gumi és lánc között?
Hány db lamella van zxr250 kuplungban?93-as nem a két kerek lámpás hanem az újabb.
A kawa boltban tudnak rendelni zsir új gyárit,2000ft/lamella
sziasztok!

Még egy kérdés: a gyári 150/70 R17 hátsó gumi helyett tudnák feltenni szélesebbet?
Ha igen,akkor melyik az a méret ami még jó?
Előre is köszi a válaszokat
Sziasztok!
Eladó első gumit keresek kawa zxr250-re ha jól tudom akkor 110/70 R17 a mérete.
Kellene még egy bal oldali tükör is karral együtt.
Előre is köszi
váá irtam vagy egy oldalnyi szöveget és véletlen kitöröltem wááá majd holnap du án ujra gépelem csak már golyoznak a szemeim csácsá jó 8 all zxr--nek:)
huh végig olvastam a forumot:)